Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

Czy wszystkie nowe osoby odpisaly na maila ? To moze w tym tygodniu nadadza paczki :heart::heart::heart::heart:

1 polubienie

No wlansie @Ewcia2 i @jagoda.paradziej_gm miały odpisać :smiling_face:

Odpisalam :blush:

3 polubienia

Już się nie mogę doczekać , taka pierwsza paczuszka ale super :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

To jak wszyscy odpisali to może będzie pod koniec tygodnia :smiling_face:

No ciekawe czy Ewcia odpisała , ale fajnie by było :smiling_face_with_three_hearts:

Oby hahah

Ja mialam przyjemnosc kilka razy dostac paczke od Lovi. I za kazdym razem czekalam na nia jak na “prezent od Mikolaja”.
W sumie wiedzialam co jest w srodku, ale jakos takie przyjemne uczucie zawsze mnie ogarnialo :slight_smile:

2 polubienia

Wszystkie paczuszki cieszą :heart_eyes::heart_eyes: a te dla bobas najbardziej :heart:

Noooo to jest bardzo przyjemne dostać coś …. zwłaszcza jak się siedzi samemu z dzieckiem w domu…… to tak humor człowiekowi poprawia :heart_eyes: bo ja
Uwielbiam rzeczy dla mojego bąbelka

1 polubienie

Oh tak ! Czekanie na kuriera z paczka od Lovi jest jak czekanie za dzieciaka na swietego Mikolaja,serio ! Siedze jak na szpilkach, wygladam czy moze nie podjechal :rofl: uwielbiam ten dzien :rose:
To tez na swoj sposob,moim zdaniem, docenienie Nas jako Matek. Za to ze sie wspieramy, ze pomagamy, ze szukamy odpowiedzi na zagadnienia i problemy :wink:
Na zadnej grupie fb tego nie ma, tylko tu :heart:

2 polubienia

To prawda…. Ja cały czas żałuję że nie trafiłam tu jak byłam w ciąży bo bym więcej rzeczy już wiedziała na
Początku ale i tak się cieszę że tu jestem bo ciągle czegos nowego się dowiaduję :blue_heart:

No na jedno to dobre nie musiałam jeździć i szukać prezentu ale no sama się zdziwiłam powiem szczerze chociaż no kupić teraz prezent to w podobnej kwocie kupić się uda coś konkretnego, te zabawki są teraz strasznie drogie .
@Michaska to ja tak samo jak kurier przychodzi to ja się cieszę jak dziecko , bo lubie jak moje maluch mają coś noewgo😍

2 polubienia

Strasznie mnie cieszyły te zestawy do RD bo to sa właśnie rzeczy z których mały bezpośrednio korzysta. Lubi sobie brać te talerzyki i nosić czy łyżeczki :smiling_face_with_three_hearts:

Mnie tak samo cieszą bo akurat synek i córeczka z nich korzystają, i do tego naprawdę pięknie wyglądają :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Mama03 ale kurczę uczyć dziecka że dostaje pieniądze na urodziny zamiast prezentów :cry: ja uważam że to miły gest kupić coś komuś na urodziny i nie chodzi żeby to było ultra drogie :disappointed_relieved:

Kto nie lubi prezentów jakichkolwiek :smiling_face: a ja mam nadzieje że paczka przyjdzie dopiero jak wyjdę ze szpitala, bo jak przyjdzie zanim wyjdę to będę bardziej chciała do domu, a jak później to będzie super prezent :gift:

1 polubienie

Zobaczymy jak to będzie z paczkami w tym miesiącu , a też już przebieram nogami na te śliczne kolorowe smoczki.

2 polubienia

Też się nie mogę doczekać pierwszej paczuszki :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Dzisiaj dostałam sms, że kurier doręczy paczkę. Jakie było moje rozczarowanie, że to tylko Ikea :joy::joy:.