Dziewczyny dajcie znać szczerze bez słodzenia jak ten podgrzewacz bo jestem go bardzo bardzo ciekawa 🩵
Jak przyjdzie to od razu odpalajcie i piszcie co i jak ![]()
![]()
Nie mogę się doczekać tego podgrzewacza. Bardzo dziękuję ![]()
![]()
![]()
Koniecznie dajcie znać jak się sprawdza !
Jasna sprawa. Sama jestem mega ciekawa i nie mogę się doczekać
Gratulacje Mamuśki
Miłego testowania!
To 10 miejsce w wyróżnieniach takie puste, szkoda że nie trafiło do mnie :<
Bardzo mnie ciekawi , pewnie przyszły piątek będzie u nas ![]()
![]()
Jeszcze raz dziekuje za wyroznienie
chociaz bylo mnie malo w marcu bo nauka ze starszakiem swieta lekarze to jednak zalapalam sie ![]()
dziękuję bardzo za wyróżnienie, chociaż byłam mało aktywa przez sprawy ![]()
gratulację dziewczyny nagrody głównej
Dam znac Kinia ! Jestem na niego mega nagrzana . Kurier nie zdazy jeszcze z podjazdu odjechac a ja juz bede testowac ![]()
No właśnie też mnie to zdziwiło że jest puste miejsce 10 …. Szkoda że się nie załapałaś
Gratulacje dziewczyny! Mnie się nie udało, ale nawet na to nie liczyłam, bo w marcu zajrzałam tu niestety może tylko raz.
Czekam na wasze opinie odnoście podgrzewacza, wygląda obiecująco!
Gratulacje dziewczyny ![]()
Drogie mamy, miejsce 10 przez chwilę było puste ze względu na błąd przy publikacji, już jest poprawione. Aktywność w marcu była bardzo duża i niestety nie mogliśmy nagrodzić wszystkich. Osoby nagrodzone otrzymały wczoraj maila z informacją o wygranej lub wyróżnieniu ![]()
Dziewczyny może głupie pytanie (chociaż podobno takich nie ma) ale czy ten nowy podgrzewacz też ma funkcję rozmrażania?![]()
z opisu było jedynie o produktach z lodowki
moxe z racji braku wody nie miec opcji rozmrożenia
ciekawe
Moim zdaniem nie. Nie ma nic o tym w specyfikacji a z racji grzania powietrzem i mieszania ( wody,mleka) zamrozonego pokarmu nie da sie mieszać wiec podgrzewanie byliby tylko z jednej strony i mogloby mleko utracic swoje wartosci odzywcze. Ale moge sie tez mylic ![]()
Też mi się tak wydaje. Ale już nie mogę się doczekać testów tego podgrzewacza. Teraz na wyjazd do rodziców brałam ze sobą ekspres do mleka
jednak podgrzewacz byłby wygodniejszy w transporcie
jestem go bardzo ciekawa i tego ile miejsca zajmuje
Będziemy się cieszyć rozpakując jak dziecko z nowej zabawki ![]()
![]()
![]()
Ja jestem ciekawa jak szybko będzie grzał mleko ![]()
Jeszcze trochę i się dowiemy ![]()
![]()