Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja marzec 2026 🎈

Oj tak uwielbiam takie niespodzianki​:blush: a paczka od lovi zrobiła mi wczoraj dzień :star_struck:

1 polubienie

i jak wrażenia?
widac różnicę grzania między nim a standardowym?

@Michaska na pewno ma świetne funkcje, ale wizualnie rewelacja! Bardzo mi się podoba :heart:

1 polubienie

Wow wygląda super, jak jeszcze będzie świetnie działał to już w ogóle sprzęt idealny.

Wczoraj grzałam mleko i jak narazie fajnie grzeje ale za mało testów jeszcze zrobiłam. Ok 10 min grzał 60ml do kaszki i oczywiście mieszał więc równomiernie się zagrzało

Ja narazie grzalam tylko wode bo my na mm.
A z racji ze syn je tylko przed drzemka i spaniem no to malo testow :rofl:
Jest chyba mniej intuicyjny niz te znane nam na wode.
Ale za to jest cichutki :heart:
Wode do 40° 180ml grzal 12minut.
Podoba mi sie, ale nie wiem czy nie wole starego dobrego intuicyjnego na wode :rofl:

1 polubienie

Uu wygląda ładnie.

Czyli że jak on miesza tą wodę?

Mi się właśnie mega wizualnie podoba :slight_smile:

Tak raz w jedną stronę a raz w drugą co
Jakiś czas w trakcie podgrzewania

Oooo bajer. Nowoczesny. Lovi leci z nowościami

Niooo pod tym względem to faktycznie nowość i fajnie podgrzewa

1 polubienie

mojej tak zawsze kiszki marsza grają, a po 12 minutach to by udawała umierającą z głodu, może lovi to będzie ulepszać, bo tak to ma tak długo grzać to masakra

Ulepszac ? Mozna ustawic na wieksza temperature jesli chodzi o wode na mm i studzic. Ale 40stopni to optymalna temperatura mleka by zachowalo wlasciwosci wiec nie moze to trwac minute na najwyższej temperaturze, tylko jednostajnie. Poprzedni podgrzewacz tez robil to w podobnym tempie

My jeszcze tak do końca też nie przetestowaliśmy , ale pierwsze co zwróciłam uwagę że bardzo cichutki :smiling_face: chce jutro na wodzie spróbować jak podgrzewa :smiling_face:

No właśnie mi też bardzo zależy na czasie podgrzania, fajny sprzęcik i wogule ale u mnie podgrzewanie wchodzi w grę tylko na szybko :slightly_frowning_face: wizualnie fajnie wygląda i taki nowoczesny podgrzewacz ale chyba też przyzwyczaiłam się do tego z wodą , wydaje mi się że szybciej podgrzewa.

Ja zawsze miałam problem z podgrzewaczami że za mocno podgrzewały i musiałam studzić. Ten podgrzewacz będę używać do nocnych karmień, a wiadomo tu liczy się czas więc będę ustawiać na podtrzymywanie temperatury. Myślę że tak się idealnie sprawdzi :smiley:

1 polubienie

To ja odniosłam wrażenie że podgrzewa w tym samym czasie ale jako jest ta butelka cieplejsza i mleko niż w tym co podgrzewałam na wodę. Dla mnie plusem jest to że że miesza. Minusem jest to że tylko podgrzewa i utrzymuje temperaturę wody czy mleka bo to kolejna rzecz na blat a nie zagrzejesz słoiczka ani nie zdezynfekujesz butelek

1 polubienie

No 12 minut to sporo jednak. Czyli ma swoje plusy i minusy

No właśnie to jest dla mnie największy mankament. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie spróbować przerzucić słoiczka do butelki i tak pogrzać :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

To ja nigdy nie podgrzewam jedzenie ze słoiczka w słoiczku oryginalnym. Mały mi nie zjada całego więc przekładam do plastikowego kubeczka i w nim podgrzewam jedzonko jak trzeba.