Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

Ja osobiście uwielbiam cerave :face_holding_back_tears: ta firma nie powinna uczulać bo to dermokosmetyki, ivostin też mają fajne kremy , albo z dermedic ale krem dla dzieci ! Kiedyś mojej mamie wzięłam próbkę i tak jej spasował że caly czas tylko jego używa o ten

2 polubienia

Ooo dziękuję bardzo, może poszłabym jednak do apteki i zapytała się najpierw o próbki niż mam kupować cały krem który mógłby mi nie przypasować

Oo tak ! Zapytaj żeby ci coś dały nawilżającego do twarzy bo tego jest cała masa a po próbkach wypróbujesz :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Tylko ciekawe czy nie będą na mnie dziwnie patrzeć jak zapytam o próbki :see_no_evil:

No gdzie :roll_eyes: trzeba pytać :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Ale w rossmanie też pytam i zawsze dziwnie na mnie patrzą :pleading_face:

A mi zawsze i tak głupio zapytać o próbki . A jednak często by się przydało najpierw coś sprawdzić . Bo nie zliczę ile kupiłam kosmetyków różnego rodzaju od makijażu po pielęgnację , które mi nie pasują . Często oddaję mamie albo koleżankom ale wiadomo pieniądze już wydane . A jak dla mnie to takie próbki też powinny być w sprzedaży żeby sobie wypróbować i wiedzieć . Tylko znając życie jakby były takie próbki do kupienia to pewnie ich cena byłaby niekorzystna znając rzeczywistość.

W rossmanie zostawiają pewnie próbki dla siebie :sweat_smile::joy::joy: w aptece trzeba zapytać bo tam zależy żeby sprzedać i jak dadzą ci próbkę to jest szansa że wrócisz po ten produkt :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Mi też zawsze głupio, zwłaszcza jak zapytam a mi powiedzą, że nie ma, to wtedy będę smutna, zawiedziona i zawstydzona że wgl miałam czelność spytać :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

To muszę się w końcu odważyć i zapytać :face_holding_back_tears:

1 polubienie

A ja nie pytam. Dają to daja, nie dają to nie. Szczerze, to mam trochę próbek i jakoś tak leżą w domu. Wiem że fajne są na wyjazdy ale ja mam swoje ulubione kosmetyki i jak nie zamierzam zmieniać to po co mi te…. No chyba że chce się zmieni albo szuka się jakiegoś na dany problem ale to też wychodzę z założenia że lepiej jest iść do specjalisry i pogadać i kupić to co poleca

Nie zawsze specjalista poleca fajny produkt :sweat_smile: czasem poleca coś bo przedstawiciel mu powiedział żeby to sprzedawać i dostanie za to to i to :sweat_smile: nie mówię że każdy specjalista czy lekarz taki jest :sweat_smile: ale kto się nie oprze darmowym wakacją za polecenie jakiegoś nowego produktu :joy::joy:
Ja np miałam bardzo słabą cerę, jakie kaszki mi się pojawiały i używałam różnych produktów głównie z rossmana bo młoda dziewczyna nie pracująca to szukałam niszowych produktów, jak zaczęłam pracę to z ciekawości używałam próbek aptecznych i dzięki nim znalazłam produkty idealne :face_holding_back_tears: które mi super wyleczyły cerę , nie zmieniłam ich na żadne inne i dalej używam

Ja mam to samo hahah

Tak racja, też bym wtedy już w ogóle czuła się głupio . Dlatego lepiej nie pytać . Choć wiadomo do odważnych świat należy .

1 polubienie

Trzeba się czasem odezwać :joy: ja teraz na przykładzie ciąży to wiem :roll_eyes:

1 polubienie

Tak też się może zdarzyć ale w większości przypadku jednak starają się dobrać to co jest sprawdzone i działa

1 polubienie

U mnie często jest problem, bo mam problematyczną skórę

Obecnie testujemy smoczki, miseczki i łyżeczki :slight_smile: nic nas nie zawodzi, a te łyżeczki sa idealne w sam raz na raz :stuck_out_tongue: ps. W sensie jedzenia raz, bo można używać bez końca xd

1 polubienie

Też uwielbiam

Oj tak a szczególnie w moim Rossmanie nie dają dosłownie nic , tylko to co muszą dać bo mają to odgórnie np. Przy zakupie dwóch produktów itp.

1 polubienie