Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

Drogie mamy , dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Ogłaszamy wyniki majowej edycji 2026 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI! Listę osób wygrywających nagrodę główną i wyróżnienie możecie sprawdzić tutaj: https://lovi.pl/program-testowy

NAGRODA GŁÓWNA LOVI

• Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Ultramarine
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Frost/Glacier Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 3 szt Ultramarine Blue
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Rose/Rose Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 3 szt Peony Pink
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Logoon/Mint Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 3 szt Aqua Green

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Frost/Glacier Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 3 szt Ultramarine Blue
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Rose/Rose Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 3 szt Peony Pink
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 0-6m 2 szt Logoon/Mint Cream
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 3 szt Aqua Green

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

3 polubienia

Ojej dziekujemy :heart_eyes::blue_heart::heart:

Ale super :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: bardzo dziękuję :heart:🩷🩷

Bardzo dziekuje za wyroznienie 🩵:heart:🩷:green_heart: gdyby jakas mama nie potrzebowała kubeczka do testow chetnie potestujemy z Maluszkiem :slight_smile:

Dziekuje bardzo :slight_smile: te smoczki sa piekne :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Dziękujemy ale będą zdjęcia :heart::heart::heart:

Oooo kubek tez jest :heart: jakos mnie to ominelo :rofl:
Ale sie ciesze !
Bardzo dziekuje :heart:
I gratulacje dla pozostalych nagrodzonych Mam :heart::hibiscus:

Ooo super, ale się ucieszyłam jak zobaczyłam ten kubek treningowy niebieski :blue_heart::face_with_peeking_eye: ma piękny kolor i bardzo się z niego cieszę :joy::upside_down_face: smoczki też mega piękne

1 polubienie

Ooo i już wyniki 🩵🩵🩵 jak fajnie że tak szybko :cherry_blossom::cherry_blossom:bardzo malutko byłam w miesiącu MAj ale mega się cieszę że się udało i te słodkie ,didusie” nam się trafiły :purple_heart: i kubeczek do kompletu na pewno się przyda , będzie używany u dziadków nie będę musiała ich wozić ze soba 🩵 dziękuję :smiling_face:

1 polubienie

Jeeej dziekujemy pieknie za wyroznienie :heart::heart: te kolorki sa tak boskie , ze niemoge sie doczekac , az zobacze je na zywo :heart_eyes:

1 polubienie

O rany!! Jak to mówią, zrobiliście mi dzień :heart_eyes::heart_eyes:. Strasznie się cieszę i dziękuję :pray:

Wow :star_struck: baaaardzo serdecznie dziękuję za te prześliczne smoczki :heart:
Gratulacje dla wszystkich wygranych! :partying_face::smiling_face_with_three_hearts:

Pamiętajcie żeby odpisać na maila :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo dziękuję za wyróżnienie, już nie mogę się doczekać tych smoczków . Różowe są takie piękne :heart_eyes:

1 polubienie

Bardzo dziękuję za wyróżnienie :grinning::grinning: już tuptam nogami na nowe kolory :star_struck::star_struck::star_struck:

Ale mega​:star_struck::star_struck: ogromnie się cieszę :star_struck::star_struck::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: smoczki są cudowne :star_struck: dziękuję @LOVI_Redakcja i gratuluję wszystkim wygranym osobom :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje , te smoczki są fenomenalne:) a do tego piękne :slight_smile:

Ale super , tak się cieszę :heart_eyes::heart_eyes: bardzo je chciałam :face_holding_back_tears:

Gratulacje! Udanego testowania :heart::heart:

My testyjemy ultramarine blue od 3 tyg :slight_smile: sa super :slight_smile:

3 polubienia