Też tak dziś miałam ![]()
dzwoni do mnie kurier że czeka pod bramą to biegnę z tym bebzolem do niego a to tylko Vinted ![]()
![]()
Dokładnie też tak myślę że liczy się nawet drobny upominek a nie niewiadomo jaki drogi prezent .
Może w następnym tygodniu będzie paczuszka.
Czekam niecierpliwie
chciałam już sobie wszystko poukładać a na komodę czekam już 5 tygodni ![]()
![]()
A skąd zamówiłaś komodę , że tak długo?
Też lubię te paczuszki
cieszę się jak małe dziecko ![]()
![]()
Też wychodzę z założenia że to powinien być drobny upominek ze się pamięta
A skąd komoda, że tyle czasu idzie ?
@magdallenka08971 @daruniax33 no właśnie ze sklepu meblowego który sprowadza meble, gdybym to wiedziała to bym te same zamówiła na Internecie i były by w max 2 tygodnie ![]()
Ja mam to samo hihi
Dobrze , że masz jeszcze trochę czasu bo jak na ostatnią chwilę byś zamówiła to mogłaby nie dojechać przed porodem .
No nie spodziewałam się że będzie szła aż tak długo ![]()
![]()
![]()
A masz już za nie zapłacone ?
Oj to słabo, że tyle czasu musisz czekać. Jakaś super hiper komona czy klasyczna ?
Klasyczna komoda i szafa
najzwyklejsza sklejka nie dziwiłabym się gdyby to było drewno ![]()
@magdallenka08971 tylko zaliczkę
A kontaktowalas się z firmą?
Ale chyba Cię uprzedzili, że taki jest czas oczekiwania?
@Kiniawes @magdallenka08971
Taak , dzwoniłam wczoraj to powiedziała że dostawca będzie dopiero za tydzień w piątek, powiedzieli mi 4-5 tygodni , i minęło 5 tygodni ponad a tu nic nie ma za tydzień minie 6 ![]()
no ale nic nie zrobię czasu nie cofnę , następnym razem jak będziemy kupować meble to pojechać obejrzeć ale zamówię na Internecie ![]()
![]()
![]()
Moze uda Ci się wynegocjować jakiś rabat za opóźnienie. Ja miałam podobną sytuację z komfortem, zamówiłam krzesła miały byc za 4 tyg, minęły 4 tygodnie zeronkontaktu to pisze gdzie moje krzesła i dostaje wiadomość, że czas się wydłużył o kolejne 4 tyg … miałam akurat zaplanowana imprezę rodzinna i mnie to wkurzyło i napisałam im co myślę
że zero informacji o wydluzeniu czasu dopiero jak ja się odezwałam. Dzwoniłam i maila pisałam i każdy podawał inna datę dostawy. Ostatecznie dali mi 10 % zwrotu, przelewem dostałam pieniążki i kolejnego dnia były krzesła
czyli jednak dało się blisko terminu a nie znowu miesiąc później
Haha się jednak dało przyspieszyć
no ale 4 tygodnie jeszcze dodatkowo czekać
ja poczekam do piątku ale jak się przedłuży to się wkurzę wrócę po zaliczkę i kupię gdzieś indziej meble ![]()
![]()
Nooo to super że taniej a nie że dali jakiś bon. Zawsze to lepiej zapłacić mniej