Prawda , niebieski kubek jest cudny
szkoda ze nie ma zestawu do rd w taki kolorze ![]()
Kubek i 1 zestaw lyzeczek wyslany do kolezanki ![]()
Witaj na forum #teamLOVI!
Prawda , niebieski kubek jest cudny
szkoda ze nie ma zestawu do rd w taki kolorze ![]()
Kubek i 1 zestaw lyzeczek wyslany do kolezanki ![]()
W maju była informacja o nowych rzeczach do testów 4 maja zaraz po wolnym i tego samego dnia były wyniki
Pożyjemy zobaczymy co nie zmienia faktu, że mam wrażenie że ostatnio żyjemy w jakiejś dziwnej czasoprzestrzeni naginalnej bo ja nie wiem kiedy ten maj zleciał
W maju bardzo szybko było faktycznie . Oby i teraz tak było ![]()
Nic nie mów hahah
Ja jestem na poziomie Boże drogi mruknę mnichną mi wakacje i trzeba będzie wrócić do roboty a wcale mi się nie chce
Hahahhha a wiecie ze ostatnio szukalam jakiegos zdjecia i zobaczylam akurat zdjecia z okresu pięknej zlotej jesieni, kolorowe liscie,spacery z goraca herbata, zdjecia cynamonek i tak pomyslalam ze ja jestem jesieniara i wcale nie chce tych wakacji wole jesień ![]()
![]()
ale w sumie to macie racje, nie wiem kiedy mi maj minal wiec te cynamonki beda szybciej niz mi sie wydaje ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja cynamonki mogę jeść cały rokiem , nawet w upały ![]()
Ja też Hahahhaha walenie jutro piekę
Oczywiście, że będą szybciej niż myślisz. Ja jestem przerażona, że wakacje już za rogiem i nawet jak lubię wakacje, sama mam urodziny, lubię nasze wyjazdy rodzinne, to mi po prostu za szybko wszystko leci. Mam wrażenie, że się budzę, 3 razy mrugnę i jest noc
Dokładnie, w ciąży mi się chyba dłużyło. A teraz, dopiero co rodziłam a już 5 miesięcy synek ma. No szok, jak się zmienił w te 5 miesięcy. Też wolę jesień niż lato, fajne jest lato bo uwielbiam ten klimat wieczorami, jak coś się dzieje na podwórku, jak ktoś gra w piłkę ktoś siedzi, ktoś coś robi. I taki wtedy jest spokój i ulga po upale. Ale i tak jesieni nie przebije nic
wtedy to dopiero jest klimat! I uwielbiam te święta Bożego Narodzenia, myślę że nie bez powodu synek przyszedł na świat właśnie w święta
a o cynamonkach właśnie dziś myślałam że chyba zrobię bo mam jeszcze z zimy tego gotowca do zrobienia
uwielbiam cynamon i przyprawy korzenne ![]()
Ja kocham lato za jedną najważniejszą rzeczą, że nie musisz się niewiadomo jak ubierać. Lekkie ubranka kurtka jeansowa i hello
To prawda i też dlatego cieszę się, że urodziłam w maju bo dużo łatwiej mi jest wyjść na spacer niż zimą. Sama się ubieram chwila moment i niemowlaka jest łatwiej mi ubrać choć i tak mam zagwozdkę jak , to wiem że zimą byłoby dużo gorzej mi ubierać.
Noooo ja też uważam że wszystko leci jak nie wiem. Niedawno pamiętam jak dowiedziałam się że jestem w ciąży a już niedługo do pracy idę ![]()
![]()
Ja nie lubie upalow. Nigdy nie lubilam. Zle sie wtedy czuje. Duszno. Oczywiscie jak teraz wiecrj waze to odczuwam to bardziej.
Zdecydowanie lubie taka ciepla zlota jesien gdzie sweterek wystarczy ![]()
No bo u nas jak są upały to takie od razu , że nie da się oddychać normalnie . Nie ma już normalnej wiosny czy lata
A mi właśnie super było jak urodziłam jesienią - na takim ubieraniu i rozbieraniu zawsze szybciej czas mijał
a jak taki bobas jeszcze nie chciał się bawić tylko leżał spał i jadł to poza spacerami za bardzo nie wiedziałam co z nim robić
Teraz jest bardziej ciekawy świata to mi jest też wygodniej wyciągnąć go z wózka czy pobawić się z nim ja kocu na świeżym powietrzu
Ja się cieszyłam że rodziłam na wiosnę a potem stwierdziłam że wolałabym właśnie na jesień bo pierwsze miesiące i tak są ciężkie i się nie korzysta z uroków pogody a na wiosnę i lato dziecko już starsze ![]()
Ja rodzilam w pazdzierniku listopadzie i w maju - wniosek? Lepirj rodzic wiosna lato
nie trzeba spiworow ubietania itp. Jesli na szybko chce sie wyjsc to dziecko bierzesz i idziesz a tak to wielkie ubierania ![]()
A ja powiem tak rodziłam w grudniu i we wrześniu i pod tym względem moim zdaniem przewaga jest tych dzieci właśnie urodzonych zimie że rozszerzanie diety przypada okres wiosenno letni. Dziecko jest pół nagie łatwiej ogarnąć i rzeczy i dziecka po byciu epicko brudnym ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.