I tak masz duża cierpliwość ![]()
Ja kiedys chcialam kupic zwykly regal na ksiazki w bodzio i byl na sklepie ale pani mowi ze trzeba zamowic i czekac ok 4 tyg
pojechalam do innego sklepu ![]()
Na szczęście jeszcze do terminu trochę mam , gdyby to było na dniach to lipa totalna . My się trochę najeździliśmy po tych sklepach z meblami bo akurat mamy takie wymiary że bardzo malutko nam produktów pasowało ![]()
@ewelkar899_wp.pl i też dobry pomysł ![]()
Dlatego ja wolę zamawiać z Internetu, a teraz jakby coś wam w zrobili to znowu tyle czekać za reklamacja
To wtedy się będę kłócić ![]()
![]()
To ja bym na Twoim miejscu znalazla stolarza i zrobila na wymiar. Bo faktycznie czasem ma sie w glowie jakis zamysl, jakies wyobrazenia i rzeczy ktore musza byc, a w sklepie bywa z tym ciezko bo albo za malo polek albo brak szuflad albo o 10 cm zq szeroka ![]()
Wlansie nie chciałem inwestować w meble które będę mieć tylko na chwilę
od stolarza będę zamawiać meble do finalnego domu ![]()
Jesli masz gdzies na pismie, ze dostawa ma byc do 5 tygodni to ja jednak poszlabym z awantura. Pani w sklepie nie musi wiedziec w ktorym jestes miesiacu, a zawsze mozesz powiedziec, ze to koncowka.
10% czy 15% to zawsze jest wpisane w “gest handlowy”, a Ty bedziesz miec $$ na pampersy czy cos innego do wyprawki.
No wlansie nie mam nigdzie napisanego ile potrwa dostawa ![]()
Ja nie miałam miejsca i w ogole komoda nie wchodziła w grę
U nas maluch będzie miał takie swój kąciki bo na własny pokój nie ma miejsca ![]()
To tak od stolarza to by pewnie wyszło 3x tyle , a jak to tylko na jakiś czas to można taniej . Z tymi zakupami meblowymi to chyba zawsze tak jest
najgorsze te remonty i przemeblowania
Aaa no jak to tylko na jakis czas to lepiej po taniosci.
Dokładnie ![]()
nie lubię kupować mebli ![]()
Oj to trochę długo jak 5 tygodni , ja też wolę mieć wszystko na zaraz jak coś zamawiam.
Ale i tak tyle czekać za dostawą to strasznie długo
Ja byłam pozytywnie nastawiona że fajnie że za miesiąc bo tych dodatkowych tygodni nie brałam pod uwagę
że akurat sobie wszystko ogarnę na spokojnie nie będę chciała już tyko że poczekam a teraz po tym czasie to już bym chciała mieć wszystko posegregowane bo się zrobił taki bałagan że nie wiem co gdzie leży ![]()
Ja to samo, chce mieć coś tu i teraz
jak na dostawe muszę czekać dłużej niż jeden dzień to już się denerwuje ![]()
A ocali owoc takiego poślizgu ?
Ja tak samo , qle wiem że na takie rszeczy jak meble trzeba trochę zazwyczaj poczekać.