Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja marzec 2026 🎈

A do jakiegoś małego kubeczka przekładasz? Ja się zastanawiam czy nie zostawić jakiegoś pierwszego słoiczka i w nim później podgrzewać, bo jednak szkło łatwiej zdezynfekować i nie pochłania zapachów. Ale nie znoszę myć słoików :see_no_evil:

A co do podgrzewacza to dla mnie to jest plus że tylko podgrzewa, synek ma różne pory karmienia. Cały harmonogram dnia ma mniej więcej taki sam, ale z jedzeniem bywa różnie, więc dla mnie to mniejszy stres że synek będzie głody a w tym czasie np sterylizowałabym butelki i woda byłaby za gorąca

Wiesz co ja kupiłam takie małe pojemniczki na jedzenie w action

I zazwyczaj tam przekładam pół słoiczka i podgrzewam

I to jest fajne właśnie bo ja jak zdezynfekowlam butelki to musiałam wylać wodę by zagrzać dziecku jedzenie a teraz to nie koliduje ze sobą

1 polubienie

Mega fajne , z Canpol też są takie pojemniczki

ja słoiczki podgrzwam w miseczce we wrzątku, w słoiczkach, nic nie pękło puki co (odpukac)

Niby można w słoiczkach podgrzewac ale ja wolę nie zamaczać w podgrzewaczu ty naklejek

A próbowałaś podgrzewać jedzenie w tym podgrzewaczu od testów z Lovi?

Nie, i raczej nie będę próbować bo w instrukcji było opisane tylko płyn…. Chodź wydaje mi się nie powinno być z tym problemu bo w sumie to tylko ciepłe powietrze ….:thinking:

@Michaska tylko pytanie czy rownomiernie by wrazie w podgrzalo? wode czy mleko jednak latwiej mu bedzie wymieszac niz zawartosc sloiczka

2 polubienia

Dokładnie tak, a słoiczki niestety są gęste i mogłoby to nie podgrzać równomiernie tak jak piszesz

1 polubienie

wlasnie. chyba ze podczas podgrzewania przerywać i mieszac
wrazie w np na wyjezdzie czy by się sprawdzilo

Można by było tak spróbować ale do tej pory podgrzewałam jedynie mleko i wodę na próbę

Największy minus to jest taki że to jest urządzenie stacjonarne jakby jeszcze było właśnie bez kabla to już w ogóle byłby luksus

Hmm dla mnie chyba wygodniej tym tradycyjnym na wodę podgrzewaczu

Bo to wynika z tego że człowiek jest przyzwyczajony ale ja polubiłam ten co dostałam do testów na ciepłe
Powietrze

Ja też lubię, wolę taki niż tradycyjny bo ten tradycyjny na wodę wydaje mi się mniej higieniczny no i tego nie trzeba odkamieniac :smiley:

To jest główny plus że tej wody nie ma tam i nic nie kapie z butelki :face_with_hand_over_mouth: