Bardzo dziękujemy za wyróżnienie.
Akurat korzystamy z tych buteleczek także bardzo się nam przydadzą.
Buteleczki są super . A że sterylizatora na bank będziecie zadowolone
Już nie mogę się doczekać
Dziękuję bardzo gratuluję wszystkim
super że się udało
Super, pamiętajcie żeby podać adres na e-mailu
Dziękuję bardzo bardzo się cieszę
będzie testowane
gratuluję pozostałym mamom
Tak pewnie nowe osoby które wygrały pierwszy raz muszą podać adres.
Taaaak, to bardzo wazne ! Osoby ktore poerwsy raz xos wygraly musza w odpowiedzi na maila od redakcji podax swoj adres. Jak wszystkie to zrobia to paczuszki pewnie wysla jeszcze w tym tygodniu
Super, dziękuję bardzo! Butelki i smoczki na pewno się przydadzą. Ten wzór w jeżyki jest uroczy
Dokładnie, albo jak ktoś zmienił adres, bo na końcu maila jest o tym napisane
Właśnie ciekawe czy w tym bo w piątek jest święto 15 sierpnia więc na pewno kurierzy nie pracują. Kiedy by nie było doczekamy się
No faktycznie, chyba, że wszyscy wysłali już adres to może nas zaskoczą, jak z wynikami
Oby tak było
Gratulacje dla wszystkich i dziękuje
W tym już myślę że nie da rady ale na pewno się doczekamy
Gratulacje dziewczyny i bardzo dziekujemy butelki u nas mega sie sprawdzaja wiec kolejne beda super sprawa
o smoczkach nie wspomne bo sa genialne
takze raz jeszcze z Niko dziekujemy za wyroznjenie
Gratulacje dziewczyny! Na pewno będziecie zadowolone😀
Drogie Mamy,
w ostatnim czasie, dzięki naszym nowym narzędziom administracyjnym, zidentyfikowałyśmy osobę, która zakładała kilka kont i udając inne użytkowniczki, była aktywna na forum. Osoba ta nie otrzyma nagrody.
Przypominamy, że na naszym forum obowiązują zasady fair play, wzajemnego szacunku i życzliwości. Każda mama powinna mieć równe szanse na wygraną, dlatego nieuczciwe działania, takie jak korzystanie z wielu kont, są niedopuszczalne.
Chcemy też zaznaczyć, że nie liczy się wyłącznie ilość komentarzy, ale przede wszystkim ich jakość — realne wsparcie, dzielenie się doświadczeniem i zaangażowanie. To my, jako administratorki, oceniamy te aspekty i nagradzamy najbardziej pomocne i aktywne mamy.
Zależy nam na tym, by każda z Was miała szansę uczestniczyć w testach i konkursach na równych zasadach. Dlatego prosimy o uczciwość i szacunek dla innych członkiń naszej społeczności.
Masakra jak mozna byc chrzciwym
bo inaczej tego nazwac nie idzie
Dziękuję @LOVI_Redakcja
Ja mam pewne domysły ktora to może być i pokusiłabym się ,aby ją wyróżnić , ale sie powstrzymam