Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

To u mnie tak samo . Tylko to co napisane w reklamie lub na opakowaniu.

No właśnie ciekawe z czego to wynika :rofl:

Szkoda, że my tego nie widzimy w aplikacji co powinniśmy dostać

Ja też się bardzo rzadko spotykam z tym by w jakimś u nas coś dawali

U mnie mam wrażenie że nawet jak jest jakaś mocna promocja w Rossmanie to zaraz nic nie ma bo dziewczyny które pracują biorą od razu wszystko sobie :sweat_smile: rzadko kiedy coś znajdę taniego z promocji. No ale pewnie na ich miejscu też bym brała sobie :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Tez tak myślę bo u nas w Rossmanie jest to samo odrazu jak się przyjedzie to pusta półka nie ma nic :see_no_evil:

Czasem są ukryte promocje o których nawet panie co tam pracują nie wiedzą , dopiero na czytniku albo przy kasie pokazuje się prawidłowa cena

Czy komuś przyszły może już te smoczki? Czekamy z córcia na nie z niecierpliwością :wink::laughing:

Ja to już od dawna przestałam na coś liczyć , doszłam do wniosku nie ma nic za darmo :rofl:

Chodzi o te z testow ?
Jeszcze nie :wink:

Nieeewe jeszcze czekamy

Pocieszające jest to że w tym tygodniu pewnie będą :joy:

To może tym razem będą w Piątek :smiley:

Ale mam takie ze się nie mogę doczekać :joy::joy:

Jeszcze nie wiadomo :upside_down_face: bo my się już doczekać nie możemy :wink: bo jak na złość córka miała dwa i dwa przegryzła i ma duże dziury​:face_with_peeking_eye: dałam jej jeden nowy ale już nie prime i jakoś córka dziwnie się przyglądała i pokazywała długo na swojego przegryzionego i mówiła że chce ten , a ja jej tłumacze że ten ma dziurkę i mówiłam jej że niedługo będzie miała taki i czekamy :wink::smiley:

1 polubienie

A ja czekam bo chce wymienić na nowe też , bo te z prime najczęściej używamy i już bym chciała zmienić . A spróbowałam dać innego to wypluwa .

Trochę w tym miesiącu sie trzeba naczekać, ale na dobre rzeczy warto :grinning: jednak rozumiem Twoje “zniecierpliwienie” ostatnio czekałam na smoczki do butelki i jak dostawa się przedłużała o dwa dni to pisałam e maile z pytaniami kiedy będą :sweat_smile:

1 polubienie

No bo tak to jest, jak coś mam i zamawiam na zapas to czekam cierpliwie a jak już córka dwa smoczki przegrzla to już nie chce jej takie dawać bo naprawdę ciężko aż się takie ssie bo mają takie dziury że zaraz by się na pół złamało, a dalam jej jakiś który kupiłam na zapas jak miała pół roczku on ketsnchuba od ,6-18 ale wydaje mi się mały i ten z innej serii i widzę że często nie ślina cieknie może dlatego że smoczek jest za mały bo córka ma dwa latka.

A ja wyjątkowo w tym miesiącu cierpliwa jestem :grin: napewno przyjdą

Ja też wpadłam sprawdzić czy ktoś już ma smoczki. Normalnie nie mogę się doczekać.

1 polubienie