Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja maj 2026 🎈

Dokładnie.

@Karolinnna ty zwróciłaś uwagę że nie są tak fajnie zapakowane jak na relacjach A moja pierwsza reakcja była taka o w końcu Lovi własnej taśmy się doczekało a nie tylko przyklejają Canpola

1 polubienie

Jeden cytrynowy, drugi musztardowy i trzeci biały. Normalnie boskie @LOVI_Redakcja podrzucamy inspiracje :joy::yellow_heart:

1 polubienie

Hahah , to nie miałam porównania z wcześniejszymi paczkami :laughing:

Dzień paczek nastał :grin: super gratuluje dziewczyny a smoczki fajtycznie na żywo piękniejsze niż na zdjeciach.

@Nicia113 @Wikii ja to bym chciała takie piękne żółte i masełkowe ale też takie trio czekoladowy, mokka i jasny braz-beż jestem mama, ktora ubiera synka w nudne beże i brązy :rofl:

Boże ile wymagań hahah. Mnie się jeszcze podobają te koralowe z lovi! No boskie są, takie wyraziste.
O ten!

Ja tez zwrocilam uwage na tasme , wlasnie kurier mi zostawil za bramką i polecialam ją zgarnac . Patrze z daleka i mysle o kurde a co to za paczka :see_no_evil: podchodze blizej i jest LOVI :heart:

1 polubienie

Zapisujemy :yellow_heart:

5 polubień

Wgl teraz jak żółty tak modny zaczął być od wiosny , też mam kilka sama nowy ch ciuchów żółtych :smiling_face:

1 polubienie

Oo tak :heart_eyes: żółty to taki kolor lata :heart_eyes: poluje na taką luźną żółtą koszulę ale jeszcze żadna mi podładowała :smiling_face_with_tear:

Ja od zawsze uwielbiałam żółty. Wszyscy wiedzą, żeby córce kupować żółte rzeczy. Także idealnie by było żeby mieć smoczek pasujący do kompletu. Nawet dzisiaj Felka ubrana w żółty dres haha.

Ja lubię czarny kolor :see_no_evil: i zawsze na mnie dziwnie patrzą jak każdy kolorowo ubrany a ja cała na czarno :face_with_hand_over_mouth:

Ja się zaczęłam przekonywać do kolorów :laughing: właśnie w Sinsay zamówiłam różowe spodnie :face_with_peeking_eye:

Do mnie też dotarły ale jestem poza domem o odebrała mi sąsiadka. Już nie mogę się doczekać aż zajrzę do środka. No ja zbieram zbieram takie ręczy bo chciałabym mnie córeczkę jeszcze i mieć parkę

2 polubienia

No tak jestem zakochana roz jest prześliczny poprostu

Też liczę na drugiego bobasa że to będzie dziewczynka :face_holding_back_tears::face_with_peeking_eye:

A ja wam powiem, że też bym chciała dziewczynkę. Jakoś pasuje nam z narzeczonym wizja dwóch dziewczynek. Oczywiście, że jakby był chłopak to też by było fajnie, ale chyba jednak chciałabym córeczkę. Zwłaszcza, że imię dla drugiej też już wybrane

1 polubienie

Dokładnie, na żywo są piękniejsze, córka dwa latka tak się cieszyła;)!wybrała ten ciemno różowy,a ja zamiast oduczac to cieszę się jak dziecko​:wink: są prześliczne, szkoda że wcześniej takich nie było jak córeczka była malutka :wink: wykorzystałby w tedy wszystkie kolory :smiley:🩷🩵:blue_heart::white_heart:

U mnie tez pierwszy poszedl ten mocno rozowy . Ja jak go zobaczylam to oczy mi blysnely :heart_eyes:

4 polubienia

Pewnie po weekendzie powinny być :star_struck::grinning:

@JoannaMP ja właśnie też biorę paczkę i taka chwila zastanowienia co to za paczka bo taśma mi się nie zgadza, a za chwilę dopatrzyłam, że to “firmowa” z podpisem :grin::grin:

Ja też uwielbiam żółty ale mam wrażenie że przyciąga on sporo owadów. Ostatnio ubrałam żółtą sukienkę do parku to musiałam się co chwilę odganiać od os :frowning: ale będąc za granicą nie zauważyłam żeby muszki czy inne owady latały do żółtego