Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja marzec 2026 🎈

Napewno dmy znać , ja ro jestem ciekawa jak sie sprawdzi u nas :star_struck: w sumie to taka nowość na rynku :star_struck:
@Michaska te jestem tego ciekawa, tylko ja jestem ciekawa jak będzie podgrzewał sloiczki :thinking:

Ja sobie wyobrazam , ze nedzie to dzialac na zasadzie suszarki . A jednak jak szklo sie rozgrzeje to bez problemu jedzonko w nim tez . Mysle, ze ten podgrzewacz naprawde zrobi furore wśród mam i bedzie absolutnym hitem

Ja bym przekładała zawartość słoiczka do butelki np. Mamafeel i tak podgrzewała. O ile będzie można bo może tylko płyny będzie można

Mam nadzieje ze w tym tygodniu nadadza paczki, mam juz apke gls i czekam :rofl: jestem tak ciekawa tego podgrzewacza ze normalnie stapam z nozki na nozke :rofl: uwielbiam tak na cos oczekiwac :heart:

1 polubienie

Moze zostana nadane w czwartek :wink:

Też mi się wydaje że bliżej końca tygodnia będą nadane

1 polubienie

Ja też zainstalowałam apke wreszcie :face_with_peeking_eye: żeby być na bieżąco

Raczej wątpię bo zazwyczaj były około 20 paczkiRaczej wątpię bo zazwyczaj były około 20 paczki

Juz o tym rozmawialysmy ze bywaly i paczki 14 dnia miesiaca ( np jak rodzilam syna to przyszla dzien przed moim pojsciem do szpitala ) wiec owszem, ostatnio sa w ostatnich dniach miesiaca ale to nie jest regula :wink: to tez zalezy od tego czy kazda nowa forumowiczka odpisze na maila z adresem np

2 polubienia

W czwartek lub poniedziałek, bo zawsze są około 19 :face_with_hand_over_mouth: odpisał każdy na maila ?

Ja obstawiam początek przyszłego tygodnia

Odpisalam :grin: ale z tego rozstrzepania nie podalam nimeru telefonu i pisalam 2 emaila :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Też myślę że może być to fajny sprzęcior :smiley: ale czekamy aż przyjdzie i go przetestujemy. :smiling_face_with_three_hearts:
@Michaska no właśnie zastanawiam się czy nie będzie trzeba przerzucać w jakieś plastikowe pojemniki żeby podgrzało jedzonko :grinning: przetestujemy zobaczymy :blush:
@magdallenka08971 właśnie mi się też wydaję że ok 19 zazwyczaj są paczuszki :grinning:

Więc ja obstawiam , że Poniedziałek :smiley: chociaż wydaje mi się , że przeważnie wysyłają w czwartki

1 polubienie

No to jest ciekawe. Ale już nie mogę się doczekać by zobaczyć jak wygląda i jak działa :wink:

1 polubienie

Dokładnie tak, bo kurier z dostawą od Lovi jest zazwyczaj w piątek :sweat_smile:

2 polubienia

Ja tak samo , na zdjęciu to nie to samo co na żywo :blush:

Z niecierpliwością czekamy na testy podgrsewavza

Ale chyba jeszcze paczki nie były wysłane

To jutro się okaże :smiley:
@Anetteso_gmail.com zawsze jak jest nadana to na drugi dzień już kurier jest z paczką , robi to expresowo :smiley:

2 polubienia