Ojej jak szybko przyszły;) mi przyszedł sms od kuriera więc czekam😁 córeczka już skacze jak jej pokazałam zdjęcie;) i pokazała na różowe;)
Powiem szczerze, że irytuje mnie ten „podział” na dziewczynki i chłopców. Moja córka chodzi i w różowych i w niebieskich i w zielonych. Ma ciuszki takie jak mnie się podobają a nie takie jak „powinny byc”. Ma nawet kilka kompletów typowo „chłopięcych”.
A ja bardzo lubię ten podział na dziewczęce i chłopięce. No i też neutralne beż, szary itd
Starszaki też bardziej lubią kolory „przypisane” do płci.
Chociaż podobno te kolory chyba do początku zeszłego wieku były przypisane odwrotnie i róż był chłopięcy a niebieski dziewczęcy
Na insta muszą być ładnie zaprezentowane bo wiadomo, że co estetyczne i ładne to przyciąga uwagę
no i jak się dostaje w ramach współpracy to jest obowiązek zaprezentowania produktów
tu w testach tego przymusu nie ma i w sumie mało która chwali się tymi rzeczami na Ig więc szkoda dodatkowego papieru tylko po to żeby cieszyło oko ![]()
![]()
Piękne są , ja jeszcze trochę poczekam dopiero 13-14 u mnie ![]()
Wiem, że się cieszycie swoimi paczuchami, aleeee jak myślicie kiedy będą wyniki za czerwiec?![]()
Oby jak najszybciej ![]()
![]()
![]()
Podzial bardziej jest widoczny jak ma sie jednak chlopca. Bo dziewczynke ubierzesz w blekitny i to normalne. Ale zalozysz synowi sukienke ? Albo body z falbanka ? No nie.
Kolory sa takie piekne ze ja znowu pragne miec dziecko, pragne miec corke ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale w moim zyciu nadchodza ogromne zmiany, duzo przede mna, dlatego tez pewnie bedzie mnie tu duzo mniej.
Wreszcie oboje dostalismy kopa do dzialania
duzo tez wyzwan !
W lipcu tez nagrody sa totalnie juz nie dla mnie( oprocz butelek) , a jest duzo nowych uzytkowniczek takze badzcie aktywne, wypowiadajcie sie prosto z serducha i na pewno redakcja doceni ![]()
Słuchaj ładnie zapakowane To są właśnie w przypadku osób które wygrały albo mają stawiać relacje my mamy je do testów
@Nicia113 Ja często buszuje na dziale chłopięcym z prostej przyczyny. Primo Nie rozumiem dlaczego w większości bluzach zapinanych u dziewczyn jest kaptur. Przepraszam bardzo do łupiny to jest tak potrzebne jak pięść do nosa. Ostatnio chciałam kupić wszystkie bluzy na dziale dziewczęcym był z kapturem u chłopaków nie.
@Kiniawes wiesz co z tego jak wyniki będą szybko jak paczki znowu będą późno ![]()
No wiem wiem ale oko by cieszyło ![]()
A co do podziału to nie chciałbym żeby mój synek miał różowy smoczek ![]()
późnej tylko alternatywki i osoby które nie utożsamiają się z konkretną płcią się kreują ![]()
![]()
A ja nie będę ukrywała że pomimo że mam dziewczynkę najbardziej czekam na ten najmocniejszy niebieski smoczek bo pięknie będzie podkreślał kolor jej oczu.
No i właśnie nie wiem czy wpierw wyparzyć sobie ten niebieski czy różowy
Ja otworzyłam już nowość i dałam Różowy bo teraz miała niebieskie i jej zamieniłam
a niebieskie kocham nawet mocniej jak nudziaki ![]()
a jakby jeszcze kiedyś weszły żółte to byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie! Uwielbiam żółty.
Ja wyparzyłam ten zestaw z miętowym i białym
i czeka na malucha ![]()
Łezki mi poleciały jak je zobaczyłam takie malusie że za niedługo będziemy ich używać ![]()
Może w tym tygodniu, ostatnio były dość szybko jakoś na początku miesiąca .
Tak w tamtym msc byly chyba 2 czerwca wiec moze sie dowiemy dziaiaj albo w poniedziałek;)
Oja juz wyobrazam sobie ten cytrynowy kolor ![]()
Dopiero ogarnęłam , że dzisiaj jest piątek . To pewnie w przyszłym tygodniu się dowiemy .