My mamy pokoik syna zrobiony a i tak siedzi u nas w sypialni a bawi się w salonie ![]()
Jak mu dobrze z rodzicami to co zrobisz
u nas też w salonie będzie miał swój kącik do zabawy
U nas nie ma na tym mieszkaniu miejsca na pokoik dlatego będziemy zmieniać
U nas przerobiliśmy biuro męża na pokoik dla synka, zostawiliśmy zabudowę z biurkiem na jednej ścianie. Z czasem bedzie trzeba ją usunąć ale jak na razie nie ma potrzeby.
Nam ciągle miejsca brakuje, marze o domku ![]()
To my właśnie czegoś szukamy bo mieszkanko jest za małe a chce by mały miał swój pokój
To trzymam kciuki
my jak będziemy chcieć drugą dzidzie ro bedziemy musieli cos poszukać już na pewno
Zawsze fajnie właśnie żeby jednak Maluszek jak później podrośnie miał swój pokoik ![]()
Ja musialam oddac swoja sypialnie aby dzieci mialy osobne pokoje ![]()
Nie zawsze, mysle, ze sie po prostu utarło, ze jak od stolarza to jest x2drozej. Gro ceny to material jaki sobie wybierasz.
Niedawno robilam szafe do przedpokoju w zabudowie z siedziskiem, 2.5x1.8m w Ikea ta szafa kosztowala 5tys. U stolarza 6tys. I nie obchodzila mnie dostawa ani skrecanie- a wiadomo, ze przy meblach Ikea, nie jeden rozwód kiełkował ![]()
![]()
No my coraz poważniej myślimy o zmianie mieszkania na inne
A teraz wynajmujecie ? Czy wlasne ile macie pokoi ?
Mamy własne, 2 pokoje. Sypialnie i większy pokój z kuchnią i osobną łazienkę. Ok 50m ale przydałoby się co najmniej 3 pokojowe by mały miał swój kąt
My mamy teraz 56 i przeprowadzamy się do 96 mam nadzieję że będzie ciut więcej przestraszeni
Ja mam 3 pokoje i mowie przydalby mi sie jeszcze jeden ![]()
Z 3 lata temu myśleliśmy z mężem o mieszkaniu żeby mieć coś swojego bo tak z rodzicami/ teściami na dłuższą metę to wiadomo jak jest , i jak szukaliśmy ogłoszeń żeby może kupić a nie wynajmować to w tej samej cenie co mieszkanie nie wiem ile miało 50 m^2 nie wiem był dom 300 m^2 w stanie surowym zamkniętym
także wybór był prosty ![]()
To dziwne ze w cenie mieszkania był dom …. Albo mega okazji
Też słyszałam o tym zabobonie, czy jak się na to mówi ![]()
ale czy w to wierzyć? Ja jak urodziłam pierwszego synka to miałam CC i tak się fajnie złożyło że było nas 4 na sali i każda z nas też miała chłopca;) a było to 12lat temu;) ogólnie wydaje mi się że chłopców zawsze było więcej, u syna w klasie jednego i drugiego przewaga w klasie jest chłopców, a u męża brata córki w klasie jest 14 chłopców i tylko 4 dziewczyny, więc jak widać , ogólnie jest więcej chłopców ![]()
Często właśnie tak jest, że oddaje się tę sypialnię żeby dziecko miało swój kącik ![]()
Tym bardziej jak się mieszka w bloku to tego miejsca jest na prawdę mało
@Ewcia2 nie chce wierzyć w takie zabobony haha , kiedyś było więcej dziewczynek to fakt bo u mnie w klasie było tylko 4 chłopaków a u brata który jest 5 lat młodszy 7 a tam klasa liczyła 15-16 osób