Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja listopadowa 2025 🎈

To mój właśnie odkąd ma dietę rozszerzaną, a podaje mu moje mleko w butelce to je mniej mojego mleka. Wcześniej to tak 150 ml na porcję jadł, a teraz widzę, że 120 mu wystarcza i czasami i tak coś z tego zostanie.

Jestem ciekawa , czy w tym tygodniu wyślą do nas paczuszki :heart_eyes: czy zdążą dojść do świąt, bo u nas ostatnio kurierzy mają często opóźnienia przez święta

2 polubienia

Licze ze w środę max będą u nas :slight_smile:

Do świąt jeszcze sporo czasu :slight_smile: więc myślę że na pewno się doczekamy :wink:

A je tylko w nocy czy w ciągu dnia też? Mój właśnie woli czekać na moje niż jeść uzupelnaiajace stale pokarmy

Jesli wszystkie odpisalysmy na maila z danymi i adresem to na pewno w tym tygodniu nadadza paczki.

2 polubienia

No to może jutro nadadzą, póki co nic nie ma w aplikacji :wink:

Też bym się nie mogła doczekać takiego zestawu , extra pod choinkę :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

W ciągu dnia też je mleko. Zazwyczaj 3-4 porcje.

Ale paczuszki nadal nie są nadane , więc czekamy :slight_smile:

Ja nie mam aplikacji GLS więc liczę na info od was dziewczyny :pray:

Na mailu przeważnie też jest zawsze informacja :slight_smile: Ale póki co nie ma nigdzie , redakcja ma pewnie przed świętami dużo pracy :slight_smile: i dużo paczuszek do wysłania

Od kilku miesiecy nie dostaje maila ze paczka nadana, tylko sms w dniu w ktorym bedzie kurier

1 polubienie

A no to , może mi się to z tą aplikacją pomyliło . No narazie czekamy :slight_smile:

2 polubienia

Mysle ze beda w czwartek nadane a u nas w piatek :wink:

2 polubienia

Też tak myślę, czekamy :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Oby hahah

Niee, ja też dostaje i e maila i mam powiadomienie w apce jak paczucha zostaje nadana :heart:

O to ciekawe czemu każda z nas ma inaczej. Ja kiedyś dostawałam maila, a teraz tylko w dniu dostawy SMS, że kurier dostarczy paczkę.

Ja tak samo , maila nie ma a w apce wszystko