Super, dzięki za informacje
Mój brat ma druga pracę na sortowni GLS i teraz pracują dużo więcej godzin, więcej ludzi na zmianie, nie dają urlopów, bo tak gorący okres. Jednej nocy przesortowaniu ponad 25 tyś paczek
a to tylko jedna noc
wiem,że w takim gorącym okresie to i kurierzy pracują więcej i biorą soboty
także nadzieja jest ![]()
Ja też się naprawdę dziwię, że poczta polska jeszcze funkcjonuje!
Ale fajnie, że paczki już nadane i będą przed świętami ![]()
Też właśnie mnie ciekawi to że brudne
Mi ostatnio przyszła paczka z temu właśnie przez pocztę polską zgadnij o której ich kurier przyjechał
U mnie bez błędu się wyświetla
może już naprawili ![]()
@Anetteso_gmail.com do mnie Pan listonosz z poczty przyjeżdża zawsze około 9 rano, ale skoro to jakaś zagadka to pewnie jakaś nieludzka godzina ![]()
9 ale wieczorem. Tutaj już starsza usypia wtulona tutaj dzwonek do drzwi
To jestem zdziwiona bo myślałam, że kurier poczty Polskiej to pracuje max maxow do 16 i do widzenia papa ![]()
![]()
To już niezła organizacja musi być tam przy takiej ilości paczek , zawsze mnie to zastanawia jak to wszystko się tam odbywa ![]()
![]()
![]()
U mnie dalej ten sam błąd
Też jestem mega ciekawa
No właśnie tego się najbardziej obawiam. Bo takie jest szczęście może że zazwyczaj kurier przychodzi wtedy kiedy mały ma drzemkę
To jak coś to status wygląda tak samo, czyli że paczka utworzona, ale nie widzę żadnej zmiany także z pewnością będą u nas w pon ![]()
U mnie jest ze wyruszyła w droge ![]()
U mnie również wyruszyła w drogę, więc liczę na paczuche w poniedziałek.![]()
Dziękuję, już mam informację że wyruszyła w drogę , w końcu mogłam się zalogować . A macie tak że nieraz właśnie was wyloguje i musicie od nowa się logować?
Tez przez ostatnie dwa dni tak miałam ![]()
Ja już tak kiedyś miałam, dziwne dlatego zastanawiam się czy tylko ja tak mam
Pewnie jakieś aktualizacje są lub będą dostępne aplikacji ![]()
Ale to już kiedyś tak było i nic nowego nie było ![]()
![]()