Sprawdzone produkty - powielony wątek

Pozatym @wszyscy wystarczy w lupce przefiltrować sobie żeby np szukane wątki nie były starsze niz np 2 lata tam jest taka opcja zaawansowane filtry. Wystarczy kliknąć opublikowane ,PO, i w kalendarzu ustawić sobie datę

1 polubienie

Jasne, masz rację :blush:
Ale

Myślę, że forum też nie polega na tym, żeby brać udział w każdym wątku- tylko w tych, które Cię interesują :blush:

Poza tym jak któraś z was słusznie zauważyła że czasem te wątki co już były się przedawniły albo czasami zawierają (ostatnio taki znalazłam ponad 3000 wpisów) nie idzie tego przeczytać

To prawda, nie da się po prostu przebrnąć przez taką ilość komentarzy.

Dlatego czasem warto nowy założyć, nawet jak dotyczy tego samego

To ja zwróciłam tą uwagę , ten to nie było przyczepienie się , nie chciałam abyś to źle odebrała , przepraszam może zrobiłam to nie potrzebnie . Tylko myslam że jesteś nowa i nie zauważyłaś że odpowiadasz na pytanie które zostało zadane w 2018 r , nie miałam nic złego na myśli .

1 polubienie

tak nie zauważyłam ze było 2018 i pomyślałam ze starszych nie mozna komentować wtedy, ale dziękuję za uwagę komentuje te aktualne

Można oczywiście komentować wszystkie :grinning:

To nie są stare wątki a wszystkie dotyczą tego samego. To naprawdę nie jest trudne poszukać w lupce. Jeżeli nie ma satysfakcjonującej nas odpowiedzi można dodać komentarz pod spodem

2 polubienia