Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja listopadowa 2025 🎈

Akurat prezent urodzinowy. Na szczęście coś załatwiłam innego. A domek dostała na dzień dziecka już inny

No i jak tam dziewczyny samopoczucie? Paczuszki chyba jednak zostaną dawane w przyszłym tygodniu …… ciekawe czy dojdą przed świętami :face_with_monocle:

No pewnie tak będzie. Cóż ważne żeby dotarły :blush::blush:

Bo gdzieś kiedyś było w telewizji , że poczta ma jakieś duże długi z czymś i pewnie dlatego coraz drożej jest muszą jakoś wyjść na prostą .

Mam dobrą wiadomość ! Paczka została nadana :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Otóż to! Też przyszło mi powiadomienie o nadaniu paczki! :slight_smile: ciekawe czy doręczenie będzie jutro czy dopiero w poniedziałek? Hm… teraz taki gorący okres, że nie zdziwiłabym się z dostarczeniem paczuchy jutro :slight_smile:

Przedsiębiorstwo zostało bardzo w swojej strukturze i myśleniu w latach 90 a świat tak poszedł do przodu że to nie daje rady i to powinno upaść

Zależy czym. Ale zauważyłam że Orlen i InPost pracują nawet i w niedzielę

Paczki od Lovi nadane sa GLS

Ale.super, czy jutro czy w poniedzialek – to dalej na swieta :heart: normalnie chyba sobie poloze pod choinke i Kubusiowi tez :laughing:

2 polubienia

Obstawiam na 90% że poniedziałek :grinning:

In post i dpd pracują w weekendy, Gls niestety raczej nie, przynajmniej ja czekałam tydzień temu na paczkę z Gls to w weekend nie doręczyli tylko czekali do poniedziałku :grinning:

Ale fajnie i miło że będą przed świętami! 🩷🤗

3 polubienia

Tez mi sie wydaje ze beda w poniedzialek gora wr wtorek :wink: tak czy inaczej przed swietami :heart_eyes:

1 polubienie

A czy osoby które mają aplikację GLS, mają też taki problem z aplikacja ?

U mnie to samo blad pokazuje

Tyle paczek nadają , że aplikację nie daję rady :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Mam to samo ale powiadomienia przychodzą

U nas też paczki z poczty zawsze długo idą , i nie wiem co oni z nimi robią ale one takie brudne zawsze przychodzą nie wiem co oni robią z nimi na magazynie

Taaaak, coś ewidentnie jest nie tak.
Ja raz dostanę powiadomienie, raz maila i bądź tu człowieku mądry :smiley:

Troszkę się zmienili bo kurierów też mają

1 polubienie

Ja nie mam apki, przyjdzie jakieś info do mnie?

Ja tez nie mam apki.
Dostaniesz maila albo sms ze kurier doredzy paczke i jego numer

1 polubienie