Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja marzec 2026 🎈

Jeszcze nie.
Czekamy na nadanie :heart:

1 polubienie

To ja myślę, że nadadzą w poniedziałek albo za tydzień w czwartek :smiley:

Ja myślę że w czwartek zazwyczaj jest pod koniec tygodnia

1 polubienie

Tak , i zawsze po 19 :slight_smile:

Nie zawsze :wink: bywaly miesiace ze w polowie miesiaca paczki byly juz u nas :heart: takze nie ma reguly, choc faktycznie ostatnie kilka miesiecy bylo w okolicach 20 dnia

Faktycznie różnie to bywa. Czasem wcześniej, czasem później ale zawsze są a danym miesiącu. Tego możemy być pewne :grin:

Po prostu uwielbiamy wyczekiwac na naszego kuriera :rofl: ja pierwszy raz bede sama obserwować gdzie jest moja paczuszka :heart: czuje sie troche jak stalker :rofl:

A bo można na aplikacji śledzić gdzie jest. Córka zamówiła buty sobie na GLS i właśnie pisała do mnie że kurier będzie za 4 minuty bo widzi go na mapie :rofl::rofl: biedni kurierzy inwigilowani z każdej strony :rofl::rofl:

Ja też pierwszy raz w tym miesiącu ściągnęłam apke i też będę śpędzić …… ale narazie pusto

1 polubienie

Pusto niestety :frowning:

Testują nasza cierpliwość :hugs: :shushing_face::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Jeszcze trochę i będziemy wyczekiwać co jest nowego do testowania :smiley: :face_with_hand_over_mouth:

Słuchajcie dziewczyny :smiling_face_with_three_hearts: do mnie już paczucha przyszła

A jaka sytuacja u was?

3 polubienia

Oo extra! U nas jeszcze nie było kuriera :smiling_face:

też już mam swoją paczuszkę,
butelek nigdy za wiele :blush:

1 polubienie

Oooo to ja czekam. Pewnie i u mnie będzie dziś hihi

Oooo ale super 🩷 ja nadal czekam :face_holding_back_tears: testujesz już ?:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_with_hand_over_mouth:

Już wstępne testy zrobione. Generalnie bardzo zgrabny jest i ładny :smiling_face_with_three_hearts: i już podgrzałam wodę do 40 stopni i super równomiernie podgrzał bo sam miesza co jakiś czas

1 polubienie

A słoiczki też można w nim podgrzewać to mnie najbardziej ciekawiło ? Wiesz może ? Czy tylko butelki ?

Czytałam instrukcje :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye: i niestety nic o nich nie
piszą. Tylko o wodzie i mleku więc ja słoiczków w nim nie będę podgrzewać