Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja kwiecień 2026 🎈

Prawda , niebieski kubek jest cudny :heart_eyes: szkoda ze nie ma zestawu do rd w taki kolorze :frowning:

Kubek i 1 zestaw lyzeczek wyslany do kolezanki :slight_smile:

W maju była informacja o nowych rzeczach do testów 4 maja zaraz po wolnym i tego samego dnia były wyniki

Pożyjemy zobaczymy co nie zmienia faktu, że mam wrażenie że ostatnio żyjemy w jakiejś dziwnej czasoprzestrzeni naginalnej bo ja nie wiem kiedy ten maj zleciał

W maju bardzo szybko było faktycznie . Oby i teraz tak było :ok_hand:

1 polubienie

Nic nie mów hahah

Ja jestem na poziomie Boże drogi mruknę mnichną mi wakacje i trzeba będzie wrócić do roboty a wcale mi się nie chce

Hahahhha a wiecie ze ostatnio szukalam jakiegos zdjecia i zobaczylam akurat zdjecia z okresu pięknej zlotej jesieni, kolorowe liscie,spacery z goraca herbata, zdjecia cynamonek i tak pomyslalam ze ja jestem jesieniara i wcale nie chce tych wakacji wole jesień :rofl::rofl::rofl: ale w sumie to macie racje, nie wiem kiedy mi maj minal wiec te cynamonki beda szybciej niz mi sie wydaje :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ja cynamonki mogę jeść cały rokiem , nawet w upały :rofl:

Ja też Hahahhaha walenie jutro piekę

Oczywiście, że będą szybciej niż myślisz. Ja jestem przerażona, że wakacje już za rogiem i nawet jak lubię wakacje, sama mam urodziny, lubię nasze wyjazdy rodzinne, to mi po prostu za szybko wszystko leci. Mam wrażenie, że się budzę, 3 razy mrugnę i jest noc

Dokładnie, w ciąży mi się chyba dłużyło. A teraz, dopiero co rodziłam a już 5 miesięcy synek ma. No szok, jak się zmienił w te 5 miesięcy. Też wolę jesień niż lato, fajne jest lato bo uwielbiam ten klimat wieczorami, jak coś się dzieje na podwórku, jak ktoś gra w piłkę ktoś siedzi, ktoś coś robi. I taki wtedy jest spokój i ulga po upale. Ale i tak jesieni nie przebije nic :grinning: wtedy to dopiero jest klimat! I uwielbiam te święta Bożego Narodzenia, myślę że nie bez powodu synek przyszedł na świat właśnie w święta :heart: a o cynamonkach właśnie dziś myślałam że chyba zrobię bo mam jeszcze z zimy tego gotowca do zrobienia :face_with_hand_over_mouth: uwielbiam cynamon i przyprawy korzenne :face_with_hand_over_mouth:

Ja kocham lato za jedną najważniejszą rzeczą, że nie musisz się niewiadomo jak ubierać. Lekkie ubranka kurtka jeansowa i hello

1 polubienie

To prawda i też dlatego cieszę się, że urodziłam w maju bo dużo łatwiej mi jest wyjść na spacer niż zimą. Sama się ubieram chwila moment i niemowlaka jest łatwiej mi ubrać choć i tak mam zagwozdkę jak , to wiem że zimą byłoby dużo gorzej mi ubierać.

Noooo ja też uważam że wszystko leci jak nie wiem. Niedawno pamiętam jak dowiedziałam się że jestem w ciąży a już niedługo do pracy idę :upside_down_face::face_with_peeking_eye:

Ja nie lubie upalow. Nigdy nie lubilam. Zle sie wtedy czuje. Duszno. Oczywiscie jak teraz wiecrj waze to odczuwam to bardziej.
Zdecydowanie lubie taka ciepla zlota jesien gdzie sweterek wystarczy :wink:

No bo u nas jak są upały to takie od razu , że nie da się oddychać normalnie . Nie ma już normalnej wiosny czy lata

A mi właśnie super było jak urodziłam jesienią - na takim ubieraniu i rozbieraniu zawsze szybciej czas mijał :joy: a jak taki bobas jeszcze nie chciał się bawić tylko leżał spał i jadł to poza spacerami za bardzo nie wiedziałam co z nim robić :see_no_evil: Teraz jest bardziej ciekawy świata to mi jest też wygodniej wyciągnąć go z wózka czy pobawić się z nim ja kocu na świeżym powietrzu

1 polubienie

Ja się cieszyłam że rodziłam na wiosnę a potem stwierdziłam że wolałabym właśnie na jesień bo pierwsze miesiące i tak są ciężkie i się nie korzysta z uroków pogody a na wiosnę i lato dziecko już starsze :smiling_face:

2 polubienia

Ja rodzilam w pazdzierniku listopadzie i w maju - wniosek? Lepirj rodzic wiosna lato :sweat_smile: nie trzeba spiworow ubietania itp. Jesli na szybko chce sie wyjsc to dziecko bierzesz i idziesz a tak to wielkie ubierania :see_no_evil:

A ja powiem tak rodziłam w grudniu i we wrześniu i pod tym względem moim zdaniem przewaga jest tych dzieci właśnie urodzonych zimie że rozszerzanie diety przypada okres wiosenno letni. Dziecko jest pół nagie łatwiej ogarnąć i rzeczy i dziecka po byciu epicko brudnym :laughing: