Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja marzec 2026 🎈

No właśnie byłam ciekawa czy można z nim podgrzewać słoiczki bo to już byłby totalny game changer

gratulacje dla wszytskich mama <3 zasłużyłyście :slight_smile:

1 polubienie

U nas właśnie przed chwilą był kurier :heart_eyes::heart:

1 polubienie

Jej fajnie ja dalej wyglądam go w oknie :rofl:

super :smiley: fajnie wyczekiwać takcih nagród ;D

wyślij filmik pliss

Dziewczyny super nagrody! czekam na opinie podgrzewacza :wink: Ten zestaw wyprawkowy tak bardzo mi się podoba :heart:

Mam filmik jak testowałam ale z inną butelką bo w instrukcji pisało że może na początku robić mikro rysy :upside_down_face: i szkoda mi było użyć mamafeel :face_with_hand_over_mouth:

Niestety nie chce mi przepuścić filmiku

Jest i u mnie :heart_eyes:
Powiem wam , ze wyglada duzo lepiej niz sie spodziewalam :astonished:

1 polubienie

Ja też już dostałam zestaw wyprawkowy. Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii tego podgrzewacza.

1 polubienie

To prawda jest przede wszystkim bardzo zgrabny i fajnie że jest szary :face_with_peeking_eye:

Ogolnie myslalam , ze to miejsce na butelke jest wezsze a tu taka niespodzianka :heart_eyes:
Ja tez sie ciesze , ze jest szary

My już may nasz zestaw butelek ! Super się prezentuje

1 polubienie

Ten zestaw butelek też mi się podoba, idealny na prezent :gift:

1 polubienie

Pokażcie foto na żywo tego podgrzewacza!:grinning: któraś już testowała?

Moge podesłac jutro :wink:

Tak na szybko

7 polubień

Raczej słoiczków nie podgrzewa ale można podgrzać wodę dla dziecka na mleko w butelce także super sprawa :grinning:

Do mnie też dziś kurier zawitał i byłam mega zaskoczona bo nie dostałam powiadomienia od lovi o paczce na dziś na poczcie miałam tylko dziś informacje że przyjedzie kurier alre nie pisało co i jak . Więc się zastanawiałam co to przyjdzie :smile:

To miła niespodzianka :smiley:

Wow mega !