Ja w liceum mialam 2 chlopakow w klasie na 22 dziewczyny ![]()
![]()
![]()
O ja no to nieźle
to chlopaki nawet nie miały siły przebicia ![]()
To ja była w technikum gastronomia i mechanicy to byliśmy wyrównani
ale w podstawówce była duża przewaga dziewczyn
Ooo ja też chodziłam do takiej grupy ![]()
Ja hotelarstwo więc podobnie ahha
I pracujecie w tym zawodzie ? ![]()
Niee
to byłą głupota żeby iść na gastronomię ![]()
Ja pracowałam miesiąc i stwierdziłam, że to nie dla mnie ale lubię gotować i piec ciasta ![]()
![]()
Ja po hotelarstwie jestem dziesiec lat, w zawodzie pracowałam może z rok łącznie
a ciocia mówiła: kolejna bez pracy będzie xd
Ja pracowałam 2 lata w gastro i w między czasie robiłam sobie studium i pracuje w aptece
gastronomia jest bardzo ciężka ![]()
Najgorsze są te zmiany . Ooo i jak ci się pracuje w aptece ?
Dużo dużo lepiej niż w gastro
![]()
Oo to u nas w liceum było dosłownie prawie identyczne zestawienie, że tylko kilkoro chłopaków i reszta dziewczyn
taka damska przewaga ![]()
![]()
Ja napisałam e-maila i też czekamy na smoczki, bo córka jeden przegryzła dwa tygodnie temu i wczoraj kolejny:face_with_peeking_eye: i nie wiem czy czekać czy kupić nowy ![]()
![]()
To może w tym tygodniu będzie paczuszka u nas ![]()
Dokładnie to tylko zabobony, ja w takie rzeczy nie wierzę, bo bym wiele rzeczy nie robiła ![]()
![]()
No tak czekam na nie z niecierpliwością bo trochę szkoda mi kupować nowe , a córka już dwa ostatnie przegryzła i są prawie w pół przegryzione a boje się jej takie dawać żeby czasem jej to nie wpadło do gardła podczas snu albo ogólnie więc dałam jej smoczek który znalazłam ale jest za mały na nią i jak już nie przyjdzie to będę musiała kupić a szkoda bo conzoebie z tamtymi a córka powinna powoli się oduczać bo ma już dwa latka ![]()
O to fajnie, zazdroszczę , ciekawa praca;) bo znasz się bardziej na lekach i wiesz jaki dany lek kupić a nie tylko dlatego kupić bo jest reklamowany.
Coś nie coś ogarniam
ale trzeba się prawie codziennie doszkalać bo wychodzi tyle nowości ![]()
To może polecisz jakiś dobry krem na suchą skórę twarzy?
i nie wszystko mogę używać, bo zaraz mnie piecze twarz i jest czerwona ![]()