Wygląda bosko ![]()
O to u mnie mąż bardzo chciał pierwszego synka…. Chodź sadziliśmy że będzie to dziewczynka.
Ja też lubię czarny , Ale u mnie ten kolor to tylko zimą ew, jesienią . Wiosna i lato bardzo lubię pastelowe kolory
Mamy wózek żółty w kwiaty i w sumie to nie jest najgorzej. Chociaż rzeczywiście bardziej przyciąga osy, to nie ma jakiejś tragedii
Wow! To musi być jakiś super kolorowy wóz! Rzadko w sumie mijam inne niż beżowe, czekoladowe, czarne czy granatowe ![]()
![]()
To ja się śmieję jak wiedziałam od początku że starsza będzie nazywać się jak się nazywa to je bardzo dobrze wiedziałam jak ja chcę imię dla chłopca dla dziewczynki Nie miałam nichu pomysłu. Większość pomysłów mojego męża mi się nie podobała więc ostatecznie starsza wybrała imię dla młodszej oczywiście ku niezadowoleniu męża bo po raz kolejny on nie miał nic do powiedzenia ![]()
![]()
![]()
Jeden z adamexow! Koleżanka kiedyś nas spotkała na mieście i właśnie mówi, że nikt inny to nie mógł być. Jest trochę babciny ale jest cudny.
To my też od razu do testów się wzięliśmy. Po długiej debacie między mną a starszą zdecydowaliśmy się na kolor niebieski ultramarine
Faktycznie też takie mijam….nie zdarzyło mi się widzie wózki w ogóle w jakieś wzory szczerze mówiąc. Głównie jednokolorowe właśnie takie dość standardowe jak bez, szary, czas ty czy granatowy. Kiedyś widziałam pudrowy róż
Ja tak samo tylko takie kolory widzę . A faktycznie zdarzyło się, że widziałam pudrowy róż z kwiatkami z cybexa wózek .
Ja mam teraz rozowa spacerowke
taka na wyjazdy malutką
To na pewno nie można przejść obojętnie obok takiej spacerówki . Bo raczej też widuję tylko standardowe kolorki .
Różowa dla małej Książnicki ![]()
ja mam z zestawu czarna ![]()
Różowa? Na pewno Ty wybierałaś tą spacerówkę?!![]()
![]()
Ja az zaluje ze nie mam dziewczynki jak widze ten obledny roz ![]()
Hahahaha wlasnie nie ![]()
na szczescie mamy tez szarą
tp w niej wlasnie sobie ciśniemy na spacerki . Jak gdzues jedziemy to zabieramy rozową , bo jest malutka i wszedzie sie zmiesci
No ja mam totalnie to samo
Aż lśni ten kolorek! ![]()
Cudowne są 🩵