Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja lipcowa 2025 🎈

O jaaaa… nie wierzę! Moim zdaniem wszystkie konta tej osoby powinne byc zbanowane. My tez czujemy sie w pewnym sensie oszukane

7 polubień

A w zamian za tę osobę ( osoby) nagrodę powinny dostac kolejne aktywne i pomocne czlonkinie 🩵

4 polubienia

O kurczę :hear_no_evil:

Gratuluję pomysłowości :laughing:

1 polubienie

Jestem w szoku, że coś takiego się dzieje… w ogóle ile trzeba mieć czasu wolnego, żeby założyć kilka kont i z kilku pisać :hear_no_evil::hear_no_evil:

1 polubienie

Kurde, a ja jestem teraz ciekawa hahaha :rofl:

2 polubienia

Ja też się zastanawiam :hear_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Haha o tym samym pomyślałam :joy: ktoś chyba nie pracuje i dzieci nie ma, skoro ma tyle czasu, żeby pisać z kilku kont :joy:

1 polubienie

Widzę że tutaj taka sama sytuacja jak na siostrzanym forum. Jejku jestem długo na forum i nigdy nie wpadła bym na taki pomysł.

Szok, że i tutaj ten proceder się też odbywa. Dobrze, że redakcja jest czujna, teraz forum na pewno zyska na wartości.

1 polubienie

O kurcze :person_facepalming: ja nie wygrałam ale bym tak nie odwaliła :person_facepalming:co jak co ale taki numer to nie na miejscu…

1 polubienie

O kurde to ktoś sobie robotę znalazł na forum :rofl::rofl: ale przyznacie że trzeba mieć ,łeb, żeby się w tym wszystkim ogarnąć kilka kont kilka różnych odpowiedzi i kontrola żeby tego samego nie napisać. Moim zdaniem konto takiej osoby powinno być zablokowane. Bo to niesprawiedliwe my też odpowiadalysmy komuś a się okazało że to ta sama osoba oj nie ładnie

4 polubienia

To tak wyglada ze ona sama sobie odp dawala :rofl::see_no_evil:

No ale jestem ciekawa kto to :smiley:

1 polubienie

Matko czasami ciezko pisac na forum z braku czasu zazwyczaj nadrabiam wieczorem a co dopiero z dwoch kont ;]

2 polubienia

Albo i wiecej niz 2 :see_no_evil:
Ja to teraz to wgl co 2 dzien jestem aktywna :see_no_evil:

1 polubienie

No ma kobietka sporo czasu naprawdę tak jak ja przy 3 miesięcznym dziecku nie mam czasu nawet za bardzo się rozpisać przy jednym komentarzu i przeczuwam że większość komentarzy była pisana po prostu od tak czy wiedziała czy nie to pisała :person_facepalming:

1 polubienie

Kurczę, nieźle ktoś zaszalał :smile: ja nie wiem skąd ta osoba ma tyle czasu :hear_no_evil: no ale nie ładnie
Ja w tym miesiącu mam trochę mniej czasu, bo mój ma urlop, a że pogoda dopisuje, to staramy się korzystać z niej ile się da. jeszcze w weekend wyprawialiśmy urodziny, to nie było nawet czasu żeby tu zajrzeć

1 polubienie

No u mnie to samo mniej czasu… przedszkole zamkniete dzieciaki w domu do tego super pogoda to na dworze jestesmy do tego dochodza zakupy bo najstarszy idzie do 1 kl :see_no_evil: to troche latania tez juz jest :see_no_evil: a wieczorami to tylko wejde przeczytam i albo odpisze albo dopiero rano jak nie zapomne :see_no_evil:

2 polubienia

To prawda bo dziewczyny naprawdę są tu pomocne i zasługują na nagrodę i w szczególności są fair w stosunku do reszty :smiling_face:

1 polubienie

Ja też nie wiem skąd czas brać. Moim rytuałem stało się pisanie do porannej kawy. A jak się urodzi dzidziuś to pewnie podczas karmienia tyle ile się da. Bez przymusu bo przecież rodzina jest najważniejsza.
Tak sobie myślę, że teraz w czasach chata gpt może używała jakiejś sztucznej inteligencji czy coś.

1 polubienie