@magdallenka08971 dobrze, dziękuję. Póki co nic się nie dzieje , wczoraj miałam Ktg to skurczów brak , także czekam z niecierpliwością ![]()
Nie widziałam , że tu napisałaś
a na kiedy to był termin?
14 maj mam termin , już coraz bliżej .
Czyli technicznie może być to teraz a może i jeszcze z dwa tygodnie
Wielkie oczekiwanie czas start, ostatnie dni zostały ![]()
ciekawe kiedy Maluszek zdecyduje się wyjść na świat ![]()
![]()
O kurczę, to już faktycznie blisko i tuż tuż
Super termin ! Maj to piekny miesiac ![]()
Juz sie pewnie nie mozesz doczekac co ? ![]()
Ciekawe kiedy będzie chciał wyjść maluszek ![]()
Jej ale super to czekamy na wieści czy już maluszek się pojawił na świecie ![]()
U mnie zawsze jest w godzinach koło 13:30 . Jeden z późniejszych kurierów , reszta wszystkie rano już mam paczki
U mnie jest zawsze w domu kiedy gdzieś jadę na „chwilę”. Tydzień temu zamówiłam 4 paczki z dostawą do domu i wszystkie dotarły wczoraj jak pojechaliśmy z mężem i synkiem na pobranie krwi. Cały tydzień cały czas ktoś był w domu a jak pojechaliśmy na godzinę to akurat w tym czasie kurier był
zostawiliśmy otwartą bramę wjazdową to nam zostawił paczki pod drzwiami. A trochę się bałam że zadzwoni dzwonkiem i zostawi na ogrodzeniu, bo ten kurier z dpd zawsze tak robi. Mamy psy więc stricte się bałam że będą drapać w drzwi jak usłyszą dzwonek
U mnie się zawsze wstrzeliwuje jak mamy drzemki ![]()
Mnie najbardziej drażni kurier UPS, drugi raz coś do mnie przyszło i zostawia gdzieś w sklepie albo studia figura, albo fryzjer i dostaje tylko na maila informacje że tam zostawił bez żadnego kodu odbioru a na miejscu chcą ten kod… albo mam pokazać swój dowód , a jak chce żeby chłopak podjechać bo zazwyczaj jest to gdzieś daleko i w dziwnym miejscu to nie może
No to ja zazwyczaj mówię kurierom że mają zostawić się paczki pod drzwiami i oni już nawet do mnie nie dzwonią ani nic tylko później widzę odhaczenia w aplikacjach.
Najbardziej nie lubię poczty polskiej zawsze facet tłucze się do drzwi i ma takie wyczucie że zawsze to robię karmię młodszą
Też tak mówiłam , ale czasem się znajdzie ktoś nowy i nie zostawia
Poczta to najgorzej i wlasnie to ups
Ja nigdy chyba nie zamawialam z ups
Ja coś zamawiałam i nie było akurat wyboru
Ups to faktycznie jest słaby , pewnie dlatego że w Polsce mało go jest i ciężko z tymi kurierami. Ja też omijam ale na szczęście rzadko jest do wyboru .
To czekasz i nie mozesz się pewnie doczekać
![]()
Moja córka jest z 19 maja
i roczek bedzie miała
jakby zaczekała godzinkę to miała by date urodzin 20.05.2025
![]()