Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja listopadowa 2025 🎈

O tym samym pomyślałam , oni tak ładnie z tymi ,didusiami” wyglądają :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Mi się bardzo podobał ten wzór dżungli.

1 polubienie

Wyobraziłam sobie je! Byłyby mega trzeba urocze :star_struck::heart_eyes:

Kapibara już była, a alpaka w sumie też na topie, mógłby to być hit :rofl::heart:

1 polubienie

My lubimy motyw myszka minnie myszka miki szkoda że nie mają takich z firmy lovi :smiling_face:

1 polubienie

Obawiam się że to by było nie lada wyzwanie bo musisz mieć podpisane zgody od Disneya

1 polubienie

Pewnie tak , ale mamy właśnie dużo z tej bajki i bardzo lubię ten motyw na ubrankach :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja uwielbiam myszkę miki. Mój synek jak tylko są fajne ciuszki to ma wszystko w myszki (bodziaki, pajace, skarpetki, bluzy i spodnie, kombinezon), przytulanki, śliniaki, ręczniki :crazy_face:

1 polubienie

U nas teraz starsza mamanie stitcha i to ona wybiera w co jest ubierana malutka

Też kocham Myszkę Minnie, jak mam wybór to zawsze wybieram ten motyw :heart:

Jelonek Bambi u nas oraz Kubuś Puchatek i jego przyjaciele :smiley: może na dzien dziecka cos Lovi wymyśli i wprowadzi serię cumelków limitowanych :smiley:

1 polubienie

Ile tu padło pomysłów! Aż z ciekawości sprawdziłam na stronie lovi i ogólnie to jestem pozytywnie zaskoczona ile już wzorów powstawało i ile można kupić! :grinning: każdy znajdzie coś dla swojego malucha

1 polubienie

Kubuś Puchatek To była moja ulubiona bajka z dzieciństwa a postać tygryska ja byłam taka że jak dostałam zabawkę w wieku dwóch lat tygryska to ja gdzieś nadal ją mam nie ma oka tu ogonu jest pocięte ale mam moja ukochana zabawka

1 polubienie

Ooo Bambi k i Kubusia Puchatka też kocham :heart: chyba mam sentyment do tych bajek z dzieciństwa i automatycznie jak mogę to wybieram rzeczy z ich motywem :smile:

2 polubienia

To prawda te. Motyw to wgl jest przeuroczy

Też bym wybrała Stitcha :rofl::rofl:

1 polubienie

Gdzieś mi się obiło o uszy że zwierzęciem roku w Polsce został bocian biały to może takie smoczki z bocianem :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: to też mógł by być hit

1 polubienie

Ciekawy pomysł :sweat_smile:

1 polubienie

Faktycznie mógłby być fajny pomysł, tym bardziej, że nie widziałam takich chyba od żadnej firmy, więc byłyby na pewno unikatowe :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

No FAKTYCZNIE z bocienem to byłby HIT :star_struck: na zapowiedź ciąży dać dziadkom czy najbliższym dla nas osób i niech myślą o co chodzi :wink: tak zamiast zdjecia usg czy testu z siuśkami :wink:

1 polubienie