Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja listopadowa 2025 🎈

Super byłby taki zestaw

A odezwali się kiedyś do Ciebie w ramach współpracy? :wink:

Niee :wink: ale ja akurat na intagramie ledwo 1tys obserwujacych :rofl:

Ale myślę , że to nie ma znaczenia , można też się do nich odezwać i może kogoś potrzebują do współpracy :slight_smile: bardziej pewnie chodzi o to co się wstawia :wink: ja tam akurat nie prowadzę insta ale ciekawa jestem właśnie czy komuś na forum kiedyś się udało :wink:

Czekamy czekamy, lada dzień dowiemy się czym nas Redakcja zaskoczy :star_struck::star_struck:

Kiedyś wstawiałam posty z tym co udało się wygrać na forum, ale ostatnio nie miałam czasu ani weny :smiley:

To i tak dużo :smiling_face:

A to Lovi prowadzi jakieś akcje na insta że można coś wygrać? :slight_smile:
Czy po prostu czasami organizują konkursy i tyle? I jak to zazwyczaj bywa jakiś komentarz.wygrywa?

Od czasu do czasu robia konkursy , na forum tez sa konkursy np. Na dzien mamy :wink:

1 polubienie

Ja widziałam na fb i insta był konkurs gdzie można było wygrać smoczki, trzeba było odpowiedzieć w komentarzu na pytanie (nie pamiętam dokładnie jakie) ale bardzo dużo osób brało udział, komenatrzy było od groma :grinning:

1 polubienie

Było ostatnio jakie zwierzątko mogłoby być na smoczkach. Jak wprowadzali nowość w postaci kapibary. U nas to by był szał ciał na koty

Z kotkami wzory też by były super :heart_eyes_cat: u nas właśnie też taki szał :smiling_face:

1 polubienie

Tak. Ja nawet wzięłam udział. Pytali jakie zwierzę najbardziej się lubi i dlaczego. Komentarzy było mega dużo

Też brałam w tym udział ale nie wygrałam :wink:

Ja też nie :crazy_face:

Ja się zastanawiałam, czy w ogóle ktoś wygrał :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Pewnie tak :grinning: ale zgłoszeń naprawdę było sporo bo to był konkurs łączony z ig i fb :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ej to moze czas na smoczki z ALPAKAMI ? :heart: chociaz z kotkami i pieskami tez bym nie pogardzila :heart:

4 polubienia

Też byłby fajny wzorek

Takie cuda jak LOVI będzie wprowadzać nadal to moja córa chyba szybko nie odstawi smoka :grin::star_struck:

1 polubienie