Super byłby taki zestaw
A odezwali się kiedyś do Ciebie w ramach współpracy? ![]()
Niee
ale ja akurat na intagramie ledwo 1tys obserwujacych ![]()
Ale myślę , że to nie ma znaczenia , można też się do nich odezwać i może kogoś potrzebują do współpracy
bardziej pewnie chodzi o to co się wstawia
ja tam akurat nie prowadzę insta ale ciekawa jestem właśnie czy komuś na forum kiedyś się udało ![]()
Czekamy czekamy, lada dzień dowiemy się czym nas Redakcja zaskoczy ![]()
![]()
Kiedyś wstawiałam posty z tym co udało się wygrać na forum, ale ostatnio nie miałam czasu ani weny ![]()
To i tak dużo ![]()
A to Lovi prowadzi jakieś akcje na insta że można coś wygrać? ![]()
Czy po prostu czasami organizują konkursy i tyle? I jak to zazwyczaj bywa jakiś komentarz.wygrywa?
Od czasu do czasu robia konkursy , na forum tez sa konkursy np. Na dzien mamy ![]()
Ja widziałam na fb i insta był konkurs gdzie można było wygrać smoczki, trzeba było odpowiedzieć w komentarzu na pytanie (nie pamiętam dokładnie jakie) ale bardzo dużo osób brało udział, komenatrzy było od groma ![]()
Było ostatnio jakie zwierzątko mogłoby być na smoczkach. Jak wprowadzali nowość w postaci kapibary. U nas to by był szał ciał na koty
Z kotkami wzory też by były super
u nas właśnie też taki szał ![]()
Tak. Ja nawet wzięłam udział. Pytali jakie zwierzę najbardziej się lubi i dlaczego. Komentarzy było mega dużo
Też brałam w tym udział ale nie wygrałam ![]()
Ja też nie ![]()
Ja się zastanawiałam, czy w ogóle ktoś wygrał ![]()
![]()
![]()
Pewnie tak
ale zgłoszeń naprawdę było sporo bo to był konkurs łączony z ig i fb ![]()
Ej to moze czas na smoczki z ALPAKAMI ?
chociaz z kotkami i pieskami tez bym nie pogardzila ![]()
Też byłby fajny wzorek
Takie cuda jak LOVI będzie wprowadzać nadal to moja córa chyba szybko nie odstawi smoka ![]()
![]()