moze wypowie sie niebawem ktoś kto już miał podobną sytuacje wtedy najlepsza by była opinia;) ja szczerze to nawet ze zwykłymi na co dziEń bym miała problem z wyborem;D
Ja nie nosiłam pończoch, rajstopy czasami do sukienki
Chyba trzeba kupić większe żeby nie uciskaly na brzuch albo specjalne ciążowe.
Ja rajstopy parę razy miałam ubrane w trakcie ciąży ,ale żadne uciskowe. Pończochy mam ,ale nie ubierałam ich w czasie ciąży.
Ja kocham sukienki więc teraz wiosna też noszę rajstopy dla ciężarnych, by nie uciskały.
Mi teraz też jest w sukienkach najwygodniej, ale szczerze mówiąc jakoś mi rajstopy dla ciężarnych nie podchodzą. Jest mi jakoś w nich niewygodnie. Natomiast jestem jestem wysoką osobą i zawsze miałam problem z rajstopami bo 4 za krótkie a 5 za szerokie. Za to teraz jak mam brzuch to 5 są idealne. Nie uciskają i nie spadają...
Ja kiedyś też miałam taki problem .
Ja to w ogóle nie przepadam za rajstopami :) Źle się w nich czuję. I mało co ubieram. Żylakòw na nogach nie mam ,więc wolę chodzić bez. Ale mam sporo naczynek ,które bardzo mi przeszkadzają ,ale na szczęście nie są tak bardzo widoczne na pierwszy rzut oka.
Bonaaa No niestety jak musisz to musisz… Może są takie specjalne co w lato tez idzie nosić..
o masakra rajstopy :) juz wole ubrać bielizne termoaktywna :D
Ja też nie nosiłam rajstop dla ciężarnych, tylko w rozmiarze 4 lub zwijałam je pod brzuchem :) ale pod koniec chodziłam już bez, bo było zbyt gorąco na rajstopy :D
A ja ostatnio zauważyłam że mam strasznie dużo pajączków na nogach na to też jest jakiś sposób może ty coś polecić?
z pajączkami to mi po ciazy sporo też wyszło;( i w sumie ciekawe czy moza się z nimi uporac bez zabiegów:P
Niby rajstopy uciskowe pomagają lub pończochy antyzylakowe.
na pajączki to tylko niestety zabiegi pomagaja
Na pajączki niby dobra jest witamina C. A czy rajstopy uciskowe pomagaja na to, to nie wiem , nie mislam z tym do czynienia.
Ale ta witamina to opoznia pojawienie sie nowych pajaczkow czy pomaga aby sie ich pozbyc?
Ja na szczęście nie mam takich problemów ale za to mój mąż to ma bardzo dużo i pajączków i żylaków
ja również nie mam takiego problemu całe szczęście
Witamina C wzmacnia żyły i naczynia włosowate :) Dlatego jest polecana przy żylakach i naczynkach :)