I będę musiała ja ją zjeść ![]()
![]()
Albo znow cos zamówić zeby cie odwiedził ![]()
![]()
![]()
To myślę , że szybciej ją zjem i kupię nowa ![]()
i będzie dla kuriera z GLs , chociaż ciekawe kiedy będzie , czy będzie można położyć prezencik pod choinką ![]()
A wszystkie dziewczyny odpisaly na maila od redakcji ?
@LOVI_Redakcja bo tutaj mamuśki dopytują kiedy paczuchy wyjdą od Was ![]()
![]()
czy będą jeszcze w starym roku
?
Rok temu dawałam kurierom Mikolaje jak córka dostawała a nie dawałam jej czekolad ![]()
![]()
@Mamina poczta polska to jakas porażka , u mnie przesyłki dochodzą z 2 tygodniowym opóźnieniem , nie mowiac o listach swego czasu też listonoszka nawet nie dzwoniła na domofon tylko cyk od razu awizo , ale ją upomniałam że od tego mamy dzwonek na furtce żeby dzwonić no utrapienie to było bo poczta roznie u nas pracuje i ma czasem przerwy za dnia i nie przyjmują klientów.
To u mnie nawet nie zadzwoni do domofonu listonosz i już awizo mam , bo go ktoś wpuści i już nie wchodzi nawet .
Ja już z każdym kurierem mam ustalone w maju zostawiać mi pod drzwiami i napisać sms-a, albo zapukać broń Boże nie dzwonić
I do tego później idziesz na pocztę, żeby to odebrać i standardem jest to, że trzeba czekać ponad 40 minut w kolejce, bo zawsze jest pełno staruszków w kolejce, którzy mają milion spraw do załatwienia.
Oooo tak @Martynamama to jest nagminne. Dlatego ja korzystam z poczty polskiej tylko jak jest must have. Tak to korzystam z paczkomatów czy punktów odbioru. Wtedy odbieram kiedy mi pasuje. Z kurierem też problem bo zawsze przychodzą jak mały ma drzemkę. Mam jednego fajnego kuriera z DPD który jak dzwonię to bez problemu mi przekierowuje paczkę do żabki pod domem
i jest bardzo miły.
Ja ogólnie jakieś przesyłki jak mam to nigdy z poczty nie korzystam, jedynie jeśli idą jakieś urzędowe pisma to niestety trzeba się na tą pocztę wybrać…
Aktualnie czekam na przesylke ktora na 99% zosyala nadana poczta ( nie mialam wyboru) wiec ciekawe czy wbtym roku dojdzie ![]()
Jezu przesyłki z poczty to zawsze dla mnie katorga nigdy nie wiem czy dojdzie czy nie …
Coś myślę , że w tym roku może być słabo ![]()
![]()
Również nie lubię korzystać z poczty , kiedyś tylko nadawałam na poczcie a teraz omijam szerokim łukiem coraz gorzej i coraz drożej tam wychodzi
Mnie najbardziej zniechęcają te kolejki …. Po południu kiedy ludzie wracają z pracy tylko dwie Panie i jedno okienko otwarte a koleją aż na zewnątrz
Nie sa przygotowani na to , brakuje im obsługi i tak to wyglada
Ja sama z poczy polskiej wysyłam listy do HR i co roku list do świętego Mikołaja do polskiej oficjalnej wioski, jako nasza tradycja
Ja w zeszłym roku, zamówiłam domek dla lalek przez pocztę polską w okresie świątecznym nigdy do nas nie przyszedł po ponad miesiącu wrócił do nadawcy
To pewnie dzieciakom musiało być smutno, że nie dostały wymarzonego prezentu… ![]()
No właśnie, tak to jest z tą pocztą Polską ![]()