Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

Właśnie sprawdziłam apke o jeszcze nic nie zostało nadane :face_with_peeking_eye:

Dziewczyny, synek jutro ma pół roku. Automatycznie mam wymienić smoczki na ten większy rozmiar? Bo wszystkie co mam to 0-6

Jeszcze 4 dni robocze haha

Czyli ten szósty miesiąc one też zalapują, jak 0-6, także moim zdaniem możesz jeszcze używać :blush: chyba że wydaje Ci się za mały dla synka z obserwacji, a jeśli oki to myślę że nie ma aż tak pośpiechu to są orientacyjne przedziały :smiley:

No rozczarowana jestem hahah

Czyli pewnie przyjdą po weekendzie :blush:

Albo jutro dostaniemy informację , że są nadane i będą w piątek :smiley: bo to w sumie zaraz nowy miesiąc :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 polubienia

Miejmy taką nadzieję .

Dostałam smsa od kuriera GLS że wiezie jakąś paczkę a chyba tylko na smoczki czekam. Czy to one? Na mailu nic nie mam

Ja nic nie mam wiec chyba nie to ;( a nie masz nadawcy ?

Canpol ale odbiorca wpisana jakaś pani zamiast mnie i adres 200 km ode mnie :face_with_hand_over_mouth:

Więc chyba jakaś pomyłka

1 polubienie

Możesz ale nie musisz. To nie jest sztywna rama. Musisz zobaczyć czy maluszek jest już gotowy na te większe smoczki

Haha dziwne :laughing: robią nadzieję . Ja jeszcze e-mail żadnego nie dostałam :confused:

Strasznie długo w tym miesiącu czekacie na paaaki :face_with_peeking_eye:

Właśnie weszłam po nieobecności żeby sprawdzić czy coś wiadomo kiedy paczuchy i już nie mogę się doczekać smoczków.
@Dlugozimaa jak synek miał skończone 6,5 miesiąca to zaczęłam wymieniać smoczki na 6-18, ale synek miał do wyboru mniejsze i większe i czasami wypluwał większy i brał mniejszy lub na odwrót. Każde dziecko jest inne i trzeba chyba metodą prób i błędów sprawdzić kiedy większy smoczek dać

Ale długo w tym miesiącu czekamy za paczuszką a tam jeszcze takie słodkie smoczki :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Co miesiąc się tak czeka ? :laughing:

Chyba pirrwszy raz tak.dlugo :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil:

1 polubienie

Nooo serio ! Ale będzie warto coś czyje