Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja kwiecień 2026 🎈

Ja żadnego maila ani sms z gls nie dostałam, tylko SMS od mojego kuriera o której będzie (zawsze dodatkowo ze swojego tel wysyła smsy).

Ja też nigdy nie dostałam

Ja tym razem odrazu z apki dostalam powiadomienie na emaila nic, a rano sms ze bedzie dzis kurier

Mi się wydaje, że to zależy od kuriera

Ja od kiedy mam aplikację to nie dostaję maila. Ja już czekam na kuriera bo wiem że będzie dziś❤️

1 polubienie

My tez czrkamy :slight_smile: ma byc ok 13 :slight_smile:

Ja właśnie przed chwilą dostałam sms , że dzisiaj doręczy . Szybcy są :smiling_face_with_three_hearts: bo robiłam reklamację w sklepie Julia i utworzenie paczki mam od 21.05 w aplikacji GLS i cały czas czekam

U mnie między 10 a12 :heart_eyes:

Ja na maila nie miałam informacji dopiero od kiedy zainstalowałam aplikację to mam jakikolwiek podgląd

Mi pokazało najpierw że będzie ok 15 a teraz patrzę i jest

A ja w żłobku na adaptacji :face_with_peeking_eye: Ma mi w Żabce zostawić

U mnie paczucha już jest. Śliczny jest ten kubek :heart:

2 polubienia

4 polubienia

Do mnie przyszedł ale kurier zostawił w żabce, jak będę wracać ze żłobka to odbiorę

Ja na szybko tylko kubek rozpakowałam bo synek dopiero zasypial na drzemkę i bałam się że go obudzę :see_no_evil: ale ten cały zestaw jest cudowny :blue_heart:

Piękny ten kolor kubeczka :blush::blush::blush:

2 polubienia

Piękny kubeczek :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja też nie mogę się doczekać bo myślę że to będzie jakaś może nowość :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

To może już w poniedziałek się dowiemy :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::heart_eyes:

1 polubienie

Przepiękny zestaw , ja jeszcze czekam za kurierem chyba najpóźniej jest zawsze ze wszystkich innych kurierów :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

U mnie na szczęście jest w normalnych godzinach :blush: