Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja listopadowa 2025 🎈

Oooo a ja nie dostalam sms ze bedzie dzis kurier. Zawsze dostaje. Moze jutro bedzie ?

Zwracam honor. Mam smsa :heart: bedzie dzis :heart:

1 polubienie

Będzie :hugs: u mnie miał być do 11, a teraz patrzę w aplikacji info, że kierowca musiał zmienić trasę i z przyczyn logistycznych będzie później :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Ja nie dostałam smsa ani maila a kurier paczuche właśnie przyniósł

1 polubienie

U mnie już jest!:hugs::hugs:🩷

6 polubień

Piekny :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: czekam tez na kuriera :heart_eyes:

1 polubienie

Pavzuszka do mnie tez dotarala :heart:
Dziekuje raz jeszcze.
Zestaw czeka na Malą testerkę :heart:
A duża butlekę Synek bedzie testowal

1 polubienie

U nas właśnie też był przed chwilą , dziękujemy ! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Piękny zestaw :heart_eyes:

Irinę są te kolorki :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes:

Do nas paczka dotarla rano juz o 10 :heart:
Do duzej musze dopkupic inny smoczek i Feluch moze twstowac a starter leci w prezencie do bratowej :heart:

Miłego testowania

1 polubienie

Ja też już swoją otrzymałam :heart_eyes:
Jednak na testowanie butla i smoki muszą jeszcze poczekać, ale na pewno się przydadzą :heart:

2 polubienia

Ja też już mam. Nie mogłam się powstrzymać i otworzyłam ten zestaw hihihi

Ej ta wielka butelka to sztos !
Na noc Kuba dostal 240ml i zebyscie widzialy jego mine i wielkie oczy jak wzial ta butle w rece :laughing: jak z reklamy takie " wooooooow ale duuuuuuza " :laughing:

Do nas też dotarła paczuszka, ślicznie dziękujemy :heart_eyes: te smoczki są takie piękne, za każdym razem się zachwycam :smiling_face_with_three_hearts: i ta duża butla, naprawdę jest duża! Super, posłuży nam za jakiś czas :blush:

No butla jest dużo. Moja pierwsza z tej serii i wygląda porządnie i solidnie. Chwilę jeszcze musi poczekać bo jeszcze takich ilości nie pijemy :star_struck:

Samo pudełko od tych butelek jest rewelacyjne!!! Zakochałam się w tym zestawie :heart:

Tylko zapakowawszy w opakowanie do prezentu i gotowy prezencik :heart_eyes:

Jeeezu u nas zawsze tak było hahahh