Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja kwiecień 2026 🎈

Dziękuję pięknie :star_struck: Zazdroszce Twojej gromadki …… cudnie mieć tyle dziecziaczkow …. No ale życie się toczy swoją drogą i nie zawsze wychodź tak jakby się tego chciało

2 polubienia

Ja też życzę jak najlepiej i aby wszystkie plany się spełniły

1 polubienie

To prawda ale cieszymy się z tego co mamy :blush: już samo to że jesteśmy mamami jest cudnie​:smiling_face_with_three_hearts:
@Anetteso_gmail.com dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

No pewnie, ja się bardzo cieszę że mam maluszka czy jednego czy będzie dwójka to i tak będę się mega cieszyć

Ja tak samo mam 3 dzieci i mega się ciesze a jak będzie 4 to też będę się cieszyć mimo że może być ciężko . Dzieci dają mi ogromną radość :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dokładnie tak i jak dzieci są zdrowe to nie ma nic cenniejszego :smiling_face::heart:

Oczywiście bo mimo że nieraz jest niełatwo to te małe pociechy dają ogrom szczęścia :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

W jakim sa wieku?
Jaki macie samochod ?

Zawsze chcialam dwojke, ale z racji ze dalej czekam na córeczkę to nie wykluczam kolejnego dziecka. Ale loogistyka juz tu jest wazna… troche mnie to przeraza

Najstarsza prawie 8, druga 2 lata , i syn 9 miesięcy.
Mamy dwa samochody osobowe .

@SzczesliwaMami oj tak jak widzę uśmiech moich urwisów to wszystko co złe mija , dają mi ogromną radość i chociaż bywa ciężko to wiem że dla nich wstaję .

2 polubienia

Jest to piękne uczucie właśnie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ale z dwójką dzieci naprawdę jeszcze nie jest tak ciężko z trójką już jest wyzwanie :smile:

Ja przeniosłam się przy dwójce z Kombii na SUV i z jednej strony super, bo tej zimy jak były te śniegi to żaden sedan kombi i niskie podwoziowo auta nie dawały rady tutaj wjechać więc byłaby tragedia, a z drugiej strony mam wrażenia że jest to kosztem bagażnika i trochę obawiam się jak to będzie zapakować się na wakacje.

Ogólnie widzę też sporą przebitkę jak jechaliśmy z samą starszą A teraz jak planujemy nawet pobyt zagraniczny z obiema niby niemowlak jest za darmo ale niby

Wlasnie jednym z problemow posiadania 3 dzieci to rozwiazanie z autem… moj maz juz nawet mowi o takim 7 osobowym ( 2 skladane fotele na rzecz bagaznika) ale dla mnie te auta wygladaja troche jak karawany… chociaz Toyota Highlander jeszzcze jest calkiem calkiem no ale koszt spory

Ja teraz z perspektywy czasu trochę żałuję że napaliłam się na kije i nie wzięłam Hondy CRV.

Chociaż te auta są tak drogie. Szczerze aby mieć dużo rodziny to naprawdę trzeba mieć bardzo duże zaplecze finansowe

Teraz są te rodzinne auta 7 osobowe więc do takiej ilości osób spokojnie można rozbudowywać rodzinę :smiling_face_with_three_hearts::muscle:

U nas przy 3 dzieci nie ma problemu z autem bo w zwyklym 5 osobowym się mieścimy, ale teraz musimy kupić 7 osobowe już w 5 osobowym się nie zmieścimy :rofl:

Ale mimo wszystko jest to kosztem bagażnika, a przy dużej rodzinie bagażnik to must have

No tak , z taką gromadką to i auto większe , to by nie było dla mnie bo ja takimi większymi nie lubię jeździć :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: chyba że męża bym ze sobą nie zabierała :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Ja też wiekszymi nie lubię jeździć chociaż myślę że to kwestia przyzwyczajenia , więc jak całą rodzinką to mąż będzie prowadził :sweat_smile:

1 polubienie

U nas nie raz jest tak że niestety ale jestem zmuszona prowadzić auto jak sobie coś wypije :crazy_face: a takim większym to jak bym musiała pewnie też bym pojechała