Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja październikowa 2025 🎈

Drogie mamy, dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Ogłaszamy wyniki październikowej edycji 2025 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI! Listę osób wygrywających nagrodę główną i wyróżnienie możecie sprawdzić tutaj: https://lovi.pl/program-testowy

NAGRODA GŁÓWNA LOVI

• Podgrzewacz i sterylizator do butelek LOVI Nude
  • Butelka LOVI Mammafeel 150 ml
  • Butelka LOVI Mammafeel 250 ml
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt CapiChill Girl
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt CapiChill Boy
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18m 2 szt CapiChill Girl
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18m 2 szt CapiChill Boy

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Butelka LOVI Mammafeel 150 ml
  • Butelka LOVI Mammafeel 250 ml
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt CapiChill Girl
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt CapiChill Boy
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18m 2 szt CapiChill Girl
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18m 2 szt CapiChill Boy

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

6 polubień

Niesamowicie mi miło za wyróżnienie!:heart_eyes:

Dziękuję bardzo!!! Miałam w planie zakup butelek a tu proszę udało się wygrać, dziękuję jestem bardzo wdzięczna :heart_eyes:

Bardzo dziekuje :heart: Wy wiecie jak poprawic humor :heart: juz sie nie moge doczekac az zobacze te cudenka ( smoczko Kapi)
Serdecznie gratuluje wszystkim :heart:

1 polubienie

O ja cię kręcę ! Bardzo dziękuję te kapibary są cudowne :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: gratuluje każdej mamusi

1 polubienie

Bardzo dziękuję :heart_eyes::heart_eyes:

Bardzo dziekuje za wyroznienie :heart::heart::heart: Butelke juz jedna kupilam na probe wiec bedziemy miec druga do kompletu​:christmas_tree:

Dziękujemy bardzo :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: już nie mogę się doczekać tych smoczków

Dziękuję bardzo :heart_eyes: i gratulacje dla pozostałych :smiling_face:

Dziekuje bardzo :wink: zaskoczyliscie nas dzisiaj wynikami :gift::heart_eyes:

Jacie dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: jest mi niezmiernie miło bo butelki mała kocha :grin::wink::grin:

Ale niespodzianka w ten mój paskudny dzień !
Naprawdę bardzo mi miło już nie mogę doczekać się butelek - kończymy Kp :speak_no_evil::see_no_evil:

Cudowne wieści na ten piątkowy wieczór :heart_eyes::heart_eyes:
Dziekuję, za docenienie wpisów :smiling_face_with_three_hearts: Nie mogę doczekać się testowania tych cudeniek, a zwłaszcza butelek!

Gratulacje dziewczyny! :heart_eyes:

1 polubienie

Bardzo jesteś zadowolona z tego podgrzewacza , dziękuję :orange_heart::cherry_blossom:

Ojej, bardzo dziękuję Redakcjo! Nie spodziewałam się dzisiaj wyników :heart_eyes: gratulacje dla pozostałym Mam :heart:

1 polubienie

Ja też się nie spodziewałam, mega radość :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Nowe mamusie pamiętajcie , żeby odpisać na maila adres , bo jak wszyscy wyślą to kurier szybciej do nas przyjedzie :heart_eyes:

3 polubienia

Tak jest! Ja odpisałam z prędkością światła!:sweat_smile::grinning:

1 polubienie

Ooo ale super!! Jeden już mam, a ten podaruje siostrze :hear_no_evil::heart: nie spodziewałam się, bo mam wrażenie, że w tym miesiącu mało co się udzielałam

Super, dziękujemy! :heart:

Gratulacje :heart: Super rzeczy do testowania.