O tym samym pomyślałam , oni tak ładnie z tymi ,didusiami” wyglądają ![]()
![]()
![]()
Mi się bardzo podobał ten wzór dżungli.
Wyobraziłam sobie je! Byłyby mega trzeba urocze ![]()
![]()
Kapibara już była, a alpaka w sumie też na topie, mógłby to być hit ![]()
![]()
My lubimy motyw myszka minnie myszka miki szkoda że nie mają takich z firmy lovi ![]()
Obawiam się że to by było nie lada wyzwanie bo musisz mieć podpisane zgody od Disneya
Pewnie tak , ale mamy właśnie dużo z tej bajki i bardzo lubię ten motyw na ubrankach ![]()
Ja uwielbiam myszkę miki. Mój synek jak tylko są fajne ciuszki to ma wszystko w myszki (bodziaki, pajace, skarpetki, bluzy i spodnie, kombinezon), przytulanki, śliniaki, ręczniki ![]()
U nas teraz starsza mamanie stitcha i to ona wybiera w co jest ubierana malutka
Też kocham Myszkę Minnie, jak mam wybór to zawsze wybieram ten motyw ![]()
Jelonek Bambi u nas oraz Kubuś Puchatek i jego przyjaciele
może na dzien dziecka cos Lovi wymyśli i wprowadzi serię cumelków limitowanych ![]()
Ile tu padło pomysłów! Aż z ciekawości sprawdziłam na stronie lovi i ogólnie to jestem pozytywnie zaskoczona ile już wzorów powstawało i ile można kupić!
każdy znajdzie coś dla swojego malucha
Kubuś Puchatek To była moja ulubiona bajka z dzieciństwa a postać tygryska ja byłam taka że jak dostałam zabawkę w wieku dwóch lat tygryska to ja gdzieś nadal ją mam nie ma oka tu ogonu jest pocięte ale mam moja ukochana zabawka
Ooo Bambi k i Kubusia Puchatka też kocham
chyba mam sentyment do tych bajek z dzieciństwa i automatycznie jak mogę to wybieram rzeczy z ich motywem ![]()
To prawda te. Motyw to wgl jest przeuroczy
Też bym wybrała Stitcha ![]()
![]()
Gdzieś mi się obiło o uszy że zwierzęciem roku w Polsce został bocian biały to może takie smoczki z bocianem ![]()
to też mógł by być hit
Ciekawy pomysł ![]()
Faktycznie mógłby być fajny pomysł, tym bardziej, że nie widziałam takich chyba od żadnej firmy, więc byłyby na pewno unikatowe ![]()
No FAKTYCZNIE z bocienem to byłby HIT
na zapowiedź ciąży dać dziadkom czy najbliższym dla nas osób i niech myślą o co chodzi
tak zamiast zdjecia usg czy testu z siuśkami ![]()