Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja kwiecień 2026 🎈

Haha dokładnie dopiero święta wielkanocne byty a już zaraz wakacje będą :see_no_evil: czas tak szybko leci , a najbardziej widać po naszych dzieciaczkach :roll_eyes: dopiero się urodziły a takie już duże.

Straszne to jest , że ten czas tak szybko leci :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Jak Kuba skonczyl roczek to doslownie mialam z tym problem… nagle poczulam jakby cos sie w moim zyciu konczylo i nigdy nie wroci. Byc moze Kuba jest moim ostatnim dzieckiem i bardzo zle znioslam to ze ten okres niemowlecy juz za nami… wrecs przerazajace bylo to ze zupelnie inaczej wyobrazalam sobie zycie jak bede miala meza i dwojke dzieci :rofl: a akutualnie walcze ze wszystkimi przeciwnosciami losu zeby w ogole jakos to bylo :rofl:

1 polubienie

Leci ja to pamiętam jak byłam w ciąży pierwszej a tu syn 6 lat no kiedy

To ja teraz tak mam że nie wiem czy jeszcze będę miała bobo i jak moje życie się potoczy i zaczyna mi byś smutno że ten pierwszy rok tak szybko minął. To był ciężki rok, pełen wyzwań i wyrzeczeń ale to był piękny czas jak się obserwowało te kolejne kamienie milowe zdobywane przez dziecko. Już teraz czasem nie pamiętam jaki był malutki i jak wyglądał :smiling_face::star_struck:

1 polubienie

Ja też już myślę że synek nie będzie już taki malutki. Jest coraz bardziej świadomy. A ja uwielbiam takie maluszki 3 kilogramowe. Pocieszam się że chce mieć drugie dziecko więc jeszcze do tego wrócę :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Też tak sobie ostatnio myślałam dopiero co w ciąży byłam, a nie długo już czas o roczku myśleć

1 polubienie

Jakbym miala pewnosc ze bede miala corke to nawet JUZ bylabym gotowa zajsc w ciaze :rofl: no ale niestety pewnosci nie ma… a to jest chyba jedyne co dopelniloby moje szczescie w zyciu…

:upside_down_face: no właśnie ja bym chciał drugą córeczkę ale coś tak czuję że drugie dziecko to by był syn :smiling_face:

1 polubienie

Oby tylko na te wakacje była fajna pogoda bo na razie to co pokazują prognozę to jest takie na dwoje babka wróżyła.

@Mom_of_3 ja to samo patrzę teraz na moją wyszczekaną niespełna sześciolatkę a później patrzę na malucha i zastanawiam się jak to możliwe i kiedy minęło tyle czasu. Przecież niedawno starsza była taka malutka Jak mała. To wszystko tak szybko ucieka i pędzi

Mówią że zeby była córka trzeba starać się na samym początku dni płodnych i potem czekać:smile: podobno żeńskie plemniki są wytrzymalsze a męskie znowuż szybsze dlatego chlopiec najlepiej w dniu owulacji a diewczynka na samym początku dni płodnych ile w tym prawdy nie wiem conajmniej u mnie się sprawdziło :smile:

1 polubienie

Hahaha no ciekawe czy tak to jest. Swoją drogą jakby to było takie proste to więcej by yli płci jakie się chce :upside_down_face:

1 polubienie

Też mam takie poczucie że ten okres niemowlęcy zbyt szybko ucieka :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Nawet i to bardzo szybko

Tak samo powtarzałam jak nie byłam jeszcze w ciąży , też było to moim marzeniem . I udało nam się 🩷

Ja już jak odetchnęłam i mam lepsze noce to myślę że mogłoby się kolejne pojawić … chodź uważam że był by to hardcore przy 14m maluszku

Hmm , zanim się pojawi to już będzie mogl mieć już dwa latka :smiling_face:

Twój maluszek ma 14 miesiecy? To jak zajdziesz w ciążę dziś to twoje dzieciątko jak się urodzi to starsze będzie mieć 23 miesiące czyli prawie dwa latka to na spokojnie :smile: to takie jak moja średnia córka zaraz ma dwa latka i ogólnie to sama się zabawi ,teraz głównie mam najwięcej obowiązku przy 9 miesiecznym synku .ale też już trochę potrafi się zabawić.

1 polubienie

Taaak teraz już by było całkiem spoko. Ale chcę mamrom wróci do pracy to raz a dwa że na tym małym mieszkaniu to nierealne … a jak wrócę do pracy to myślimy o zmianie mieszkania i dopiero wtedy o kolejnej ciąży kto wie może już za rok :rofl::muscle:

1 polubienie

To trzymamy kciuki kochana żeby twoje plany się spełniły :smiling_face_with_three_hearts: i trzymam kciuki żeby tym razem była dziewczynka​:heart:

1 polubienie