U mnie tez zawsze jest pozno, bo zazwyczaj konczy na mnie i wyjezdza na trase.
A dzis bedzie w ogole jakis inny na zastepstwo wiec kompletnie nie wiem o ktorej sie go spodziewac
Mój koło 14 jest , a inne paczki już o 8 leżą pod drzwiami
żeby to on wiedział jak ja za nim wyczekuję , a jeszcze nieraz zostawia moją paczkę u znajomych bo wie że tam często jestem i nie chce mu się zjeżdżać do nas to wgl jestem na niego nerwowa. Ale już jak tak prosi to się godzę nie będę mu utrudniać
Ja też kiedyś tak miałam i mnie to wkurzało, bo potem wcale nie miałam tam po drodze i musieliśmy specjalnie po nią jechać. Na szczęście już tak nie robią
No najgorzej właśnie jak nie jest nam po drodze , jeśli by tak było to już bym się nie godziła na takie coś to już bym chciała aby mi dostarczyli
Ja miałam tak nie miłego kuriera , że jeszcze mi powiedział , że ostatni raz mi paczkę przywiózł… no i faktycznie zostawił gdzieś i musiałam go zgłosić to potem rzucał mi paczką . Na szczęście zwolnili go
Jejuuuu jestem w szoku ! Zawsze myslalam , ze niebieski jest zarezerowowany dla chlopcow . Ale ten kubeczek jest w tak oblednym kolorze , ze sie zakochalam !!! Jak tylko paczka doszla , odrazu go umylam i przygotowalam dla malej
to jak szybko zalapala jak sie z niego pije to szok ![]()
Normalnie przypomina mi ten kolor takie piekne letnie niebo , albo morze w egzotycznych krajach
Noooo mówię to że niebieski to nie oznacza ze tylko dla chłopców ale i dla naszych dziewczynek 🩵🩵🩵
Super!
U nas też już paczucha dotarła ![]()
![]()
Ja mam wspanialego kuriera gls , jeju no facet taki jest super , ze szok . Wie , ze mam male dziecko i zawsze dzwoni na telwfon , bo tak sie dogadalismy . Jak trzeba to zostawia na podworku , albi podaje mi przez okno
ostatnio tak bylo . Czasem do niego sama dzwonie i pytam gdzue jest i podjezdzam do niego to zawsze na mnie czeka ![]()
Ja tez juz mam i tez juz w uzyciu ![]()
Ten kolor jest obledny !
@LOVI_Redakcja poprosimy o zestawy RD w tym kolorze ![]()
Nooo kolor jest cudny …… ja się cieszę bo mój synek ma niebieski oczka i idealnie do niego pasuje
Mamy my też jest cudowny ![]()
Moim zdaniem poniedziałek trochę za wcześnie ale obstawiam w środę
@Mamina to u mnie też kończy na mnie trasę był prawie o 16:00
A ostatnio nie było cały czas informacji w pierwszy dzień roboczy?
Ja już nie mogę doczekać się aż będzie wiadomo co będzie do testowania w czerwcu i bardzo liczę że w poniedziałek się dowiemy
Wlasnie ja nie mam aplikacji
mi na pocztę zawsze przychodzi a dziś zdziwko dostałam tylko sms że dziś będzie kurier ![]()
@JoannaMP dokładnie ten kolorek jest piękny
synek ma już oliwkowy i niebieski na zmianę
ale supcio jak zacznie uczyć się pić z kubeczka będzie super:heart_eyes: w brzoskwiniowym córka już pije ![]()
@Mamina o tak bardzo bym chciała żeby cały zestaw był w tym kolorze😍
A czemu tak stwierdził że ostatni raz przywozi ? Za ciężka mu była czy co mu nie pasowało
Haha może za często przywozi paczki i już ma dosyć ![]()
@magdallenka08971 tez się zachwyciłam tym niebieskim kubkiem i niebieskimi smoczkami 🩵 cudne! 🩵