Akurat prezent urodzinowy. Na szczęście coś załatwiłam innego. A domek dostała na dzień dziecka już inny
No i jak tam dziewczyny samopoczucie? Paczuszki chyba jednak zostaną dawane w przyszłym tygodniu …… ciekawe czy dojdą przed świętami ![]()
No pewnie tak będzie. Cóż ważne żeby dotarły ![]()
![]()
Bo gdzieś kiedyś było w telewizji , że poczta ma jakieś duże długi z czymś i pewnie dlatego coraz drożej jest muszą jakoś wyjść na prostą .
Mam dobrą wiadomość ! Paczka została nadana ![]()
![]()
![]()
Otóż to! Też przyszło mi powiadomienie o nadaniu paczki!
ciekawe czy doręczenie będzie jutro czy dopiero w poniedziałek? Hm… teraz taki gorący okres, że nie zdziwiłabym się z dostarczeniem paczuchy jutro ![]()
Przedsiębiorstwo zostało bardzo w swojej strukturze i myśleniu w latach 90 a świat tak poszedł do przodu że to nie daje rady i to powinno upaść
Zależy czym. Ale zauważyłam że Orlen i InPost pracują nawet i w niedzielę
Paczki od Lovi nadane sa GLS
Ale.super, czy jutro czy w poniedzialek – to dalej na swieta
normalnie chyba sobie poloze pod choinke i Kubusiowi tez ![]()
Obstawiam na 90% że poniedziałek ![]()
In post i dpd pracują w weekendy, Gls niestety raczej nie, przynajmniej ja czekałam tydzień temu na paczkę z Gls to w weekend nie doręczyli tylko czekali do poniedziałku ![]()
Ale fajnie i miło że będą przed świętami! 🩷🤗
Tez mi sie wydaje ze beda w poniedzialek gora wr wtorek
tak czy inaczej przed swietami ![]()
U mnie to samo blad pokazuje
Tyle paczek nadają , że aplikację nie daję rady ![]()
![]()
Mam to samo ale powiadomienia przychodzą
U nas też paczki z poczty zawsze długo idą , i nie wiem co oni z nimi robią ale one takie brudne zawsze przychodzą nie wiem co oni robią z nimi na magazynie
Taaaak, coś ewidentnie jest nie tak.
Ja raz dostanę powiadomienie, raz maila i bądź tu człowieku mądry ![]()
Troszkę się zmienili bo kurierów też mają
Ja nie mam apki, przyjdzie jakieś info do mnie?
Ja tez nie mam apki.
Dostaniesz maila albo sms ze kurier doredzy paczke i jego numer