Haha dokładnie dopiero święta wielkanocne byty a już zaraz wakacje będą
czas tak szybko leci , a najbardziej widać po naszych dzieciaczkach
dopiero się urodziły a takie już duże.
Straszne to jest , że ten czas tak szybko leci ![]()
![]()
Jak Kuba skonczyl roczek to doslownie mialam z tym problem… nagle poczulam jakby cos sie w moim zyciu konczylo i nigdy nie wroci. Byc moze Kuba jest moim ostatnim dzieckiem i bardzo zle znioslam to ze ten okres niemowlecy juz za nami… wrecs przerazajace bylo to ze zupelnie inaczej wyobrazalam sobie zycie jak bede miala meza i dwojke dzieci
a akutualnie walcze ze wszystkimi przeciwnosciami losu zeby w ogole jakos to bylo ![]()
Leci ja to pamiętam jak byłam w ciąży pierwszej a tu syn 6 lat no kiedy
To ja teraz tak mam że nie wiem czy jeszcze będę miała bobo i jak moje życie się potoczy i zaczyna mi byś smutno że ten pierwszy rok tak szybko minął. To był ciężki rok, pełen wyzwań i wyrzeczeń ale to był piękny czas jak się obserwowało te kolejne kamienie milowe zdobywane przez dziecko. Już teraz czasem nie pamiętam jaki był malutki i jak wyglądał ![]()
![]()
Ja też już myślę że synek nie będzie już taki malutki. Jest coraz bardziej świadomy. A ja uwielbiam takie maluszki 3 kilogramowe. Pocieszam się że chce mieć drugie dziecko więc jeszcze do tego wrócę ![]()
Też tak sobie ostatnio myślałam dopiero co w ciąży byłam, a nie długo już czas o roczku myśleć
Jakbym miala pewnosc ze bede miala corke to nawet JUZ bylabym gotowa zajsc w ciaze
no ale niestety pewnosci nie ma… a to jest chyba jedyne co dopelniloby moje szczescie w zyciu…
no właśnie ja bym chciał drugą córeczkę ale coś tak czuję że drugie dziecko to by był syn ![]()
Oby tylko na te wakacje była fajna pogoda bo na razie to co pokazują prognozę to jest takie na dwoje babka wróżyła.
@Mom_of_3 ja to samo patrzę teraz na moją wyszczekaną niespełna sześciolatkę a później patrzę na malucha i zastanawiam się jak to możliwe i kiedy minęło tyle czasu. Przecież niedawno starsza była taka malutka Jak mała. To wszystko tak szybko ucieka i pędzi
Mówią że zeby była córka trzeba starać się na samym początku dni płodnych i potem czekać:smile: podobno żeńskie plemniki są wytrzymalsze a męskie znowuż szybsze dlatego chlopiec najlepiej w dniu owulacji a diewczynka na samym początku dni płodnych ile w tym prawdy nie wiem conajmniej u mnie się sprawdziło ![]()
Hahaha no ciekawe czy tak to jest. Swoją drogą jakby to było takie proste to więcej by yli płci jakie się chce ![]()
Też mam takie poczucie że ten okres niemowlęcy zbyt szybko ucieka ![]()
![]()
Nawet i to bardzo szybko
Tak samo powtarzałam jak nie byłam jeszcze w ciąży , też było to moim marzeniem . I udało nam się 🩷
Ja już jak odetchnęłam i mam lepsze noce to myślę że mogłoby się kolejne pojawić … chodź uważam że był by to hardcore przy 14m maluszku
Hmm , zanim się pojawi to już będzie mogl mieć już dwa latka ![]()
Twój maluszek ma 14 miesiecy? To jak zajdziesz w ciążę dziś to twoje dzieciątko jak się urodzi to starsze będzie mieć 23 miesiące czyli prawie dwa latka to na spokojnie
to takie jak moja średnia córka zaraz ma dwa latka i ogólnie to sama się zabawi ,teraz głównie mam najwięcej obowiązku przy 9 miesiecznym synku .ale też już trochę potrafi się zabawić.
Taaak teraz już by było całkiem spoko. Ale chcę mamrom wróci do pracy to raz a dwa że na tym małym mieszkaniu to nierealne … a jak wrócę do pracy to myślimy o zmianie mieszkania i dopiero wtedy o kolejnej ciąży kto wie może już za rok ![]()
![]()
To trzymamy kciuki kochana żeby twoje plany się spełniły
i trzymam kciuki żeby tym razem była dziewczynka:heart: