Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

Pięknie się komponuje :upside_down_face:

Już nie mogę się doczekać testowania :face_with_hand_over_mouth:

Jak słodko w nim wygląda , i okularki do koloru ślicznie 🩵

Ale pięknie wygląda ten kolorek :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes:

Świetne zdjęcie :smiling_face_with_three_hearts: te kolorki są piękne :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
Idealne dla chłopca i nietylko🥰

Ja liczę że będę mieć drugie bobo dziewczynkę bo się nie mogą zmarnować takie różowiutkie :joy::joy:

Ale super ma stylówke i smoczek idealnie pasuje :heart_eyes:

@Ewcia2 @jagoda.paradziej_gm prosimy o potwierdzenie adresu do wysyłki na mailu :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Ojej …już wyniki i udało się dostać wyróżnienie…ale się cieszę…już nie mogę się doczekać :smiling_face:🩷:wink::heart:

Hahahha no wlansie !

1 polubienie

Haha też o tym pomyślałam. Czy oddać koleżance dla córeczki czy trzymać dla mojej córki, ale chyba oddam bo to dopiero za jakiś czas a i tak mogą jednak nie być potrzebne :face_with_hand_over_mouth:

U mnie na około sami chłopcy :joy::joy: kuzynki córka jest już dość duża jak będzie chciała to jej oddam te różowe :face_holding_back_tears:

1 polubienie

U nas też sami chłopcy, na osiedlu jeszcze w tym roku ma się urodzić trójka bobasków - wszyscy chłopcy :grinning::grinning:

1 polubienie

Ale w tym roku co słyszę to dużo się chłopców rodzi :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: u męża w pracy pierwszy raz od dawna 4 dzieciaczków się rodzi i w tym 3 chłopców

1 polubienie

Podobno jak dużo chłopców się rodzi to będzie wojna. Tłumaczę sobie że w sumie już przecież jest

No patrzac na moje osiedle to 35 dzieci to 4 to tylko dziewczynki :see_no_evil:

:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: mój mąż był ostatnio na spacerze i go zaczepiła staruszka i pyta czy chłopczyk czy dziewczynka, a mąż że chłopczyk i ona na to, że będzie wojna :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Omatko pierwszy raz o czymś takim słyszę :flushed::flushed:

1 polubienie

O matko :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil: ja nigdy o tym nie slyszalam

1 polubienie

Ja to slyszalam ale to vardzirj od takich starszych osob… to jakies zabobony sa .