Gratulacje mamusie !
Ale to dla tych nowych dziewczyn co jeszcze nie podawały. Nas to nie obowiązuje ![]()
No wlasnie nie wiem czy dla nas tez nie.
Tak jak napisalam : wczesniej wprost pisali ze prosza o adres nowe uczestniczki lub gdy ulegnie on zmianie, dzis dostałam maila z proszeniem o adres i nr telefonu bez dopisku ze to tyczy sie tylko w takim wypadku. Moze to oznaczac nowa osoba ktora pakuje nasze paczki, nowy system czy nowego przewoznika.
Ja tak czy siak podawałam zawsze adres i nr telefonu ![]()
![]()
![]()
Może @LOVI_Redakcja rozwieje nam wątpliwości na przyszłość. Jeżeli któraś z nas podawała już wcześniej adres w poprzednich miesiącach czy musimy podawać go przy każdej wygranej? Czy informacja o adresach do wysyłki dotyczy tylko użytkowniczek które pierwszy raz coś wygrały? Będziemy wiedzieć na przyszłość i nie będziemy zaśmiecać maili jeżeli nie będzie takiej potrzeby ![]()
![]()
Gratulacje dla wszystkich zwyciężczyń!
Macie piękny prezent od Mikołaja!
![]()
Ja tam i tak zawsze podaje
ale też zwróciłam uwagę, że nie było tego zapisku ![]()
Dziękuję bardzo za wyróżnienie
Jestem bardzo ciekawa jak sprawdzi się taka duża butelka!
Bardzo miły prezent na nieco spóźnione Mikołajki ![]()
Haha ja też dla bezpieczeństwa wolę zawsze odpisać na maila, ale jezeli @LOVI_Redakcja da nam znać,że nie jest to konieczne, to przestanę ![]()
Cieszę się jak małpa w zoo z tej nowej butelki 330 ![]()
![]()
dziękuję pięknie!
Gratulacje wszystkim tak cudownego zestawu
idealny przeceny pod choinkę
![]()
![]()
Haha!
Fajnie przetestować nowości
Ile Twój maluszek ma? Już zjada takie duże porcje?
Mój ma 7 miesięcy i jeszcze aż tak dużo nie je, ale myślę, że to kwestia czasu i ta duża butelka będzie bardzo potrzebna! ![]()
W tym miesiącu prosimy o potwierdzenie adresów
Prosimy o przesyłanie informacji zgodnie z treścią maili ![]()
Mój maluch niedługo 11 miesięcy i jak robię mleko na 240 ml wody, to ledwo nam się już mieści ![]()
![]()
Bardzo dziękuję ![]()
![]()
gratulacje dla pozostałych mam ![]()
Aa no to faktycznie, przy takiej ilości wody to już się robi problem ![]()
Oj tak, bo ciężko to wymieszać, żeby się nie rozlało ![]()
![]()
To ja dotarciu ilości jeszcze nie doszłam. 120ml to maks mleka w butelce
Ja też jeszcze aż takich objętości nie osiągam
Narazie zazwyczaj 120-150 ml wody.
No bo ja KP a butelka dokarmiam moim np. przed snem albo jak mamy ma większe zapotrzebowanie na mleko w skoku rozwojowym