Ja miałam takiego miłego kuriera GLS, który przychodził w godzinach drzemki córki. Raz go poprosiłam, żeby nie dzwonił dzwonkiem,bo córka śpi i już pamiętał, potem tylko dzwonił na telefon i mówił,że zostawi za chwilkę paczkę pod drzwiami i nie będzie dzwonił dzwonkiem,żeby nie obudzić dziecka ![]()
Tak czytam, ze macie informacje o paczkach. A u mnie nic
ani email. Ani w aplikacji (a specjalnie pobralam).
Na email do redakcji z adresm odpisalam.
Kurcze mam nadzieję, że do mnie też dotrze.
Emaila tez nie dostalam ale mam w aplikacji zobacz czy dobrze podalas nr telefonu redakcji ![]()
Sprawdzilam - i email i numer telefonu sie zgadza
Tez nie dostałam maila. Czasami nie przychodzą. Ale zawsze dostaje SMS w dniu dostawy
Hahahahha a propos poczty polskiej.
Wczoraj byl listonosz, dzisiaj dziadek nam powiedzial ze dostal 14 listów … w tym jeden nadany 6 listopada
dotarlo wssystko wczoraj. To porazka jakas.
Mam madzieję, ze u mnie tak bedzie ![]()
Bylam mile zaskoczona żę bede mogla testować
Uważam, że ta godzina to totalne przegięcie i to jedyny kurier który się nie dostosowuje. Wszyscy pozostali zostawiają paczki pod drzwiami i piszą sms-y, albo odklikują na aplikacji i mam powiadomienie, a z poczty polskiej wali do drzwi aż się nie otworzy - co wiadome podczas karmienia nieważne jakiego jest wręcz niemożliwe
No i o to chodzi grunt to taki kurier z którym da się dogadać
@Mamina No mój tata tak czeka na informacje o rencie z zus-u bo mu w zeszłym miesiącu wygasła. Nawet go nie zaprosili na komisję. Dopiero jak nie przyszła mu renta to zadzwoniliśmy o co chodzi a oni że przecież wygasło, że jak chce kontynuacje renty to musi przynieść jakiś tam wniosek wypełniony przez lekarza. Super że dostał jakiejkolwiek informacji że renta ma zaraz wygasnąć i to chwilę przed świętami
A czy w aplikacji masz ten sam email? Ja np w aplikacji mam że paczka została nadana a sms nie dostałam żadnego . Może spróbuj się wylogować , albo odświeżyć aplikację , nigdy tak nie miałam więc jestem ciekawa w sumie czy to nie jakaś pomyłka u ciebie a może jakiś problem z aplikacją jak było to u mnie , tylko ja nie mogłam się zalogować
Moze usun aplikacje i zainstaluj jeszcze raz, ogolnie od paru dni cos fiksuje ich aplikacja moze dlatego nic nie widzisz
Tak, email ten sam.
Wszystko sie okaże pewnie jutro. Jak dostaniecie paxzki q ja nie to znaczy, że cos gdzieś jest nie tak. Albo jakis bląd.
Probowalam, dalej nic
Szkoda że nieraz nie dochodzą miele lub nie wiadomo czy paczka w drodze , lubię jak dostaje informację o tym, że paczka nadana czy w drodze często nie ma nas w domu i wtedy mogę sobie wcześniej przekierować paczkę do sąsiada
A spójrz do spam , może MEiL gdzie indziej wpadł i go nie widzisz ![]()
Ale nawet jak się nie ma aplikacji to przychodzą a przynajmniej powinny przyjść takie informacje (w jakim dniu doręczenie i kto będzie) na maila czy smsa.
Moj tata ostatnio kupował w empiku sanki dla mojego malucha i wiem ze wysłali mu je właśnie kurierem GLS (nie ma aplikacji) i rano w dniu doręczenia dostał info z nr telefonu do kuriera który dostarczał. Nawet wiem że nie było go w domu wiesz zadzwonił i kurier przekierował paczkę do najbliższego punktu odbioru.
Nie ma. Sprawdzalam
W razie co jak nie dostaniesz , to redakcja na pewno jakoś to wyjaśni
@Majson u nas to jak nie ma nas w domu to zaraz do żabki zanosi
Ja maila też nie dostałam z informacją o dostawie. Przyszło mi powiadomienie w aplikacji.
Natomiast dzisiaj rano dostałam sms że paczka zostanie doręczona dzisiaj, a w aplikacji jest status w doręczeniu.
W aplikacji pojawila mi się dzisiaj paczka
Takze chyba bedzie
Ale dziękuję za wszyetkie wczesniejsze rady