Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja październikowa 2025 🎈

Czytałam że są też osoby które mają już jakiś produkt i mniej się udzielają aby dać szansę innym to też jest fajne :blush: ale wiadomo nie do samych testów też jest to forum

1 polubienie

Dokładnie, tu jest po prostu fajna atmosfera i chętnie się wraca

1 polubienie

Ja tez w tamtym roku oddalam kilka rzeczy typu sliniaki lyzeczki, tasmy do smoczkow, zestaw do rd itp do domu samotnej matki. Byla zbiorka rzeczy w przedszkolu mojego syna a on uwielbia takie rzeczy i pytal czy cos przyniesiemy i nagle mysle : taaaaak, mam kilka rzeczy nowych ktore sie powtarzaja"
Pamietam ze sama Pani Dyrektor podziekowala Filipowi a on byl taki dumny ze myslalam ze mu klata peknie :heart:

Swoja droga w tym roku zbieraja dla dzieci onkologicznych w szpitalach artykuly szkolne typu bloki,kolorowanki,kredki,flamastry i planuje w srode wybrac sie do Tedi i kupic kilka zestawow :heart: dla mnie to bedzie 30zl a dla tych dzieci to chwila radosci :heart:

To naprawdę piękna historia :heart: Widać, że już od małego Twój syn uczy się empatii i dzielenia się z innymi i jak cudownie że czuł się z tego dumny To właśnie takie momenty zostają w pamięci, zarówno dziecka, jak i nas, rodziców.

Też zauważyłam że jak są jakieś przerwy do testowania to pojawia się nagle mega dużo nowych osób

Generalnie to masz trochę racji, ale jakby każdy miał coś wygrać do testów, to marka zarobiłaby pewnie niewiele. Jest określona ilość osób, która wygrywa i tak na chłopski rozum jest dość logiczne, że wygra osoba, która spędza tu kilka godzin dziennie, pisze solidne, pomocne komentarze, a nie osoba, która dołączy w połowie miesiąca, odpisze tylko na kilka postów, fakt rzetelnie, ale to nadal jest kilka komentarzy, bo ilość „nagród” jest po prostu ograniczona.
Są też z resztą pojedyncze akcje, gdzie każdy dostaje coś do testów, albo konkursy, które są oceniane już przez jury, jak w tamtym roku był konkurs na noworoczne życzenia, na to, aby opisać jakie supermoce masz jako mama - tu każdy miał Równe Szanse. A sa też akcje, jak ostatnio, że każdy kto wypełnił ankietę dostał darmowy smoczek do przetestowania :smiling_face:

2 polubienia

Niby tak, jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :upside_down_face:

A były kiedyś przerwy?

Ja sobie nie przypominam a jestem juz jakies pare lat :scream:

Właśnie też nie wiem. Jestem od roku i jedyna przerwa jaka tu była, to jak forum przechodziło zmiany :sweat_smile: nie wiem w ogóle o co chodzi trochę w komentarzu :sweat_smile:
Wydaje mi się, że mogło bardziej chodzić o sprzęty typu podgrzewacz, laktator, sterylizator, że wtedy tych osób jest więcej, bo nagroda jest „atrakcyjniejsza”

3 polubienia

Chyba chodziło o sprzęty ale słownik zrobił psikusa :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Chodziło o sprzety choc przerwa tez byla chyba 2 miesiace gdy wlasnie zmieniali forum

Dziewczyny dajcie znac jak na aplikacji zobaczycie ze paczki zoshaly nadane :heart:

1 polubienie

Doskonale Cię rozumiem, ale spójrz te osoby które wygrywają wykonują tutaj dobra robotę są cały czas aktywne i budują te forum. Nowe osoby też się przebijają i są docenione, nie ma nic za darmo, trzeba trochę zapracować i zostać zauważonym. Zostań tutaj, systematycznie śledź ciekawe dla Ciebie wątki i dziel się swoją wiedzą, a los się uśmiechnie. Może już jest jakiś wątek, w którym będziesz wiodła prym, bo Twoje doświadczenie na to pozwoli i redakcja @LOVI_Redakcja Cię zauważy :blush: Sama jestem tu nowa, czerpię ogrom informacji i nieśmiało dzielę się tym co sama wiem, nie oczekuję niczego w zamian bo brakuje mi systematyczności i jeszcze do końca nie ogarnęłam firum, jeśli kiedyś się poszczęści będę uradowana i z radością przetestuję produkty, bo mam na kim :heart::blush: Trzymam kciuki :blush:

3 polubienia

U mnie w apce jeszcze brak paczek

U mnie jeszcze niema ;(

To my :laughing::grinning:

7 polubień

Hahaha

Korzystacie z forum przez aplikację czy przeglądarkę? O jakiej apce piszecie?

Hehehe no to na pewno wy :rofl::rofl: mam nadzie że i mi kiedyś będzie dane coś przetestować :blush: