Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja kwiecień 2026 🎈

Dziękuję bardzo! :heart_eyes::star_struck::smiling_face_with_three_hearts: Bardzo się cieszę z tego zestawu do RD! Już niebawem rozpoczynamy naszą przygodę więc idealnie się składa :slightly_smiling_face:

Gratulacje dla pozostałych :heart:

1 polubienie

Super dziewczyny będziecie zadowolone :smiling_face_with_three_hearts:

Dla mnie super są te małe łyżeczki. Nie są w standardowym kształcie i mniejsze porcje się nakłada co jest bardzo przydatne zwłaszcza na początku

Również gratuluję wszystkim :smiling_face_with_three_hearts: i dziękuję :smiling_face:

1 polubienie

Ja tak samo nie mogę się doczekać , super niebieski kolorek kubeczka , ja dla synka wszytko w tonacji błekitu , niebieskiego mam.

1 polubienie

A wiecie że u mnie nie mam jeszcze możliwości sprawdzenia Gdzie jest mój kurier GLS? Pisałam do nich i okazuje się że jeszcze nie wszędzie jest ta opcja dostępna

1 polubienie

U mnie raz mozna sledzic a raz nie nie wiem od czego to zalezy a kurier zawsze ten sam :slight_smile:

U mnie to samo, raz mam taką opcję a raz nie. Chyba zależy od kuriera, bo raz miałam innego w zastępstwie i u niego miałam opcję śledzenia

Brawo dla wszystkich dziewczyn :slight_smile:

Dla mnie w ogóle aplikacja gls jest jedną z najgorszych. Czasami klikam 10 razy, aż paczka się przekieruje do paczkomatu. Dostaję e-mail, że jest przekierowana , a w aplikacji jest „przyjazd kuriera”. Zawsze wszystko jest dodane z opóźnieniem. Wczoraj dostałam dwa razy e-maila, że paczki nie udało się umieścić w paczkomacie , a za chwilę przyszedł z kodem odbioru i w aplikacji było, że odbiór w paczkomacie. Finalnie wysłałam męża i faktycznie była w paczkomacie ale nie rozumiem po co wysłali te dwa e-maile. I tak ciągle jakiś problem mam z tą aplikacją ich.

1 polubienie

Ja nigdy nie musiałam przekierować paczki więc tu się nie wypowiem, ale GLS ma jeden minus- kilka razy zdarzyło mi się że kurier miał złą miejscowość na naklejce, mieszkam na wsi a na naklejce była moja ulica i nr domu ale miejscowość wpisana z kodu pocztowego tam gdzie jest poczta. Uzupełniałam adres poprawny. Na szczęście kurier już mnie zna i wie gdzie ma dostarczyć paczkę :smiley:

Mnie się wydaje że to zależy od przesyłki a nie kuriera. Pewnie z różną opcją są nadawane. Ja też tak mam

1 polubienie

Dziękuję za wyróżnienie

Oo a ja nigdy z gls nie miałam kłopotów , wręcz ich lubię bonszybko dostarczają hahah

U mnie zależy od jakiej firmy idzie paczka, nie wiem od czego też to zależy @Sylwiaa ja mam zawsze tego samego :smiley: @daruniax33 a jak tam się czujesz ?

U mnie jakoś te paczki po południu zazwyczaj są dostarczane :smile: nie wiem może tak ustawione ma po kolei kurier że moja miejscowość zawsze jakoś na końcu czy co :smile:

U mnie GLS kończy trasę. Kurier sam mi powiedział że najwygodniej bo ode mnie już się łatwo wyjeżdża na bazę :wink:

Ja też mam zazwyczaj albo rano albo do południa

U mnie zawsze ok 9 był a ostatnio po 13

U mnke zawsze jest miedzy 11 a 12 :slight_smile: