Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

My mamy pokoik syna zrobiony a i tak siedzi u nas w sypialni a bawi się w salonie :rofl:

2 polubienia

Jak mu dobrze z rodzicami to co zrobisz :face_holding_back_tears: u nas też w salonie będzie miał swój kącik do zabawy

U nas nie ma na tym mieszkaniu miejsca na pokoik dlatego będziemy zmieniać

U nas przerobiliśmy biuro męża na pokoik dla synka, zostawiliśmy zabudowę z biurkiem na jednej ścianie. Z czasem bedzie trzeba ją usunąć ale jak na razie nie ma potrzeby.

Nam ciągle miejsca brakuje, marze o domku :heart:

To my właśnie czegoś szukamy bo mieszkanko jest za małe a chce by mały miał swój pokój

To trzymam kciuki :grin: my jak będziemy chcieć drugą dzidzie ro bedziemy musieli cos poszukać już na pewno

Zawsze fajnie właśnie żeby jednak Maluszek jak później podrośnie miał swój pokoik :smiley:

Ja musialam oddac swoja sypialnie aby dzieci mialy osobne pokoje :wink:

Nie zawsze, mysle, ze sie po prostu utarło, ze jak od stolarza to jest x2drozej. Gro ceny to material jaki sobie wybierasz.
Niedawno robilam szafe do przedpokoju w zabudowie z siedziskiem, 2.5x1.8m w Ikea ta szafa kosztowala 5tys. U stolarza 6tys. I nie obchodzila mnie dostawa ani skrecanie- a wiadomo, ze przy meblach Ikea, nie jeden rozwód kiełkował :joy::grin:

1 polubienie

No my coraz poważniej myślimy o zmianie mieszkania na inne

A teraz wynajmujecie ? Czy wlasne ile macie pokoi ?

Mamy własne, 2 pokoje. Sypialnie i większy pokój z kuchnią i osobną łazienkę. Ok 50m ale przydałoby się co najmniej 3 pokojowe by mały miał swój kąt

1 polubienie

My mamy teraz 56 i przeprowadzamy się do 96 mam nadzieję że będzie ciut więcej przestraszeni

2 polubienia

Ja mam 3 pokoje i mowie przydalby mi sie jeszcze jeden :see_no_evil:

Z 3 lata temu myśleliśmy z mężem o mieszkaniu żeby mieć coś swojego bo tak z rodzicami/ teściami na dłuższą metę to wiadomo jak jest , i jak szukaliśmy ogłoszeń żeby może kupić a nie wynajmować to w tej samej cenie co mieszkanie nie wiem ile miało 50 m^2 nie wiem był dom 300 m^2 w stanie surowym zamkniętym :face_with_peeking_eye: także wybór był prosty :sweat_smile:

To dziwne ze w cenie mieszkania był dom …. Albo mega okazji

1 polubienie

Też słyszałam o tym zabobonie, czy jak się na to mówi :face_with_peeking_eye::wink: ale czy w to wierzyć? Ja jak urodziłam pierwszego synka to miałam CC i tak się fajnie złożyło że było nas 4 na sali i każda z nas też miała chłopca;) a było to 12lat temu;) ogólnie wydaje mi się że chłopców zawsze było więcej, u syna w klasie jednego i drugiego przewaga w klasie jest chłopców, a u męża brata córki w klasie jest 14 chłopców i tylko 4 dziewczyny, więc jak widać , ogólnie jest więcej chłopców :wink:

Często właśnie tak jest, że oddaje się tę sypialnię żeby dziecko miało swój kącik :face_holding_back_tears:

Tym bardziej jak się mieszka w bloku to tego miejsca jest na prawdę mało

@Ewcia2 nie chce wierzyć w takie zabobony haha , kiedyś było więcej dziewczynek to fakt bo u mnie w klasie było tylko 4 chłopaków a u brata który jest 5 lat młodszy 7 a tam klasa liczyła 15-16 osób