Na pewno ktoś się ucieszył ![]()
Ciekawe co w tym miesiącu będzie do testowania ![]()
Moze laktator ![]()
Ja myślę , że smoczki z misiem i suszarka, bo ostatnio mamy na instagramie to wygrały
Ale jestem ciekawa
Smoczki napewno beda ale co dodatkowo ![]()
![]()
![]()
Cumle z misiami na bank , a też bidonów dawno nie było i ja bym się cieszyła z takiego pakietu ![]()
Pewnie dopiero środę będzie wiadomo ;l, może jakieś nowości
a wygrał ktoś z was kiedyś coś na insta z lovi?
Oby misie!
i może butelki medical ?![]()
Obstawiam smoczki misie i sterylizator ![]()
Ja kiedys wygrałam smoczki , kubek i chyba torba była z lovi taka na zakupy ale to bylo dawno ![]()
Fajnie by było jakby był laktator
Nigdy nie wygrałam nic na insta. Zastanawiam się na ile to jest patrzenie na komentarz i odpowiedź, a na ile na ilość obserwujących i aktywność na stronie ![]()
Wydaje mi sie ze chyba akurat komentarz jest brany pod uwage, akurat to był konkurs z okazji dnia matki ![]()
Na Lovi pewnie tak, ale na takim “rozwijającym” się koncie to różnie chyba bywa ![]()
Roznie roznie, czasami liczy sie aktywnosc, udostepnianie ich tresci , czasami wybieraja osoby co bardzo spamuja ![]()
A jak dostajecie paczki to wstawiacie na insta i oznaczacie lovi? Bo widziałam , że na insta mozna testować też , to samo co jest tutaj ![]()
@magdallenka08971 też właśnie widziałam ,że wiele mam dostało na ig taki zestaw jako w ramach współpracy
Ja jak cos wygram to wrzucam foto i oznaczam ![]()
Ja jeszcze na lovi nigdy nic nie wygrałam… a raz dostałam smoczek za wypełnienie ankiety ![]()
Ja też go dostałam
napewno się wreszcie uda trzymam kciuki ![]()