Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja marzec 2026 🎈

Drogie mamy , dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Ogłaszamy wyniki marcowej edycji 2026 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI! Listę osób wygrywających nagrodę główną i wyróżnienie możecie sprawdzić tutaj: https://lovi.pl/program-testowy

NAGRODA GŁÓWNA LOVI

• Zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel
  • Podgrzewacz bez użycia wody LOVI AirWarm

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

9 polubień

:smiling_face_with_three_hearts: bardzo dziękuję za przyznanie nagrody :face_with_peeking_eye: bardzo się cieszę. Piękne rzeczy do testów. Już nie mogę się doczekać testów podgrzewacza

Dziekuje bardzo :heavy_heart_exclamation: czekam z niecierpliwością na paczuszke
Gratulacje dla wszystkich :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Bardzo dziękuję :heart::heart: gratuluję pozostałym :smiling_face_with_three_hearts: pamiętajcie dziewczyny , żeby odpisać na maila :smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 polubienia

Drogie mamy, wszystkie testerki powinny już otrzymać maila. Prosimy o sprawdzenie skrzynki (jeśli mail nie dotarł, zajrzyjcie do sekcji spam) :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

10 polubień

Bardzo dziękuję 🩷🩷🩷🌷

Bardzo dziękuję za wyróżnienie :smiling_face_with_three_hearts:

Bardzo dziękuję :heart: już nie mogę się doczekać testów

Mega się cieszę :two_hearts::two_hearts::two_hearts: bardzo dziękuję :smiling_face: już nie mogę się doczekać jak zobaczę ten podgrzewacz i będę mogła go przetestować :heart:

Dzięki!:purple_heart:

Wow ! Bardzo bardzo dziekuje ! Mega sie ciesze , ze udalo mi sie zalapac i doceniliscie moją aktywnosc :heart:
Niemoge sie doczekac rozpoczecia testow tych cudownosci !
Gratulacje dla wszytskich mam :heart:

Serdeczne gratulacje dla wszystkich mam :heart:
Juz sie nie moge doczekac kuriera :heart:

Ogromnie dziękuję :heart_eyes::heart_eyes: jej tak bardzo się cieszę @LOVI_Redakcja dziękuję za możliwość testów :heart_eyes: i gratuluję wszystkim laureatkom :smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję bardzo bardzo :heart:
Buteleczki używamy caly czas (najpierw z Synkiem a teraz z córeczka) wiec twsorowanie trwa i bedzie niedługo ocena :heart:
Kolejne buteleczki sie przydadzą- w koncu zostawimy u babci żeby nie wozić z domu.
A podgrzewacza jestem mega ciekawa takze czekamy z.niecierpliwoqcia az paczuszka przyjdzie do domu

Dziękujemy za wyróżnienie ! Gratulacje dla pozostałych

Dziękuję za wyróżnienie i gratuluję pozostałym mamusiom :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję za wyróżnienie 🩵 czekam na paczuszkę 🩵

Już nie mogę się doczekać paczuszki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

gratuluje :slight_smile: udanych testow :slight_smile:

Gratulacje Mamusie