O może. Ciekawe jak to robiła bo myślę że nie miała by tyle czasu żeby się przelogować na inne konto i pisać. Chociaż jest napisane że kilka kont to pewnie więcej niż dwa
Widzialysmy ze ostatnie 2 miesiace byl wysyp nowych kont chociaz zadne z tych kont chyba nic nie wygralo wiec w sumie jestem ciekawa ktora to taka chciwa…
W sumie to nie mamy pewnosci ze nawet ma dziecko
Ostatnie miesiące to wysyp nowych kont, bo nie każdej z nas udało się zalogować na stare konto. Mi się udało więc logowałam się na stare dane. Ale tak jak piszecie każda z nas jest tutaj tylko wtedy kiedy mamy na to czas, nie kosztem naszego zdrowia czy spędzenia czasu z rodziną. Ja w tej ciąży nie czuje się najlepiej i jestem tylko wtedy kiedy mogę . Bo od patrzenia w ekran od razu robi mi się nie dobrze, więc nie siedziałam na forum ani nawet nie oglądałem tv.
Dokładnie, ja wróciłam na forum po 2 latach, bo teraz jestem na zwolnieniu, wie tego czasu jest trochę więcej. Tak to sobie nie wyobrażam pracować, ogarniać dom i dziecko i jeszcze mieć czas, żeby być tutaj na bieżąco
Dokładnie, ja tu trochę więcej byłam jak były deszcze a teraz jak jest ciepło to cały czas coś robimy
No dokładnie, córka ma wolne, więc codziennie chce jej coś zorganizować, żeby miała fajny czas i tak 4 tydzień. Do tego sezon przetworów i tak w wolnej chwili przeglądam 2-3 wątki, ale żeby gruntownie posiedzieć na forum to niestety nie. Może jak będzie jesień i dłuższe wieczory to się uda tutaj więcej czasu spędzić
To ja podobnie, ale miałam dłuższą przerwę
Ja też zazwyczaj wybieram wątki, które najbardziej mnie interesują na chwilę obecną. A że jestem teraz w ciąży to te tematy ciążowe najbardziej oblegam i się udzielam. Jak się urodzi synek to na pewno się to zmieni i bardziej będę widoczna w zakładce pielęgnacja czy niemowlę. No i oczywiście moje ukochane kp.
Dokładnie jak są te upały teraz to ani się nie chce w tel siedzieć
O kurczę serio ? Ja nie mam pojęcia nawet no ale mega przykre
Oo to napewno ! Ja też byłam już długo wcześniej a musiałam nowe konto założyć
Dostałam smsa że paczuszka dzisiaj przyjdzie
Ooo a ja nie mam ani maila ani sms, moze jutro ? Albo niespodzianka dzisiaj bedzie hahahaha
No dobra, tez mam sms
Jejku ale sie ciesze ! Uwielbiam ten dzien kiedy czekam na kuriera
Ja też jestem uradowana Jestem w trakcie kompletowania wyprawki. Z dumą ułożę butelki i smoczki do szuflady. Potem jeszcze wyparzyć, umyć i gotowe dla dzidziusia. A testowanie już niedługo. Super, że teraz są smoczki 0-6 miesięcy bo tego mi brakowało
Ja też dostałam i czekam za paczką
Ja jeszcze nie mam smsa, w takim razie czekam z niecierpliwością, może dziś, może jutro
Dobra, doczekałam się smsa haha
Mam i ja już nie mogę się doczekać
Cudnie, że po 2 buteleczki z każdego rozmiaru:smiling_face: