Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja lipcowa 2025 🎈

Drogie mamy, dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Poniżej ogłaszamy wyniki lipcowej edycji 2025 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI

• Elektryczny sterylizator parowy LOVI z suszarką
  • Butelka LOVI Mammafeel 150 ml
  • Butelka LOVI Mammafeel 250 ml
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt Night&Day
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18m 2 szt Night&Day

otrzymują:

1. Ddoominika
  2. magdallenka0897
  3. Mama.urwisa
  4. Agatkaa
  5. Buu.niaa
  6. kargaw
  7. Mimi.lenka
  8. Wikii
  9. noowackaola
  10. Mamina

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Butelka LOVI Mammafeel 150 ml
  • Butelka LOVI Mammafeel 250 ml
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 0-6m 2 szt Night&Day
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 6-18m 2 szt Night&Day

otrzymują:

1. pannaXoanna
  2. Ann
  3. Natalia92
  4. Mom_of_3
  5. _MamaKinga_1
  6. Danutka
  7. Paula54555
  8. Inka404
  9. Lea_Leo
  10. ewelkar899-wp.pl

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

Drogie Mamy,
w ostatnim czasie, dzięki naszym nowym narzędziom administracyjnym, zidentyfikowałyśmy osobę, która zakładała kilka kont i udając inne użytkowniczki, była aktywna na forum. Osoba ta nie otrzyma nagrody.

Przypominamy, że na naszym forum obowiązują zasady fair play, wzajemnego szacunku i życzliwości. Każda mama powinna mieć równe szanse na wygraną, dlatego nieuczciwe działania, takie jak korzystanie z wielu kont, są niedopuszczalne.

Chcemy też zaznaczyć, że nie liczy się wyłącznie ilość komentarzy, ale przede wszystkim ich jakość — realne wsparcie, dzielenie się doświadczeniem i zaangażowanie. To my, jako administratorki, oceniamy te aspekty i nagradzamy najbardziej pomocne i aktywne mamy.

Zależy nam na tym, by każda z Was miała szansę uczestniczyć w testach i konkursach na równych zasadach. Dlatego prosimy o uczciwość i szacunek dla innych członkiń naszej społeczności.

2 polubienia

Gratulacje dziewczyny :grin:

Gratulacje dla wszystkich :smiling_face_with_three_hearts:

Bardzo dziekuje 🩵 niespodziewalam sie glownej nagrody, bo ostatnio duzo mniej tu jestem, a jak juz zagladam to pisze jeden czy dwa ale rozbudowane komentarze. A jednak sie udalo :blue_heart:
Dziewczyny gratulacje ! :heart_eyes:

1 polubienie

Kurcze w sobotę wyniki nie spodziewałam się hihi. Dziękujemy bardzo

1 polubienie

Dziękuję i gratuluję pozostałym! :heart_eyes:

No nie ? Zaskoczyli :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Mega zaskoczyli, w sobotę wyników bym się nie spodziewała :smile:

Chyba nigdy nie bylo a od roku tu jestem :rofl: ale redakcja lubi zaskakiwac hahahha

Bardzo dziękuję! Super😍

DziekujeMY :orange_heart:

Dziekuje :wink:

Dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Jahhha oj tak :rofl:

Az bylam w szoku jak weszlam na meila :grin: dziekuje w imieniu swoim i Felka za nagrode główna :heart:

Gratulacje dla wszystkich :smiling_face_with_three_hearts: i dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję bardzo :blush: i gratulacje dla pozostałych dziewczyn
:blush:

1 polubienie

Teraz zauważyłam. Również jestem zaskoczona, że w sobotę były wyniki. Gratulacje dla wszystkich :blush:

Dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ja też :rofl:
Ale cieszę się bardzo, że wygrałam :face_with_hand_over_mouth: