Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

I tak masz duża cierpliwość :smiley:

Ja kiedys chcialam kupic zwykly regal na ksiazki w bodzio i byl na sklepie ale pani mowi ze trzeba zamowic i czekac ok 4 tyg :speak_no_evil: pojechalam do innego sklepu :wink:

1 polubienie

Na szczęście jeszcze do terminu trochę mam , gdyby to było na dniach to lipa totalna . My się trochę najeździliśmy po tych sklepach z meblami bo akurat mamy takie wymiary że bardzo malutko nam produktów pasowało :smiling_face_with_tear:
@ewelkar899_wp.pl i też dobry pomysł :joy:

Dlatego ja wolę zamawiać z Internetu, a teraz jakby coś wam w zrobili to znowu tyle czekać za reklamacja

1 polubienie

To wtedy się będę kłócić :joy::face_holding_back_tears:

To ja bym na Twoim miejscu znalazla stolarza i zrobila na wymiar. Bo faktycznie czasem ma sie w glowie jakis zamysl, jakies wyobrazenia i rzeczy ktore musza byc, a w sklepie bywa z tym ciezko bo albo za malo polek albo brak szuflad albo o 10 cm zq szeroka :rofl:

Wlansie nie chciałem inwestować w meble które będę mieć tylko na chwilę :sweat_smile: od stolarza będę zamawiać meble do finalnego domu :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Jesli masz gdzies na pismie, ze dostawa ma byc do 5 tygodni to ja jednak poszlabym z awantura. Pani w sklepie nie musi wiedziec w ktorym jestes miesiacu, a zawsze mozesz powiedziec, ze to koncowka.
10% czy 15% to zawsze jest wpisane w “gest handlowy”, a Ty bedziesz miec $$ na pampersy czy cos innego do wyprawki.

1 polubienie

No wlansie nie mam nigdzie napisanego ile potrwa dostawa :face_with_peeking_eye:

Ja nie miałam miejsca i w ogole komoda nie wchodziła w grę

U nas maluch będzie miał takie swój kąciki bo na własny pokój nie ma miejsca :joy:

To tak od stolarza to by pewnie wyszło 3x tyle , a jak to tylko na jakiś czas to można taniej . Z tymi zakupami meblowymi to chyba zawsze tak jest :see_no_evil: najgorsze te remonty i przemeblowania

Aaa no jak to tylko na jakis czas to lepiej po taniosci.

Dokładnie :innocent::innocent: nie lubię kupować mebli :face_with_peeking_eye:

Oj to trochę długo jak 5 tygodni , ja też wolę mieć wszystko na zaraz jak coś zamawiam.

1 polubienie

Ale i tak tyle czekać za dostawą to strasznie długo

Ja byłam pozytywnie nastawiona że fajnie że za miesiąc bo tych dodatkowych tygodni nie brałam pod uwagę :joy: że akurat sobie wszystko ogarnę na spokojnie nie będę chciała już tyko że poczekam a teraz po tym czasie to już bym chciała mieć wszystko posegregowane bo się zrobił taki bałagan że nie wiem co gdzie leży :face_with_peeking_eye:

Ja to samo, chce mieć coś tu i teraz :grinning: jak na dostawe muszę czekać dłużej niż jeden dzień to już się denerwuje :sweat_smile:

A ocali owoc takiego poślizgu ?

Ja tak samo , qle wiem że na takie rszeczy jak meble trzeba trochę zazwyczaj poczekać.