Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja listopadowa 2025 🎈

Na pewno ktoś się ucieszył :smiling_face:

Ciekawe co w tym miesiącu będzie do testowania :heart_eyes:

Moze laktator :wink:

Ja myślę , że smoczki z misiem i suszarka, bo ostatnio mamy na instagramie to wygrały :smiling_face:Ale jestem ciekawa

2 polubienia

Smoczki napewno beda ale co dodatkowo :thinking::thinking::thinking:

1 polubienie

Cumle z misiami na bank , a też bidonów dawno nie było i ja bym się cieszyła z takiego pakietu :slight_smile:

1 polubienie

Pewnie dopiero środę będzie wiadomo ;l, może jakieś nowości :slight_smile: a wygrał ktoś z was kiedyś coś na insta z lovi?

2 polubienia

Oby misie! :bear: i może butelki medical ?:grinning:

Obstawiam smoczki misie i sterylizator :smiley:

1 polubienie

Ja kiedys wygrałam smoczki , kubek i chyba torba była z lovi taka na zakupy ale to bylo dawno :smiley:

Fajnie by było jakby był laktator

Nigdy nie wygrałam nic na insta. Zastanawiam się na ile to jest patrzenie na komentarz i odpowiedź, a na ile na ilość obserwujących i aktywność na stronie :smiley:

Wydaje mi sie ze chyba akurat komentarz jest brany pod uwage, akurat to był konkurs z okazji dnia matki :wink:

Na Lovi pewnie tak, ale na takim “rozwijającym” się koncie to różnie chyba bywa :smiley:

Roznie roznie, czasami liczy sie aktywnosc, udostepnianie ich tresci , czasami wybieraja osoby co bardzo spamuja :face_with_hand_over_mouth:

A jak dostajecie paczki to wstawiacie na insta i oznaczacie lovi? Bo widziałam , że na insta mozna testować też , to samo co jest tutaj :slight_smile:

@magdallenka08971 też właśnie widziałam ,że wiele mam dostało na ig taki zestaw jako w ramach współpracy

1 polubienie

Ja jak cos wygram to wrzucam foto i oznaczam :wink:

Ja jeszcze na lovi nigdy nic nie wygrałam… a raz dostałam smoczek za wypełnienie ankiety :smiling_face:

Ja też go dostałam :wink: napewno się wreszcie uda trzymam kciuki :wink: