Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja listopadowa 2025 🎈

Drogie mamy, dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Ogłaszamy wyniki listopadowej edycji 2025 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI! Listę osób wygrywających nagrodę główną i wyróżnienie możecie sprawdzić tutaj: https://lovi.pl/program-testowy

NAGRODA GŁÓWNA LOVI

• Zestaw wyprawkowy LOVI Mammafeel
  • Butelka LOVI Mammafeel 330 ml
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Coconut/Ivory

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Butelka LOVI Mammafeel 330 ml
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Coconut/Ivory

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

7 polubień

Ale super !
Bardzo dziekujemy !

Widze ze Nowe Dziewczyny tez zostaly docenione :heart:

Wszystkim Mamusiom zycze przyjemnego testowania :heart:

Czekamy na kuriera jak na Mikołaja :laughing::christmas_tree:

2 polubienia

Super, bardzo się cieszę :smiling_face_with_three_hearts: dziękujemy Redakcjo i czekamy na testowanie :grin:

Ale cudowna informacja! Bardzo dziękuję :star_struck: to będzie piękny tydzień skoro dopiero wtorek a tu już takie informacje :heart:

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn 🩷

Cudowna informacja :heart: dziekujemy :heart: Zestaw leci pod choinke dla bratowej :heart:

O ja :heart: Dziekuję bardzo :heart: Taka mila wiadomość po powrocie na forum :heart_eyes: Nie spodziewalam się i naprawde jestem miło zaskoczona. Przy Synku buteleczki Mammafeel się Nam sprawdzily i teraz bedą też dla córeczki :heart:

Gratulacje dla Wszystkich Mam :heart:

Dziękuję bardzo. Gratulacje dla wszystkich mam :blush::blush:

Dziękuję i gratulacje :star_struck::revolving_hearts:

Ale czad :face_with_peeking_eye: udało się !!! dziękuję :star_struck: Jupi :partying_face:

1 polubienie

No i w końcu są wyniki. Dziewczyny serdeczne gratulacje :tada::tada::tada:

1 polubienie

Bardzo dziekuje gratulacje dla pozostałych dziewczyn​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Nie wiem czy Wy tez ale ja dostalam maila zeby napisac adres i nr telefonu ( kiedys pisali w razie jakby to uleglo zmianie ) wiec wsrto zeby odpowiedziec Redakcji :heart: im szybciej kazda odpowie tym szybciej wysla paczuszki !

3 polubienia

Totalnie się nie spodziewałam,a tu taka niespodzianka :heart_eyes:
Dziękuję bardzo @LOVI_Redakcja jest mi naprawdę niezmiernie miło :heart_eyes: od razu dzień jakiś taki przyjemniejszy :smiling_face_with_three_hearts:

Gratuluję wszystkim i dziękuję @LOVI_Redakcja

Super wiadomość ! Gratulacje dla wszystkich mam! :slight_smile:

Tak ja juz odpisalam :slight_smile:

1 polubienie

Dziękuję baaardzo :smiling_face::smiling_face:

Nowe Uzytkowowniczki warto sie udzielać , zycze Wam również w grudniowej edycji szczęścia oraz możliwości przetestowania z Waszym maluchem produktów :green_heart::green_heart::green_heart::christmas_tree::sparkles:

2 polubienia

Bardzo dziękujemy !

O jej, załapałam się na wyróżnienie :smiley: Ale super! :hugs: Dziękuję bardzo :heart: Gratulacje dla pozostałych :heart:

1 polubienie

Gratulacje dziewczyny! :star_struck:

1 polubienie