Dokładnie.
@Karolinnna ty zwróciłaś uwagę że nie są tak fajnie zapakowane jak na relacjach A moja pierwsza reakcja była taka o w końcu Lovi własnej taśmy się doczekało a nie tylko przyklejają Canpola
Witaj na forum #teamLOVI!
Dokładnie.
@Karolinnna ty zwróciłaś uwagę że nie są tak fajnie zapakowane jak na relacjach A moja pierwsza reakcja była taka o w końcu Lovi własnej taśmy się doczekało a nie tylko przyklejają Canpola
Jeden cytrynowy, drugi musztardowy i trzeci biały. Normalnie boskie @LOVI_Redakcja podrzucamy inspiracje ![]()
![]()
Hahah , to nie miałam porównania z wcześniejszymi paczkami ![]()
Dzień paczek nastał
super gratuluje dziewczyny a smoczki fajtycznie na żywo piękniejsze niż na zdjeciach.
@Nicia113 @Wikii ja to bym chciała takie piękne żółte i masełkowe ale też takie trio czekoladowy, mokka i jasny braz-beż jestem mama, ktora ubiera synka w nudne beże i brązy ![]()
Boże ile wymagań hahah. Mnie się jeszcze podobają te koralowe z lovi! No boskie są, takie wyraziste.
O ten!
Ja tez zwrocilam uwage na tasme , wlasnie kurier mi zostawil za bramką i polecialam ją zgarnac . Patrze z daleka i mysle o kurde a co to za paczka
podchodze blizej i jest LOVI ![]()
Zapisujemy ![]()
Wgl teraz jak żółty tak modny zaczął być od wiosny , też mam kilka sama nowy ch ciuchów żółtych ![]()
Oo tak
żółty to taki kolor lata
poluje na taką luźną żółtą koszulę ale jeszcze żadna mi podładowała ![]()
Ja od zawsze uwielbiałam żółty. Wszyscy wiedzą, żeby córce kupować żółte rzeczy. Także idealnie by było żeby mieć smoczek pasujący do kompletu. Nawet dzisiaj Felka ubrana w żółty dres haha.
Ja lubię czarny kolor
i zawsze na mnie dziwnie patrzą jak każdy kolorowo ubrany a ja cała na czarno ![]()
Ja się zaczęłam przekonywać do kolorów
właśnie w Sinsay zamówiłam różowe spodnie ![]()
Do mnie też dotarły ale jestem poza domem o odebrała mi sąsiadka. Już nie mogę się doczekać aż zajrzę do środka. No ja zbieram zbieram takie ręczy bo chciałabym mnie córeczkę jeszcze i mieć parkę
No tak jestem zakochana roz jest prześliczny poprostu
Też liczę na drugiego bobasa że to będzie dziewczynka ![]()
![]()
A ja wam powiem, że też bym chciała dziewczynkę. Jakoś pasuje nam z narzeczonym wizja dwóch dziewczynek. Oczywiście, że jakby był chłopak to też by było fajnie, ale chyba jednak chciałabym córeczkę. Zwłaszcza, że imię dla drugiej też już wybrane
Dokładnie, na żywo są piękniejsze, córka dwa latka tak się cieszyła;)!wybrała ten ciemno różowy,a ja zamiast oduczac to cieszę się jak dziecko:wink: są prześliczne, szkoda że wcześniej takich nie było jak córeczka była malutka
wykorzystałby w tedy wszystkie kolory
🩷🩵:blue_heart:![]()
Pewnie po weekendzie powinny być ![]()
![]()
@JoannaMP ja właśnie też biorę paczkę i taka chwila zastanowienia co to za paczka bo taśma mi się nie zgadza, a za chwilę dopatrzyłam, że to “firmowa” z podpisem ![]()
![]()
Ja też uwielbiam żółty ale mam wrażenie że przyciąga on sporo owadów. Ostatnio ubrałam żółtą sukienkę do parku to musiałam się co chwilę odganiać od os
ale będąc za granicą nie zauważyłam żeby muszki czy inne owady latały do żółtego
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.