Czy wszystkie nowe osoby odpisaly na maila ? To moze w tym tygodniu nadadza paczki ![]()
![]()
![]()
![]()
No wlansie @Ewcia2 i @jagoda.paradziej_gm miały odpisać ![]()
Odpisalam ![]()
Już się nie mogę doczekać , taka pierwsza paczuszka ale super ![]()
![]()
To jak wszyscy odpisali to może będzie pod koniec tygodnia ![]()
No ciekawe czy Ewcia odpisała , ale fajnie by było ![]()
Oby hahah
Ja mialam przyjemnosc kilka razy dostac paczke od Lovi. I za kazdym razem czekalam na nia jak na “prezent od Mikolaja”.
W sumie wiedzialam co jest w srodku, ale jakos takie przyjemne uczucie zawsze mnie ogarnialo ![]()
Wszystkie paczuszki cieszą ![]()
a te dla bobas najbardziej ![]()
Noooo to jest bardzo przyjemne dostać coś …. zwłaszcza jak się siedzi samemu z dzieckiem w domu…… to tak humor człowiekowi poprawia
bo ja
Uwielbiam rzeczy dla mojego bąbelka
Oh tak ! Czekanie na kuriera z paczka od Lovi jest jak czekanie za dzieciaka na swietego Mikolaja,serio ! Siedze jak na szpilkach, wygladam czy moze nie podjechal
uwielbiam ten dzien ![]()
To tez na swoj sposob,moim zdaniem, docenienie Nas jako Matek. Za to ze sie wspieramy, ze pomagamy, ze szukamy odpowiedzi na zagadnienia i problemy ![]()
Na zadnej grupie fb tego nie ma, tylko tu ![]()
To prawda…. Ja cały czas żałuję że nie trafiłam tu jak byłam w ciąży bo bym więcej rzeczy już wiedziała na
Początku ale i tak się cieszę że tu jestem bo ciągle czegos nowego się dowiaduję ![]()
No na jedno to dobre nie musiałam jeździć i szukać prezentu ale no sama się zdziwiłam powiem szczerze chociaż no kupić teraz prezent to w podobnej kwocie kupić się uda coś konkretnego, te zabawki są teraz strasznie drogie .
@Michaska to ja tak samo jak kurier przychodzi to ja się cieszę jak dziecko , bo lubie jak moje maluch mają coś noewgo😍
Strasznie mnie cieszyły te zestawy do RD bo to sa właśnie rzeczy z których mały bezpośrednio korzysta. Lubi sobie brać te talerzyki i nosić czy łyżeczki ![]()
Mnie tak samo cieszą bo akurat synek i córeczka z nich korzystają, i do tego naprawdę pięknie wyglądają ![]()
@Mama03 ale kurczę uczyć dziecka że dostaje pieniądze na urodziny zamiast prezentów
ja uważam że to miły gest kupić coś komuś na urodziny i nie chodzi żeby to było ultra drogie ![]()
Kto nie lubi prezentów jakichkolwiek
a ja mam nadzieje że paczka przyjdzie dopiero jak wyjdę ze szpitala, bo jak przyjdzie zanim wyjdę to będę bardziej chciała do domu, a jak później to będzie super prezent ![]()
Zobaczymy jak to będzie z paczkami w tym miesiącu , a też już przebieram nogami na te śliczne kolorowe smoczki.
Też się nie mogę doczekać pierwszej paczuszki ![]()
![]()
Dzisiaj dostałam sms, że kurier doręczy paczkę. Jakie było moje rozczarowanie, że to tylko Ikea ![]()
.