Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

Ja w liceum mialam 2 chlopakow w klasie na 22 dziewczyny :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

O ja no to nieźle :smile: to chlopaki nawet nie miały siły przebicia :rofl:

To ja była w technikum gastronomia i mechanicy to byliśmy wyrównani :laughing: ale w podstawówce była duża przewaga dziewczyn

Ooo ja też chodziłam do takiej grupy :smiley:

Ja hotelarstwo więc podobnie ahha

I pracujecie w tym zawodzie ? :smiley:

Niee :sweat_smile:to byłą głupota żeby iść na gastronomię :sweat_smile:

Ja pracowałam miesiąc i stwierdziłam, że to nie dla mnie ale lubię gotować i piec ciasta :speak_no_evil::see_no_evil:

Ja po hotelarstwie jestem dziesiec lat, w zawodzie pracowałam może z rok łącznie :flushed: a ciocia mówiła: kolejna bez pracy będzie xd

Ja pracowałam 2 lata w gastro i w między czasie robiłam sobie studium i pracuje w aptece :slight_smile: gastronomia jest bardzo ciężka :smiling_face_with_tear:

Najgorsze są te zmiany . Ooo i jak ci się pracuje w aptece ?

Dużo dużo lepiej niż w gastro :heart_eyes: :heart_eyes:

Oo to u nas w liceum było dosłownie prawie identyczne zestawienie, że tylko kilkoro chłopaków i reszta dziewczyn :sweat_smile: taka damska przewaga :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

Ja napisałam e-maila i też czekamy na smoczki, bo córka jeden przegryzła dwa tygodnie temu i wczoraj kolejny​:face_with_peeking_eye: i nie wiem czy czekać czy kupić nowy :wink::smile:

1 polubienie

To może w tym tygodniu będzie paczuszka u nas :smiley:

1 polubienie

Dokładnie to tylko zabobony, ja w takie rzeczy nie wierzę, bo bym wiele rzeczy nie robiła :rofl::face_with_peeking_eye:

No tak czekam na nie z niecierpliwością bo trochę szkoda mi kupować nowe , a córka już dwa ostatnie przegryzła i są prawie w pół przegryzione a boje się jej takie dawać żeby czasem jej to nie wpadło do gardła podczas snu albo ogólnie więc dałam jej smoczek który znalazłam ale jest za mały na nią i jak już nie przyjdzie to będę musiała kupić a szkoda bo conzoebie z tamtymi a córka powinna powoli się oduczać bo ma już dwa latka :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

O to fajnie, zazdroszczę , ciekawa praca;) bo znasz się bardziej na lekach i wiesz jaki dany lek kupić a nie tylko dlatego kupić bo jest reklamowany.

1 polubienie

Coś nie coś ogarniam :sweat_smile: ale trzeba się prawie codziennie doszkalać bo wychodzi tyle nowości :smiling_face_with_tear:

To może polecisz jakiś dobry krem na suchą skórę twarzy? :face_holding_back_tears: i nie wszystko mogę używać, bo zaraz mnie piecze twarz i jest czerwona :smiling_face_with_tear: