Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja październikowa 2025 🎈

Forum jest świetnym miejscem wymiany doswidczeń. Na prawde mozna tutaj się wiele dowiedzieć. Można o wszystko zaoytac i rozwiać swoje wątpliwosci. Możliwość testowania to tylko cudowny dodatek :heart: jestem na forum od dawna. Z malymi lub większymi przerwami.- wiadomo różnie w zyciu bywa.
Uda się dostac do testów- super. Nie uda sie - trudno. Posty innych mialy widocznie wieksza wartość (tresciowo, nie ilościowo). Trzeba pogratulowac tym, którym się udalo i dalej czerpać z forum ile sie da :slight_smile:

1 polubienie

To prawda​:heart:, ale nie wiem czy tylko ja zauważyłam taką ciszę po wynikach ale podejrzewam że od połowy miesiąca znowu będzie ciężko nadrobić czytanie postów :wink:po krótkiej nieobecności :face_with_peeking_eye::grin:

A to ja mam inne wrażenie, początek miesiąca na forum rozpoczął się z przytupem i po wynikach sporo się dzieje i fooorum żyje!:partying_face::grinning:

Może źle ujęłam, widzę komentarze stałych bywalców :wink::smiling_face:

Też odnoszę wrażenie, że w zależności od tego jaką jest nagroda to taka jest aktywność :smile: jak jest sprzęt to pojawia się duzo nowych kont, a tak to są stali bywalcy :smiley:

3 polubienia

O właśnie to miałam na myśli :smiling_face: no ale nic nie poradzimy na to :wink:

Dobrze wiedzieć dziękuję za wyjaśnienie , spróbuję swych sił w tym miesiącu :smiling_face:

Ale też mi się wydaje, że jest jakoś tak właśnie spokojniej można nadrobić na czytanie na luzie

Mam podobne wrazenie. Zwlaszcza jak jest laktator albo cos wiekszej wartosci.
@DDoominika mysle, ze na bank nie czytaja wszystkiego, aczkolwiek statyki moga pomoc jesli Redakcja ma dylemat kogo wziac.
Wydaje mi sie ze najbardziej licza sie pytania od redakcji. Ale mozemy sobie tylko gdybac :joy::disguised_face:
Gdyby pojawily sie konkretne wytyczne moglo by znowu prowadzic do sytuacji gdy ktos zakladal kilka kont i oszukiwal.

Zobaczymy to na pewno w kolejnym miesiącu , jak będzie inna nagroda

Pewnie jakiś schemat mają. Chodź osobiście uważam , że skoro to są rzeczy do testów to fajnie jakby każdy nawet nowy kto nawet jak nie ma czasu pisać „miliona komentarzy” ale dzieli się swoim doświadczeniem na tyle co mu życie prywatne pozwala i te komentarze są fajne jakościowo powinien też mieć szansę przetestowania produktów. Bo wydaje mi się (może się mylę) że takie testy produktów powinny zwiększać zasięgi i trafiać też to osób które są nowe i nigdy nie korzystały z marki lub sporadycznie i po testach na przykład też pokochają markę. Fajnie że dostają stali bywalcy skoro się dużo udzielają ale wg mnie to nie propaguje aż tak marki, zwłaszcza że te produkty są co parę miesięcy powtarzalne. Ale to jest oczywiście moje zdanie.

Spójrz na to z drugiej strony, pewnego dnia dołącza do forum 50 nowych dziewczyn, każda podzieli sie doświadczeniem, więc każdej należy się nagroda do testów? To w kolejnym miesiącu pojawi się nowych 100, a potem 200 dziewczyn :wink: muszą być jakieś ustalone zasady i te osoby które zostały wybrane to zarówno dziewczyny które mają więcej czasu na bycie aktywnym, ale są też takie które udzielały się mniej :wink:

3 polubienia

Tu naprawdę nie chodzi o milion komentarzy, ale o pomocne komentarze, lepiej napisać 10 konkretnych jak 50 w stylu ,też tak mam,

Rozumiem, że nie chodzi o milion. Dlatego napisałam to w cudzysłowie :upside_down_face: oczywiście że mogą pojawić się oszuści albo więcej osób w danym miesiącu jak produkty do testów są fajniejsze ale chodzi mi o coś innego. Jeśli to jest nagroda miesiąca dla najbardziej aktywnych osób to ok, ale jeśli chodzi o możliwość testowania produktów (jest to rodzaj marketingu który powinien promować produkty marki lovi i roszerzac znajomość marki poprzez testy) to jednak te kryteria powinny być inne. Popatrz na to z innej strony …. I nie chcę tu nikomu nic wypominać :smiling_face_with_three_hearts: jeśli dana osoba dostaje n-ty raz butelkę czy smoczek do testów to jakie jest to promowanie produktu?…… postanowiłam tylko podzielić się moimi przemyśleniami. Nie chodzi tu o to że się nie załapałam (bo przecież zawsze mogę sobie kupić taką butelkę) tylko bardziej o logikę :face_with_peeking_eye::upside_down_face: co nie zmienia faktu że samo forum jest fajne i można się różnych rzeczy dowiedzieć ciekawych

jak ktoś dostanie kolejny raz smoczek, albo produkt którego już jego dziecko nie używa to istnieje duża szansa, że przekaże ten produkt koleżance/znajomej czy nawet dla potrzebujących mam i wtedy też ten marketing działa :smile:
Ale wiem i rozumiem o co Ci chodzi :smile: tylko, że ciężko chyba byłoby coś takiego wprowadzić :smile:

A oszuści - no właśnie gdyby tak każdy się udzielał i dostawał rzeczy do testów to pewnie powstało by sporo kont od jednej osoby :<

1 polubienie

Dokladnie ja juz pare rzeczy oddałam bo mialam zdublowane i nie byly mi potrzebne a kolezanki przyjeły z wielka ochota i podzieliły sie opinia :wink:

2 polubienia

Ty to jesteś miód kobieta! Widziałam ostatnio, że oddałaś ten pojemniczek na smoczek! To się bardzo ceni!:heart_eyes::heart_hands:

1 polubienie

Tak wlasnie jeden oddałam mialam 3 wlasnie wygrane z testow 2 wykorzystałam a jeden leżał i lezal wiec oddałam i ciesze sie ze komus posłuzy :slight_smile:

2 polubienia

Jakby bylo tak jak Ty piszesz to niestety nic by na tym nie zarobili a kazdy dostawalby za darmo. A jak wiemy za darmo to nic nie ma.
Uwazqm ze to super sposob na marketing bo nic tak nie dziala jak poczta pantoflowa, polecajki w necie, opinie i… darmowe rzeczy dla rodziny i kolezanek.
Na kazda okazje mozna dac cos.
Smoczki czy butelki sie wymienia, wiec nie widzę w tym nic złego że kolejny raz te same osoby wygrywają je. Na swoim przykładzie Mogę opowiedzieć jak od siostry w ramach testów dostałam pierwsze dwa smoczki uspokajające oraz jedną butelkę. Dziecko od razu zaakceptowało i po prostu musiałam dokupywać rzeczy z tej firmy bo inne mój syn odrzucał. W ten sposób również dowiedziałam się o istnieniu tego forum. Także logistycznie jest to bardzo przemyślane. Cieszy mnie też fakt że nie muszę wizerunkiem swojego dziecka promować tej marki na Instagramie czy na tiktoku, bo Wiele firm właśnie tak robi

1 polubienie

Super i takie coś się ceni :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie