O jaaaa… nie wierzę! Moim zdaniem wszystkie konta tej osoby powinne byc zbanowane. My tez czujemy sie w pewnym sensie oszukane
A w zamian za tę osobę ( osoby) nagrodę powinny dostac kolejne aktywne i pomocne czlonkinie 🩵
O kurczę
Gratuluję pomysłowości
Jestem w szoku, że coś takiego się dzieje… w ogóle ile trzeba mieć czasu wolnego, żeby założyć kilka kont i z kilku pisać
Kurde, a ja jestem teraz ciekawa hahaha
Ja też się zastanawiam
Haha o tym samym pomyślałam ktoś chyba nie pracuje i dzieci nie ma, skoro ma tyle czasu, żeby pisać z kilku kont
Widzę że tutaj taka sama sytuacja jak na siostrzanym forum. Jejku jestem długo na forum i nigdy nie wpadła bym na taki pomysł.
Szok, że i tutaj ten proceder się też odbywa. Dobrze, że redakcja jest czujna, teraz forum na pewno zyska na wartości.
O kurcze ja nie wygrałam ale bym tak nie odwaliła
co jak co ale taki numer to nie na miejscu…
O kurde to ktoś sobie robotę znalazł na forum ale przyznacie że trzeba mieć ,łeb, żeby się w tym wszystkim ogarnąć kilka kont kilka różnych odpowiedzi i kontrola żeby tego samego nie napisać. Moim zdaniem konto takiej osoby powinno być zablokowane. Bo to niesprawiedliwe my też odpowiadalysmy komuś a się okazało że to ta sama osoba oj nie ładnie
To tak wyglada ze ona sama sobie odp dawala
No ale jestem ciekawa kto to
Matko czasami ciezko pisac na forum z braku czasu zazwyczaj nadrabiam wieczorem a co dopiero z dwoch kont ;]
Albo i wiecej niz 2
Ja to teraz to wgl co 2 dzien jestem aktywna
No ma kobietka sporo czasu naprawdę tak jak ja przy 3 miesięcznym dziecku nie mam czasu nawet za bardzo się rozpisać przy jednym komentarzu i przeczuwam że większość komentarzy była pisana po prostu od tak czy wiedziała czy nie to pisała
Kurczę, nieźle ktoś zaszalał ja nie wiem skąd ta osoba ma tyle czasu
no ale nie ładnie
Ja w tym miesiącu mam trochę mniej czasu, bo mój ma urlop, a że pogoda dopisuje, to staramy się korzystać z niej ile się da. jeszcze w weekend wyprawialiśmy urodziny, to nie było nawet czasu żeby tu zajrzeć
No u mnie to samo mniej czasu… przedszkole zamkniete dzieciaki w domu do tego super pogoda to na dworze jestesmy do tego dochodza zakupy bo najstarszy idzie do 1 kl to troche latania tez juz jest
a wieczorami to tylko wejde przeczytam i albo odpisze albo dopiero rano jak nie zapomne
To prawda bo dziewczyny naprawdę są tu pomocne i zasługują na nagrodę i w szczególności są fair w stosunku do reszty
Ja też nie wiem skąd czas brać. Moim rytuałem stało się pisanie do porannej kawy. A jak się urodzi dzidziuś to pewnie podczas karmienia tyle ile się da. Bez przymusu bo przecież rodzina jest najważniejsza.
Tak sobie myślę, że teraz w czasach chata gpt może używała jakiejś sztucznej inteligencji czy coś.