O apce GLS ![]()
Z forum przez przegladarke ale w aplikacji gls widac kiedy paczki beda u nas ![]()
Jak będziesz z nami na forum i zaraz nie uciekniesz to jestem pewna, że się w końcu uda ![]()
No jest mnie trochę mało bo wiadomo z noworodkiem nie zawsze jest czas na wszytko , ale jak energii trochę zostaje to staram się zaglądać ![]()
Drogie mamy, nagrody zostaną wysłane w tym tygodniu lub na początku przyszłego
![]()
Super wiadomość ![]()
No tak ale jeżeli dostaje 3 butelkę do 1 zostawiam sobie drugą i trzecią daję koleżance w prezencie i promowanie produktów jest. To proste. Nowe osoby które są aktywne w danym miesiącu te dostają nagrody to nie jest tak że co miesiąc 20 tych samych, stałych bywalców, dostaje nagrodę. Dostaje 20 najbardziej aktywnych użytkowniczek więc ktoś może się pojawić tutaj 14 listopada pisać co czuje i dzielić się swoimi przemyśleniami codziennie zakładać wątki jeżeli jeszcze takich nie ma o pytać nas o coś o czym nie wie. Czasem też piszemy wątki żeby się ,wygadać, tutaj nikt nikogo tak naprawdę nie zna i nikt nikogo nie ocenia nie ma hejtu. Czadem są wymiany zdań ale zazwyczaj kończy się to dobrze dla każdej ze stron. Muszą mieć jakiś regulamin bo inaczej by się nie połapali kto co i ile napisał. Po prostu trzeba być aktywnym czyli nie tylko pisać ale też czytać to co dziewczyny piszą. Czasami jest tak że ktoś odpowiada w 30 zdaniach na wątek który był 2 miesiące temu i autorka napisała np że się wyjaśniło. W tedy wiadomo że taka osoba która odpowiada tylko na główny wątek ma gdzieś co inne użytkowniczki pisały i odpowiada na co co już nie ma sensu.
O tak to jest też ważne że nie musimy wizerunku dziecka pokazywać ani swojego. Ja dostałam tu do testów butelkę mammafeel i każdemu mówię że najlepszą jaką miałam
Ja też mam kilka rzeczy przede wszystkim smoczki w rozmiarach których już nie używamy. Te które używają np koleżanki to oddaje a resztę co roku wysyłam do fundacji ,sercem przyprawione, w tym roku też mam już kilka smoczków, butelkę jedna i zestaw talerzyków z poprzedniego miesiąca. Pisałam do nich przyjmują wszystko nawet używane rzeczy bo mają sklep z odzieżą używaną która sprzedają i za te pieniądze robią obiady dla potrzebujących.
Świetny pomysł
Też lubię oddawać rzeczy, które jeszcze mogą komuś posłużyć, zamiast trzymać je w szafie.
Nie ma co zbierać jak się nie korzysta. Fajnie, jak można Komuś pomóc i sprawic tym radośc. Tez oddaje kolezankom jak cos mi zbywa. Jesli to bylo cos do testów to prosze o opinie.
Zgadzam się z dziewczynami, ja robie tak samo, ile mogę zostawić dla siebie to zostawiam, ale jak mi się dublują rzeczy to wiadomo,że oddam przyjaciółkom czy rodzinie. Dałam ostatnio świeżo upieczonej mamie butelki i smoczki to pomimo,że celowała początkowo w inne firmy, to się przekonała do Lovi i mówiła,że jest zadowolona i będzie kupować od nich inne produkty. Natomiast rozumiem też, co @Michaska ma na myśli, że im więcej różnych osób przetestuje tym więcej się przekona do marki, ale w jakiś sposób to forum musi funkcjonować i mieć jakieś zasady. I to nie prawda,że nowa osoba się nie przebije, bo jak ja 3 lata temu dołączyłam, dodałam może z 30 komentarzy i założyłam jeden wątek (bo po to w sumie dołączyłam, żeby zadać pytanie na nurtujące mnie pytanie), ale to były pomocne rady i redakcja mnie wybrała do testowania nagrody głównej. Także wszystko przed Tobą.
Świetny pomysł ![]()
Ja też oddaje rzeczy których już nie używam a są w idealnym stanie. Są takie grupy na FB. To się faktycznie super sprawa.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i przedstawienie waszego punktu widzenia. To pokazało mi podejście z innej perspektywy.
Takich grup właśnie mi brakuje w mojej okolicy. Widziałam,że ktoś założył taką grupę na naszą gminę, ale to nie funkcjonuje. Jak byłam na studiach to właśnie bawiłam się w takie wymianki, ktoś oddawał np książki za paczkę ryżu czy innego makaronu
super to było!
U mnie jest taka grupa na cala warszawe a wolalabym na dzielnice
i wlasnie robi sie zdjecia, opisuje co to jest itp i co chce sie w zamian, np czekolade albo paczke mokrych chusteczek. Swietna sprawa
A może jak zaczniesz pierwsza to obudzi się grupa ![]()
No świetna, tylko no Warszawa jest duża
pojechałam tam pociągiem kiedyś , to myślałam że w centrum się zgubię ![]()
U Nas jest kolka takich grup wiec mozna latwo cos oddać /wymienic
spoko sprawa.
U nas też jest taka grupa i ona się nazywa Śmieciarka i ludzie oddają tam rzeczy za darmo, powiem wam, że czasem jak widzę co ludzie tam wrzucają to ja bym nawet nie pomyślała że ktoś by to chciał np. Stare jakieś dziurawe graty, a co najlepsze chętni na to się znajdują!![]()
ale z drugiej strony lepiej, żeby coś dostało drugie życie niż miało trafić na śmietnik. Sama raz oddałam starą suszarkę, znajomemu która już ledwo działała, a ją naprawił i dosyć długo jeszcze chodziła ![]()