Ja osobiście uwielbiam cerave
ta firma nie powinna uczulać bo to dermokosmetyki, ivostin też mają fajne kremy , albo z dermedic ale krem dla dzieci ! Kiedyś mojej mamie wzięłam próbkę i tak jej spasował że caly czas tylko jego używa o ten
Ooo dziękuję bardzo, może poszłabym jednak do apteki i zapytała się najpierw o próbki niż mam kupować cały krem który mógłby mi nie przypasować
Oo tak ! Zapytaj żeby ci coś dały nawilżającego do twarzy bo tego jest cała masa a po próbkach wypróbujesz ![]()
Tylko ciekawe czy nie będą na mnie dziwnie patrzeć jak zapytam o próbki ![]()
No gdzie
trzeba pytać ![]()
![]()
Ale w rossmanie też pytam i zawsze dziwnie na mnie patrzą ![]()
A mi zawsze i tak głupio zapytać o próbki . A jednak często by się przydało najpierw coś sprawdzić . Bo nie zliczę ile kupiłam kosmetyków różnego rodzaju od makijażu po pielęgnację , które mi nie pasują . Często oddaję mamie albo koleżankom ale wiadomo pieniądze już wydane . A jak dla mnie to takie próbki też powinny być w sprzedaży żeby sobie wypróbować i wiedzieć . Tylko znając życie jakby były takie próbki do kupienia to pewnie ich cena byłaby niekorzystna znając rzeczywistość.
W rossmanie zostawiają pewnie próbki dla siebie ![]()
![]()
w aptece trzeba zapytać bo tam zależy żeby sprzedać i jak dadzą ci próbkę to jest szansa że wrócisz po ten produkt ![]()
Mi też zawsze głupio, zwłaszcza jak zapytam a mi powiedzą, że nie ma, to wtedy będę smutna, zawiedziona i zawstydzona że wgl miałam czelność spytać ![]()
![]()
To muszę się w końcu odważyć i zapytać ![]()
A ja nie pytam. Dają to daja, nie dają to nie. Szczerze, to mam trochę próbek i jakoś tak leżą w domu. Wiem że fajne są na wyjazdy ale ja mam swoje ulubione kosmetyki i jak nie zamierzam zmieniać to po co mi te…. No chyba że chce się zmieni albo szuka się jakiegoś na dany problem ale to też wychodzę z założenia że lepiej jest iść do specjalisry i pogadać i kupić to co poleca
Nie zawsze specjalista poleca fajny produkt
czasem poleca coś bo przedstawiciel mu powiedział żeby to sprzedawać i dostanie za to to i to
nie mówię że każdy specjalista czy lekarz taki jest
ale kto się nie oprze darmowym wakacją za polecenie jakiegoś nowego produktu ![]()
![]()
Ja np miałam bardzo słabą cerę, jakie kaszki mi się pojawiały i używałam różnych produktów głównie z rossmana bo młoda dziewczyna nie pracująca to szukałam niszowych produktów, jak zaczęłam pracę to z ciekawości używałam próbek aptecznych i dzięki nim znalazłam produkty idealne
które mi super wyleczyły cerę , nie zmieniłam ich na żadne inne i dalej używam
Ja mam to samo hahah
Tak racja, też bym wtedy już w ogóle czuła się głupio . Dlatego lepiej nie pytać . Choć wiadomo do odważnych świat należy .
Trzeba się czasem odezwać
ja teraz na przykładzie ciąży to wiem ![]()
Tak też się może zdarzyć ale w większości przypadku jednak starają się dobrać to co jest sprawdzone i działa
U mnie często jest problem, bo mam problematyczną skórę
Obecnie testujemy smoczki, miseczki i łyżeczki
nic nas nie zawodzi, a te łyżeczki sa idealne w sam raz na raz
ps. W sensie jedzenia raz, bo można używać bez końca xd
Też uwielbiam
Oj tak a szczególnie w moim Rossmanie nie dają dosłownie nic , tylko to co muszą dać bo mają to odgórnie np. Przy zakupie dwóch produktów itp.