Gratulacje dla wszystkich super produkty ![]()
Szkoda, że się nie udało……
bo sądziłam że trochę się udzielałam. Gratki dla wygranych
Jestem przeszczęśliwa. Bierzemy się od razu za testowanie ![]()
Bo liczy się jakoś a nie ilość ![]()
Czyli redakcja czyta wszystkie odpowiedzi ? Żeby ocenić czy są jakościowe? Czy jak to wygląda?![]()
Bardzo dziękuję!
Kolejne butelki na pewno się na przydadzą, bo to zawsze towar deficytowy przy maluszku! ![]()
Przy kazdym profilu jest podliczone ile zalozyl watkow, ile dal komentarzy, ile dostal serduszek i mysle ze to bardzo pomaga w decyzjach. Dodatkowo redakcja czyta odpowiedzi do zalozonych przez nich samych watkow bo czesto dostajemy zwrotne odpowiedzi od redakcji ze bardzo dziekuja za komentarz, za podzielenie sie opinia itp
Ale odpowiedzi myślę , że też czytają bo było tak , że ktoś pisał dużo wiadomości i nie wygrał a wygrał ktoś to pisał jakościowe odpowiedzi i wygrał
W sumie tylko chyba redakcja wie jak dokładnie to działa
podejrzewam, że nie czytają absolutnie wszystkiego, bo jednak no jest tego baaardzo dużo, ale część na pewno
Ale to liczą się komentarze w wątku testowym czy w ogóle udzielanie na całym forum ?
Cale forum
Wszystkiego nie ma opcji zeby czytali bo to musialaby byc osoba na etacie
poza tym nam moze sie wydawac ze piszemy duzo a dopiero statystyki pokazuja ile komentarzy mamy. Dla kazdego “duzo” znaczy zupelnie co innego.
Mysle ze tylko redakcja wie na jakiej zasadzie to dziala i co sie sklada na wygrana dokladnie. Jedyne co mowili to ze nagradzaja najbardziej aktywne i pomocne uczestniczki
Tak w całym forum
No też mi się wydaje, że ciężko byłoby siedzieć i czytać każdy wątek i odpowiedzi
ale faktycznie, zwróciłam uwagę że są te statystyki i polubienia, chociaż do tych polubien mam spore wątpliwości, bo czasem po prostu ktoś odpisze “tak dokładnie” albo “no masz racje” i dostaje lajka, więc w takim przypadku ta jakość odpowiedzi to tak średnio bym powiedziała ![]()
a czasem i owszem pojawi się jakaś sensowna odpowiedź w wątku, ale autor chyba uznaje że lajk się nie należy i nie da ![]()
Ważniejsze jest, że wątek daje możliwość wymiany doświadczeń, serduszka są fajne, ale nie są jedynym wyznacznikiem wartości
Nigdzie nie napisałam, że jest, ale skoro redakcja bierze pod uwagę całe statystki to i te serduszka grają jakąś rolę - bo są one w tych statystykach zawarte
dlatego jeżeli widzimy, że ktoś się postarał to fajnie jest to serduszko dać ![]()
Ale oprocz tego ile sie dostaje jest tez ile samemu sie dalo serduszek
to dobrze bo to tez oznacza ze brane sa pod uwage osoby ktore wlasnie zgadzajac sie z czyjas wypowiedzia po prostu kliknie to serce . To tez zacheta hahah
Właśnie ja np używam serca też zamiast pisać „mam podobnie” bo to jednak komentarz bez sensu. Owszem zdarzy mi się taki, ale patrzę, żeby tak nie robić
Też wydaje mi się,że ilość interakcji jest brana pod uwagę, serduszka, odpowiedzi na napisany Twój post, ale też ile się odpowiada innym.
I to jest dobry przykład, że mniej znaczy więcej ![]()