Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

Też tak dziś miałam :joy::joy: dzwoni do mnie kurier że czeka pod bramą to biegnę z tym bebzolem do niego a to tylko Vinted :sob::sob:

2 polubienia

Dokładnie też tak myślę że liczy się nawet drobny upominek a nie niewiadomo jaki drogi prezent .

Może w następnym tygodniu będzie paczuszka.

1 polubienie

Czekam niecierpliwie :face_holding_back_tears: chciałam już sobie wszystko poukładać a na komodę czekam już 5 tygodni :sob::sob:

A skąd zamówiłaś komodę , że tak długo?

Też lubię te paczuszki :heart_eyes: cieszę się jak małe dziecko :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 polubienia

Też wychodzę z założenia że to powinien być drobny upominek ze się pamięta

A skąd komoda, że tyle czasu idzie ?

@magdallenka08971 @daruniax33 no właśnie ze sklepu meblowego który sprowadza meble, gdybym to wiedziała to bym te same zamówiła na Internecie i były by w max 2 tygodnie :confused:

Ja mam to samo hihi

Dobrze , że masz jeszcze trochę czasu bo jak na ostatnią chwilę byś zamówiła to mogłaby nie dojechać przed porodem .

No nie spodziewałam się że będzie szła aż tak długo :sob::sob::sob:

1 polubienie

A masz już za nie zapłacone ?

Oj to słabo, że tyle czasu musisz czekać. Jakaś super hiper komona czy klasyczna ?

Klasyczna komoda i szafa :joy: najzwyklejsza sklejka nie dziwiłabym się gdyby to było drewno :smiling_face_with_tear:
@magdallenka08971 tylko zaliczkę

A kontaktowalas się z firmą?

Ale chyba Cię uprzedzili, że taki jest czas oczekiwania?

@Kiniawes @magdallenka08971
Taak , dzwoniłam wczoraj to powiedziała że dostawca będzie dopiero za tydzień w piątek, powiedzieli mi 4-5 tygodni , i minęło 5 tygodni ponad a tu nic nie ma za tydzień minie 6 :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: no ale nic nie zrobię czasu nie cofnę , następnym razem jak będziemy kupować meble to pojechać obejrzeć ale zamówię na Internecie :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Moze uda Ci się wynegocjować jakiś rabat za opóźnienie. Ja miałam podobną sytuację z komfortem, zamówiłam krzesła miały byc za 4 tyg, minęły 4 tygodnie zeronkontaktu to pisze gdzie moje krzesła i dostaje wiadomość, że czas się wydłużył o kolejne 4 tyg … miałam akurat zaplanowana imprezę rodzinna i mnie to wkurzyło i napisałam im co myślę :see_no_evil: że zero informacji o wydluzeniu czasu dopiero jak ja się odezwałam. Dzwoniłam i maila pisałam i każdy podawał inna datę dostawy. Ostatecznie dali mi 10 % zwrotu, przelewem dostałam pieniążki i kolejnego dnia były krzesła :rofl: czyli jednak dało się blisko terminu a nie znowu miesiąc później

Haha się jednak dało przyspieszyć :joy: no ale 4 tygodnie jeszcze dodatkowo czekać :confused: ja poczekam do piątku ale jak się przedłuży to się wkurzę wrócę po zaliczkę i kupię gdzieś indziej meble :unamused::unamused:

Nooo to super że taniej a nie że dali jakiś bon. Zawsze to lepiej zapłacić mniej