Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja kwiecień 2026 🎈

Drogie mamy , dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Ogłaszamy wyniki kwietniowej edycji 2026 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI! Listę osób wygrywających nagrodę główną i wyróżnienie możecie sprawdzić tutaj: https://lovi.pl/program-testowy

NAGRODA GŁÓWNA LOVI

• Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Ultramarine
  • Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Nude
  • Zestaw Pierwsza łyżeczka i Łyżka stołowa LOVI Nude
  • Pierwsza łyżeczka do karmienia LOVI 2 szt. Nude.
  • Zestaw naczyń z kubkiem LOVI Nude
  • Śliniak silikonowy LOVI Nude
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Nude/Blush
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Baby Blue/Blue

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Ultramarine
  • Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Nude
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Nude/Blush
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Baby Blue/Blue

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

10 polubień

gratuluje dziewczyny:)

Gratulacje i dziekuje :wink:

Gratulacje dla wszystkich mam !

Dziękuję :white_heart::white_heart::white_heart: cieszę się jak dzidzi 🩵 :white_heart:

Dziękuję za wyróżnienie , bardzo się cieszę :smiling_face_with_three_hearts:

Dziekuje bardzo za wyroznienie :heart: niemoge sie doczekac testowania kubeczkow !
Gratulacje dziewczyny :heart:

Oooo ja , też się załapałam na główną …. Ale super. Dziękuję @LOVI_Redakcja. Gratki dla wszystkich mam :muscle:

@Mamina dobrze obstawiłam że kubki niebieskie będą dla wyróżnień 🩵

1 polubienie

Dziękuję bardzo za wyróżnienie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: gratuluję pozostałym mamom.

Bardzo bardzo dziękuję za wyróżnienie i bardzo bardzo dziękuję że wyróżnione osoby również dostały nowy kolor kubka :blue_heart:

Ale super :heart:jestem w szoku ze wygralam bo malo mnie bylo :see_no_evil:
szkoda ze nie ma smoczkow 18m+ :frowning: chyba ze jakas mama ma to chetnie sie wymienie :slight_smile: ostatnio byly do testow 18m+…

Bardzo dziękuję za wyróżnienie :heart::heart::heart: i gratulacje dla pozostałych :heart: czyli mali testerzy już muszą być w gotowości, bo niedługo przybędą paczuszki :gift:

1 polubienie

Oooo jej dziękuję bardzo aż się nie spodziałam ale mega się cieszę dziś akurat zaczęliśmy rozszerzać dietę :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 polubienie

Dziękuję za wyróżnienie :star_struck:

Bardzo dziękuję. Jestem w szoku, że dostałem główną nagrodę zwłaszcza, że kwiecień był tak intensywny że było mnie tu znacznie mniej

Dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts: i gratulacje :smiling_face_with_three_hearts:

Baaaardzo dziękuję za wyróżnienie :heart: :star_struck:
Gratulacje dla wszystkich, którym udało się znaleźć w gronie zwyciężczyń :smiling_face_with_three_hearts::partying_face:

1 polubienie

Ogromnie dziękuję za wygraną :star_struck: bardzo zależało mi na tym kubku niebieskim najbardziej oraz zestaw do rozszerzania diety :blush: gratuluję wszystkim mamom wygranym :heart: i wyróżnionym :heart:

2 polubienia

Nie mogę się doczekać tego pięknego koloru :wink:

3 polubienia

Jeszcze nie miałam okazji widzieć jak prezentuje się na żywo