Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja listopadowa 2025 🎈

Gratulacje mamusie !

2 polubienia

Ale to dla tych nowych dziewczyn co jeszcze nie podawały. Nas to nie obowiązuje :blush:

No wlasnie nie wiem czy dla nas tez nie.
Tak jak napisalam : wczesniej wprost pisali ze prosza o adres nowe uczestniczki lub gdy ulegnie on zmianie, dzis dostałam maila z proszeniem o adres i nr telefonu bez dopisku ze to tyczy sie tylko w takim wypadku. Moze to oznaczac nowa osoba ktora pakuje nasze paczki, nowy system czy nowego przewoznika.

1 polubienie

Ja tak czy siak podawałam zawsze adres i nr telefonu :heart_eyes::grin::rofl:

1 polubienie

Może @LOVI_Redakcja rozwieje nam wątpliwości na przyszłość. Jeżeli któraś z nas podawała już wcześniej adres w poprzednich miesiącach czy musimy podawać go przy każdej wygranej? Czy informacja o adresach do wysyłki dotyczy tylko użytkowniczek które pierwszy raz coś wygrały? Będziemy wiedzieć na przyszłość i nie będziemy zaśmiecać maili jeżeli nie będzie takiej potrzeby :blush::blush:

3 polubienia

Gratulacje dla wszystkich zwyciężczyń! :partying_face: Macie piękny prezent od Mikołaja! :smiley: :star_struck: :santa:

1 polubienie

Ja tam i tak zawsze podaje :grinning: ale też zwróciłam uwagę, że nie było tego zapisku :grinning:

1 polubienie

Dziękuję bardzo za wyróżnienie :smiling_face_with_three_hearts: Jestem bardzo ciekawa jak sprawdzi się taka duża butelka! :blush: Bardzo miły prezent na nieco spóźnione Mikołajki :smiling_face_with_three_hearts:

Haha ja też dla bezpieczeństwa wolę zawsze odpisać na maila, ale jezeli @LOVI_Redakcja da nam znać,że nie jest to konieczne, to przestanę :smile:

1 polubienie

Cieszę się jak małpa w zoo z tej nowej butelki 330 :rofl::rofl::hear_no_evil: dziękuję pięknie!

1 polubienie

Gratulacje wszystkim tak cudownego zestawu :blush: idealny przeceny pod choinkę :evergreen_tree: :christmas_tree::blush:

Haha! :sweat_smile: Fajnie przetestować nowości :grin: Ile Twój maluszek ma? Już zjada takie duże porcje?
Mój ma 7 miesięcy i jeszcze aż tak dużo nie je, ale myślę, że to kwestia czasu i ta duża butelka będzie bardzo potrzebna! :grin:

W tym miesiącu prosimy o potwierdzenie adresów :heart: Prosimy o przesyłanie informacji zgodnie z treścią maili :smiling_face_with_three_hearts:

9 polubień

Mój maluch niedługo 11 miesięcy i jak robię mleko na 240 ml wody, to ledwo nam się już mieści :face_with_peeking_eye::rofl:

Bardzo dziękuję :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: gratulacje dla pozostałych mam :smiling_face_with_three_hearts:

Aa no to faktycznie, przy takiej ilości wody to już się robi problem :rofl:

Oj tak, bo ciężko to wymieszać, żeby się nie rozlało :rofl::rofl:

To ja dotarciu ilości jeszcze nie doszłam. 120ml to maks mleka w butelce

Ja też jeszcze aż takich objętości nie osiągam :rofl: Narazie zazwyczaj 120-150 ml wody.

No bo ja KP a butelka dokarmiam moim np. przed snem albo jak mamy ma większe zapotrzebowanie na mleko w skoku rozwojowym